och så mot alla odds, min vän

Goddag folket!

Har varit vaken ett tag. Käkat frukost osv.. Är lite seg och desperat för jag har inga cigg... :(
Men men. Min baby kommer snart, så han kan nog köpa till mig! (a) hihi.
Ingen jävla aning om vad jag ska skriva asså.. Ska sminka mig nu tror jag, lika bra liksom.

Sååå, vi hörs sen eller nått!
PUSS

god natt mina hjärtan



Nu ska jag sova, är gymt trött!
och i morgon träffar jag min baby, så det kommer bli en bra dag!
PUSS


and i dont care what they say, i gonna be with you

Tjaba tjena!

Trött som fan, sovit typ 4 timmar i natt, och allt är Alex fel..! haha. Nej men ja.. Vad ska jag säga.
Har inte gjort så mycket idag. Åkte och handla med mamma en sväng, sen drog jag till julia, vi drack kaffe och snackade om allt & inget, precis som vanligt <3 Myspys!
Kom iaf hem för ett tag sen, känner mig äcklig och seg, så ska nog lägga mig i ett varmt bad med hårinpackning, raka benen osv. Skönt! :)

Sen blir det nog att sova tidigt, så jag är pigg och glad i morgon! :D

Jaja, vi hörs sen, puss på er!

natt uggla

Vilken helg jag har haft!

Kapten röd ägde, så jävla nice!! Efter det var slut så drog jag och julia på fest i ösmo, som var, helt ok. Sov kvar i ösmo gjorde jag också. Kom hem vid 4 i går, käka, gick ut med hundarna, sen drog jag till Tamina och chillade där med elin ett tag. Sen följde Elin med mig hem och sov kvar.

Idag var det handboll som gällde under dagen. Vid 6tiden drog jag till ösmo och träffa bebbe. Vi satt på pizzzan med nåra andra ett tag, dom drack öl och käkade.
Sen så drog jag och bebbe där ifrån, gick hem till honom, där vi spenderade resten av kvällen. :)

Kom hem vid 1, och nu ligger jag här och pratar med kamelen ;) Ska försöka sova snart tänkte jag!

Vi får höras i mmorgon, byebye

lång jävla dag

Tjaba.
Trött som fan efter denna långa dag! Först skärholmen med mamma, handla present till min bror (eller mamma gjorde) jag köpte nån grej till mitt hår som tydligen ska göra det bättre, eftersom det ser fullkommligt förjävligt ut just nu. Det är rött/brunt/blont/orange osvosv.. Plus att det är slitet som fan. Så köpte nån inpackning med pigment i? hoppas det funkar!
Fick även med mig tre fina tröjor hem, as nice.

Drog till Julia direkt när jag kom hem, sen vidare till nynäs för att gå på öppethus, vilket var typ as tråkigt.. Kom hem strax efter 8, har nu käkat middag och chillat vid TVn. Snart blir det en dusch och sen sova tidigt.

I MORGON ÄR DET KAPTEN RÖD! WIHO så jävla taggad! haha :D

Nej men ja... Ska dra nu fan. Vi höres, pusss

Trött & sjuk.. men glad!

Godmorgon!

Sitter här helt färdig fixad och väntar på att mamma ska bli klar, så vi kan åka till skärholmen och spendera pengar! ;) Haha nej.... Jag har inga pengar att spendera, så ska bara köpa lite små grejer.

Men ah, vad ska jag säga? Somnade typ vid 4 i morse, så jag är trött.. Men det var värt det, jag hade roliga samtal med folk jag inte pratat med på länge!
Så jag är trött och sjuk, men på bra humör!

Har även precis bokat biljett till kapten röd som spelar på södra teatern i morgon! glad? jag? SOM FAN! Det kommer bli hur jävla nice som helst! Kapten röd live + mina fina brudar, en hel kväll = underbart!

Nej men nu ska jag dra fan. Vi hörs sen,
Pusssss

ge mig sommar

Åhh så fina sommarminnen jag får! Ta mig tillbaka

onsdag kväll

Tjingeling folket! Läget med er, soft eller? Hoppas det!

Jag mår sådär, fortfarande sjuk som fan. Hade feber som inåt helvete igår, värsta jag varit med om asså... Plus att min hals svullna igen helt typ, trodde jag skulle dö... Meen nu mår jag lite bättre.

Sov typ hela dagen, eller ja, till 1 ungefär. Sen har jag duschat och bara chillat hemma. Drog till gården efter maten, hade rätt trevligt. Johanna kom dit och gjorde mig sällskap, vilket var väldigt kul! :) BajsJulia skulle kommit också, och lämna mina byxor, men hon sov och "orkade" inte gå, b*gjäfel... (tycker om dig ändå snuttis!)

Aja, har kollat lite TV med mamma & Leffe sen jag kom hem. Tittade på början av fotbollen, men kände att jag var rätt ointresserad. Så jag hamnda här istället. Ska nog lägga mig i ett varmt bad om en stund, skulle vara skönt! Sen sova.

I morgon blir det eventuellt Skärholmen med mamma under dagen. Vi ska handla och fixa lite grejer.
Men skriver nog mer om det då isf.

Aja, byebye!


Jag orkar inte

Tjaba tjena.

Kom hem för ett tag sen, typ en timme sen.. Har varit i Alby och lämnat Sami, ätit lunch och handlat med mamma i tumba.

Ligger i sängen just nu. Tycker synd om mig själv för att jag har mensvärk och fortfarande är sjuk.. Så knarkar näsdroppar och äter choklad, nice va? (har hört att choklad är jättebra att äta när man försöker gå ner i vikt! Eller..? jaja, har man mensvärk så har man!)

Ska senare dra till Julia och snacka gymnasie val osv. Dricka kaffe ska vi göra också, såklart! Skulle egentligen träna ikväll, men nej Nikita, du är sjuk, så ligg och bli tjock istället...... (:

Aja, har ingen mer att säga nu.. Vi hörs sen, puss puss

mot nynäs


kvällsmål

Jag är nyduschad och trött, underbart! Men.. klockan är halv 9?! jaja whatever, då är jag pigg i morgon! :D

Sitter just nu och skakar min whey-80 som jag tänkte dricka som kvällsmål. Är inte ett dugg sugen, men känner att jag inte fått i mig ordentligt med protein idag. Och så är det bra för kroppen/musklerna att få i sig proteiner på kvällen som den kan bearbeta under natten för att minska nedbrytningen av musklerna! Det ni! ;D (Men om man inte tränar så tror jag inte det är så nödvändigt, iaf inte med protein halten. Dock är det ändå bra att äta ca 10timmar innan man ska gå upp igen, för att hålla igång förbränningen i kroppen!)

btw. Åkte aldrig och lämna Sami idag, han ville så gärna vara kvar till i morgon, så det fick han! Så det blir dagen ärende i morgon, plus lite handling osv.
Blev ingen träning heller :'( För johanna hade inte tid.. Dock var det nog bra, är inte helt frisk än iaf. Bättre att vänta tills kroppen mår bra igen, så jag kan köra fullt ut!


Nej, nu ska jag dricka den här skiten och sen borsta tänderna!
Hörs i morgon istället, ciao :)



Jag vet att jag ser ut som en felknull*d kines utan smink, men jag orkar inte bry mig.


10 viktiga


söndag

Godmorgon!

Jag har varit vaken ett tag, faktiskt. Eller jag har sovit dåligt hela morgonen.. Hade klockan på 09:00 för att jag skulle upp och cykla.. Vaknade vid 6-7 nångång, hade svårt att somna om, sen vakna jag kvart i 9 och insåg  att min täpta näsa inte var så sugen på att cykla, så jag låg kvar i sängen till typ 10 istället! ;)

Nej men ja.... Nu gör jag ingenting, väntar på att bli hungrig, så jag kan äta frukost.. Har ingen kvarg hemma (vilket jävla problem..) Så jag får väl ta en whey-80 istället. Kanske bra med lite omväxling? Äter liksom kvarg och en knäckemacka med kokt ägg på VARJE morgon, så jag har börjar tröttna på det.. :(
Funderar om man ska prova blanda whey-80 med mjölk och ha i lite bär istället för bara vatten, kanske blir lite godare då? (hatar min smak, den är vidrig.. Måste köpa nytt asså)

Jaja, nu känner jag att detta inlägg blev helt cp. Så ska nog sluta skriva nu... Måste klä på mig. Ska åka till Alby om ett tag och lämna Sami, gå på apoteket och sen köpa kvarg.

Ikväll blir det eventuellt träning med Johanna, kanske nåra fler? vet inte, får fråga dom.
Men mer om det sen! Bye bye <3


Sjuk, sjuk, sjuk

Tjaba.

Är super förkyld, eller, det börjar släppa lite nu faktiskt. Men har varit jätteförkyld både igår och idag, vilken suger som fan, för jag ville träna i helgen.. :( och angående träna, så har jag sån sjuk jävla träningsvärk sen i torsdags! Körde rygg och tricep, och ja, det känns att jag inte tränat ryggen på ca 5månader... Hahah. Men samtidigt så skönt! Älskar träningsvärk asså. Blir bara ännu mer taggad på att köra stenhårda pass, äckligt sugen på att få nya ÄNNU BÄTTRE resultat nu efter min "höst vila" haha. Nu ska jag fanimej köra gärnet, kötta på som fan.

Så ja, eftersom jag ligger här och snorar och inte får träna så tänkte jag suckta mig själv (och er kanske?) med lite härliga bilder fullpumpade med adrenalin och energi! ;)



Asså... JAG DÖR!
Gör mig frisk, jag måste kötta gym NUU!

 

puss


somnar med ett leende ikväll

Hej på er mina fina!

Min dag har varit bra, men har varit tjurig pga cigg-brist och att mitt jävla hår är fuckt up.. Men.

Sov ut lite, typ till 11.
Åkte till nynäs med mamma, käka lunch, var på banken och fixa lite med mina pengar, boka tid hos glasögonsaffären till mamma, sprang in på lindex och köpte hårfärg och en tröja.

Träffade Julia när jag kom hem, eller ja, hon kom hit och sov på min soffa.. Sen vart det gården ett tag.
Nu har jag tagit ett bad, gjort mig lite fräsch och är trött. Så ska sova snaaart.

I morgon drar jag till tumba, handlar lite och hämtar Sami. Sen blir det raka vägen till nynäs för att gymma med brudarna. Så det kommer bli en skit bra dag!

Nej, nu ska jag ta en cigg och sen försöka sova!
Vi hörs, puss

Just nu, osminkad i min otroligt fina cola-tröja!
God jävla natt!


tatueringar är sexigt


IV med dom coola

Godmorgon!
Fixad och klar sitter jag här och väntar på Julia! Ska följa med henne till skolan idag :) Skönt att träffa lite skolmänniskor och stimullera hjärnan nårga timmar liksom!

Trött och inte speciellt vacker, men bjuder på det!


om du bara visste


do you know?

Do you know what it feels like,
loving someone that's in a rush to throw you away?
Do you know what it feels like,
to be the last one to know the lock on the door has change?


PW

Tjaba!

Är svintrött och godis sugen.. Hade gärna tagit moppen till lillan och köpt en fet jävla godispåse. Men icke sa nicke! Sport-bh & springbyxorna är på, jag ska dricka ett stort glas vatten och bege mig ut och traska i snö och minusgrader! Hade tänkt springa, är lite sugen på det, men vill inte springa ensam i skogen, så ja. Det blir en PW med stavarna ist, funkar ju också!

Sen blir det en whey-80 och ett varmt bad med bubblor, myspys!

Vad ska ni göra? Sitta hemma och dega? fyfan. Rör på er istället, så jävla mycket mer nice, i slutändan iaf :D
Ciao bitches!



Taggar till lite? en aning mongo sådär,
lika bra liksom.



minnen


Borde sova nu. Men jag har inget liv. Så jag får vara trött i morgon. Hejdå

Vad heter du? - Nikita Stålbrandt
Är du kär just nu? - jag vet inte.
Har du kysst någon idag? - Nej
Har du kysst någon de senaste 30 dagarna? - Ja.
Har du ett förhållande? - Nej.
Om nej, varför inte? - Men va?
Hur många har du varit tillsammans med? - ett seriöst förhållande. Resten är bara, ja.. räknas inte.
När förlorade du oskulden? typ 4 år sen
Är du romantisk? - Tror jag inte
Har du snott en kompis pojkvän/flickvän? - heheh.. Nej.
Är du svårflörtad? - Beror på, faktiskt.
Har du gråtit framför någon du tyckt om någon gång? - Ja.
Vad hette din första flickvän/pojkvän? - Alex
Hur länge höll det? - svår fråga. Det beror på hur man ser på det.
Har du någon gång slagit någon du tyckt om? - Ja.
Har du lekt med någons känslor? - Mja, inte direkt..
Har du haft sex med över 20 personer? - Nej
Hur länge höll ditt längsta förhållande? - ca 2 år
Och ditt kortaste? - haha jag vene, nåra dagar kanske?
Vill du vara singel eller ha ett förhållande? - Ha ett förhållande
Har du varit tillsammans med två samtidigt? - Nej
Är du en bra pojk/flickvän? - Den bästa som finns!
Hur många har du haft sex med i år? - från och med 2012? Ingen!
Vem sov du senast bredvid? (av det motsatta könet) - K. tror jag.
Vem sa senast att han/hon tyckte om dig mer än som vän? - Kan jag inte skriva här.
Har du varit tillsammans med någon som du sen hade ett KK-förhållande med? - Nja, jo, kanske. typ.
När fick du din första kyss? - Kommer inte ihåg det.
Hur gamla var dina föräldrar när de blev tillsammans? - Mamma var 12 och pappa 17.
Har du någon gång velat ha ditt syskons pojkvän/flickvän? - omg, nej?
Skulle du kunna tatuera in din kärleks namn på armen? - Nej
Har du mest blivit dumpad eller dumpat? - Det är nog rätt lika
Vad gillar du för stil på tjejen/killen? - Vadå stil? Personlighet eller utseende?
Föredrar du svenska eller utländska killar? - Svenska.
Hur lång är du? - 159 cm
Är dina föräldrar skilda? - Nej.
När såg du din mamma sist? - 30 min sen kanske
När såg du din pappa sist? - 15 år sen ungefär
Hur gamla är dina föräldrar? - mamma är typ 49 tror jag? Pappa skulle då alltså varit 54.
Vem får dig att må bra? - Mina börder & min hund
Tycker du om kaffe? - Ja
Har du någonsin åkt ambulans? - Nepp
Har du någon piercing? - ett par stycken
Vad är ditt stjärntecken? - Våg
Hur gammal är du? - sweet 16
Är du ensam nu? -Ja.
Vill du gifta dig? - Tror jag inte.
Älskar du någon nu? - Ja såklart
Är du bortskämd? - Lite kanske
Hur många är online på din msn? - vene, är inte inne
Chattar du med någon just nu? - Nej.
Hur mår du just nu? - Jag vet inte.
Saknar du någon just nu? - mjo..
Vad är det för år? - 2012
Vad är det för datum? - klockan är efter 12, så 10/1
Hur mycket är klockan? - 02:09
Är du en bitch? - Ibland.
Ångrar du något i ditt liv? - Ja,
Har du något drömjobb? - Yes, snickare! Helst egen företagare också.
Har du varit på grönalund i år? - Nej, det är Januari?
Vem ringde dig senast? - Elin tror jag
Vem ringde du senast? - Elin, tror jag
Vem sms:a till dig senast? -  Sebastian
Vem sms:a du till senast? -      -''-
När fyller du år? - 8 oktober
Fått ditt hjärta krossat? - Ja
Har du ångest? - mjo
Skadar du dig själv med flit? - nej.
Tar mediciner du inte borde ta? - ne
Brukar du vilja dö? - Nej
Drömmer du mardrömmar? - Ja, nästan varje natt
Tar du droger? - Nej!
Går du till kyrkan? Aldrig
Går du i skolan? - Nej
Röker du? - Ja.
Vad är ditt mobil nummer? - 0707 osvosv..

fuck u

We coulda been together, think about it
You ruined it now, I hope you can't sleep and you dream about it
And when you dream I hope you can't sleep and you scream about it
I hope your conscience eats at you and you can't breathe without me


hahahhaha klockrenaste jag nånsin läst!

Jag har aldrig riktigt kommit underfund med varför mannens och kvinnans sexualdrift skiljer sig så mycket. Jag har aldrig heller förstått det där med Venus och Mars. Jag har aldrig kommit underfund med varför männen tänker med huvudet och kvinnor med sina hjärtan.

Till exempel en kväll förra veckan gick min flickvän och jag till sängs. Passionen börjar glöda i sovrummet, När hon till sist säger:
- Jag känner inte för det, jag vill att du bara ska hålla om mig.
Jag sade:
- VA??!! vad var det där?!
Så säger hon dom orden alla pojkvänner fasar att höra:
- Du är inte tillräckligt i kontakt med mina emotionella behov som kvinna, för att jag ska kunna tillfredsställa dina fysiska behov som man.
Hon besvarade min frågande med att säga:
- Kan du inte bara älska mig för den jag är och inte vad jag gör för dig i sovrummet?
När jag förstod att inget skulle hända den natten så somnade jag. Nästa dag så tog jag ledigt från jobbet för att vara med henne. Vi gick ut och åt en fin lunch och gick och shoppade i ett stort, stort shoppingcenter. Jag gick med henne i affärerna när hon provade flera olika verkligt dyra klädesplagg. Hon kunde inte bestämma sig vilken hon skulle ta, så jag sade åt henne att vi tar alla. Hon ville ha skor som komplement till hennes nya kläder. Så jag sa att vi får köpa ett par till varje ensemble. Vi gick sedan till juvelavdelningen där hon valde ut ett par diamantörhängen.
Tillåt mig säga….. Hon var så upphetsad! Hon måste ha trott att jag var ett steg från mentalsjukhuset. Jag började tro att hon testade mig när hon frågade om hon kunde få ett tennisarmband, när hon inte ens kan spela tennis. Jag tror att hon trodde jag var knäpp när jag sa:
- Det går bra älskling.Hon var nästan nära sexuell tillfredställelse av allt shoppande. Med ett jättestort leende sade hon till sist:
- Jag tror att det är allt älskling, vi går och betalar.
Jag kunde knappt hålla mig när jag till sist sade:
- Nej älskling, Jag känner inte för det.
Hennes ansikte blev helt vitt och hennes haka föll till marken med ett förvånat:
- VA?
Jag sade sedan:
- Älskling, jag vill bara att du håller sakerna en stund. Du har inte tillräcklig kontakt med mina finansiella behov som man, för att jag ska kunna tillfredställa dig som kvinna.Sedan när hon såg ut som om hon skulle döda mig, fortsatte jag:
- Varför kan du inte älska mig som den jag är istället för dem saker jag köper åt dig?
Tydligen kommer jag inte att ha sex ikväll heller…


misslyckande

Jag har alltid varit liten, rädd och svag. Aldrig kunnat stå på egna ben. Varit så beroende av trygghet, men aldrig riktigt haft det. Jag misslyckas och jag känner mig aldrig tillräcklig.. Jag undrar ibland vad jag har gjort med mitt liv, hur jag hamnat där jag är. Är allt bara mitt eget fel, eller är det pga allt jag varit med om? Jag känner mig så svag och så misslyckad. För egentligen, har jag någon gång lyckas med det jag velat? Har jag någon gång klarat av att genomföra det jag lovat? Jag tror inte det.. Jag har kämpat, eller nej, men jag har försökt iaf, ta mig igenom grundskolan, utan några framsteg. Hur jag än gjorde så blev det ingen förändring. Jag lovade att försöka, jag lovade att ändra på mig. Men jag lyckad inte. Jag orkade inte. Vad är man egentligen för jävla loser, som inte ens klarar av gundskolan? När man ligger hemma i sängen med ångest, huvudvärk och en stor klump i halsen, utan någon egentligen anledning? Var det jag själv som skapade den rädslan, eller grundade den i något annat? Jag vet inte. Men jag vet att jag hatade det, mer än allt. Jag kunde inte finna ro eller energi. Det tog stop. Och jag gjorde väl nog inte heller något åt det..
Jag började gymnasiet i hopp om en förändring. Jag var säker på vad jag ville och jag trodde verkligen att jag skulle klara det. Jag fick fantastiska lärare och underbara klasskompisar, jag älskade att ta på mig mina arbetsbyxor, bära tunga trästockar och stå i verkstan. Det var det jag ville, jag visste vem jag var och vad jag ville med mitt liv. MEN inte fan klarade jag det heller. Något tog tag i mig och drog mig tillbaka. Tillbaka där jag reda varit. Jag var osäker och rädd. Svag och ensam, men en ångest stor som helvetet.. Var jag inte redo? Varför gick det inte, fast jag så gärna ville? Jag hade ingen ork eller energi. Jag var som ett damp-barn på de teoretiska lektionerna. Jag kunde inte sitta stilla och koncentera mig. Det fanns vaken tålamod eller intresse. Ingen ork eller lust. Allt bara låste sig. Klumpen i halsen växte sig stor igen och jag förstod att jag misslyckats, igen. Jag skulle aldrig fixa det.
Efter många om och men tog jag beslutet att hoppa av, tänka på annat och sysselsetta mig med något praktiskt en tid framåt, och sendan försöka igen. Jag fick utskrivet piller av min doktor, som tydligen skulle jämna ut mitt humör och göra mig gladare. Jag vet inte om de hjälper.. Jag sköte jobb efter jobb, utan respons. Till en början brydde jag mig inte riktigt, det var liksom skönt att bara vara. Andas och låta ångesten glömmas. Jag sov hela dagarna, tog det lugnt och försökte hitta glädje. Men jag var aldrig riktigt utvilad, alltid trött och ängslig. Heller aldrig riktigt glad. Jag var helt plötsligt ensam med min ångest och min rädsla. Jag kände hur tryggheten flöt förbi under mina fötter. Jag insåg att det inte kommer bli som jag tänk mig.
Jag står här ostadigt på mina små ben. Rädd för morgondagen. Rädd för livet och vad framtiden kommer att erbjuda. För jag vet inte längre vad jag vill. Jag vet inte om jag någongång kommer lyckas. Jag står här nu, ensam, utan pengar, trygghet och framtidsplaner.

Inte ens med träningen, som jag älskar och vekligen vill, lyckas jag. Inte med mina mål. Inte ens sånt som jag vet att jag måste.
Jag är pank, ensam, sjuk och trött på precis allt, mest på mig själv.

Och den lyckan och hoppet, jag fann hos en människa, en människa jag verkligen tyckte om.
Det försvann. Bara sådär. Jag vet inte vad som hände eller varför. Men nu är det nog borta.
Jag var inte tillräcklig denna gång heller, inte ens för kärleken.




Sorry för detta helt onödiga och patetiska inlägg.
Men jag behövde skriva av mig.
Nu ska jag ta en varm dusch och sen sova.


"jag behöver dig..

kom hit och rör om, jag behöver något att skriva om"


<3


Rött hår?

Vad fan hände liksom?



Fuck yeah, bitches

just a kiss

Tja!
Jag lever, bara så ni vet.. Har bara inte haft så mycket att skriva om känner jag.. :/

Mitt nyår var super bra! Vi var ett rätt stort gäng hos Jesper och hade kul, alla var fulla och nästan alla var glada! En riktigt lyckad kväll tycker jag!

Sen har jag umgåtts med mina fina vänner, försökt att ha roligt och att inte tänka på saker som gör mig illa till mods liksom!

Har precis varit  ute på en lång jävla PW i snön, skönt som fan. Trots snön och att jag har infektion i min tå.. Men med lite Melissa Horn i lurarna så klarar man allt! :)

Nu hoppas jag att det är mat snart, för jag är dö hungrig... Sen blire en dusch, och iväg och träffa mina fina! Final i hockeyn ikväll också, det får man inte missa! HEJA SVERIGE! :D haha

Nej nuuuu, måste jag äta, dör snart.
Vi hörs senare, puss!


Bild från nyår på min fina vän och mig!


RSS 2.0