18:52

Jag vet inte vad jag ska skriva. Jag är fortfarande enormt chockad över vad som hänt, det känns väldigt overkligt, det får inte vara sant. Det är inte samma sak längre, och det kommer det aldrig bli. Man undrar bara vad som kommer näst, förstår inte vad som händer. Varför ska det behöva bli såhär, det är så fel. Ingen människa ska behöva känna så, behöva lämna livet, familj och vänner, speciellt inte när man är så ung! Usch.


Dagen har väl varit bra, tror jag. Skolan på förmiddagen, där stämningen inte var den bästa såklart. Sen hämtade Daniel upp mig halv 1 och vi åkte till ungdomsmottagningen, efter det åt vi en god lunch tillsammans. Han skulle vidare till huddige och skriva kontrakt osv. om lägenheten. Så han släppte av mig hemma.
Har inte gjort något speciellt. Fixat naglarna, varit ute med hundarna och ätit lite middag.

Jag är trött, irriterad och känner mig svag. Behöver ett bad och sen få sova, många många timmar. Få vila sinnet. Det är mycket nu, massa olika tankar, många hemska och några tröttsamma.

Vi hörs sen eller i morgon. Bye


vila i frid kära du

Det är stor sorg i sunnerby, för alla.
Varför gjorde du såhär? Du var en fantastisk människa som fick alla glada, du var värd så mycket mer.
Hoppas du får det bra nu, vi tänker på dig.
Vi saknar dig Erik, vila i frid.


Hej förrästen. Har ingen lust att skriva, och vet inte heller vad jag ska skriva.
Ska packa strax, det blir buss till träningen idag. Kommer hem rätt sent.

Vi hörs i morgon.

skura & skrubba

Hej.
Mår inte bra idag, har mensvärk som in i helvete. Så Nu håller jag på att klä på mig, för snart ska jag och mamma åka till huddinge och städa lite i Daniels lägenhet, typ torka skåp och städa badrum så får han göra de tunga sakerna när han kommer hem från jobbet.

Aja nej nu ska jag hitta en tröja och sätta upp håret. Vi hörs ikväll.

bye

home sweet home

Puuh.
Kom hem från plugget strax efter 3, sen drog jag med mamma till nynäs och kom hem nu! Blir ingen träning idag pga vissa omständigheter. Så det får bli en lång cykeltur istället! ;)
Daniel kommer hit snart, vet inte om jag ser fram emot det så mycket, för han kommer bara lägga siig i sängen och sova -.-

Längtar till maten är klar, för det är jag som har bestämt mat, så det kommer bli smarrit! (Lax)

Nej men nu vet jag inte vad jag ska skriva, så vi får höras senare.

bye

håltimme

Tjah!
Jag och malin sitter här och väntar på att våran lektion ska börja.
Vi har käkat lunch och åkt massa moppe, tillochmed kört ner i diket, lyckades jag med :)

Vet inte vad jag ska skriva nu. Så skriver efter skoolan.
vi hörs, bye.



svar

Anonym: vad har du för mobil?

Jag har en xperia x10 mini :)

i b l a n d n ä r j a g s a k n a r d i g


väntar på mitt sovsällskap

Är väldigt trött och seg, orkar egentligen inte blogga.
Nu ska jag de någon film medans jag väntar på att mitt sovsällskap ska komma hit och hålla om mig! Nej men, Daniel har tömt hela lägenheten idag, så han ska sova här. Som han för övrigt nog kommer göra ett tag fram. Men det är mysigt! Slipper sova själv, och jag får somna på hans bröt. Det är de bästa jag vet, höhö. Nästan iaf. ;)

Vi hörs i morgon.




tråkigt att vara blond på vintern?

hej igen!

Har tänkt på en sak.. Visst är det ganska trist att vara blond på vintern, eller ja Vitblond? Man ser rätt blek ut då tycker jag, även om jag älskar att vara blond, det är liksom jag.
Men. Jag funderar på att tona håret i någon fin brun färg i slutet på hösten och ha det mörk över vintern, och sen på våren när det börjar ljusna igen, när de mörka är borta, att då göra blonda slingor? För jag vill vara blond, men är grymt sugen och har varit det ett tag, på att göra det mörkt igen.
Jag vet själv att om jag färgar det så kommer jag ångra mig, för då kan jag inte bli blond utan att ta död på håret, igen.. Men lägga i en toning som självmant ljusnar och sen på det lägga blonda slingor i vår?
Gud vad jag babblar.. Men vad tycker ni? hjälp mig..

Till saken nu.
Har klätt på mig nu, efter många "om & men" så hittade jag något (har enorma problem med att bestämma vilka kläder jag ska ha, tror det är sjukligt, haha). Har sminkat mig lite gran och plattat håret.
Ni får bild på hur jag ser ut och vad jag har för kläder.

vi hörs.

Sweet.. haha
Vit tröja - gina
Jeans - LEE
kavaj - veramoda

Halsband - fått av älsklingen
(som jag alltid har på mig, men ändå)

tredje natten i rad, varför?

Hello.
Hade en mysig kväll igår. Men somnade hyffsat tidigt, vid 12 eller nått.

Gick iaf upp för en timme sen drygt, vi käkade frukost och sånt. Nu har han åkt hem för att fortsätta tömma lägenheten, och jag håller på att klä på mig lite.

Ska fixa i ordning mig nu, för vi ska upp till min morbror och fika sen.

.. jag har drömt så underliga drömmar de tre senaste nätterna, ni vet sånna drömmar som medans man sover så vill man inte vakna, men när man väl vaknar så förstår man inte varför man drömde det? usch..

Vi hörs, bye

middag strax

Tjohej!

Nu har Daniel anlänt hit till sorunda! Stackarn är så bakis, haha, egentligen tycker jag inte synd om honom, inte alls. Han får skylla sig själv! :)

Har fixat naglarna medans mamma gjorde maten, som jag lovade att jag skulle hjälpa till med. Men men, alldelses strax ska vi käka, jag är super hungrig så det ska bli smarrit! Har inte ätit något förutom lite yoghurt i morse.. dumma mig..!

Kommer nog inte skriva mer på ett tag nu. Vi ska försöka hitta någon bra film att se på ikväll, annars blir det först hockey & sen fotboll. Hockeyn kan jag tänka mig att se eftersom det är djurgården som spelar, men fotbollen får dom fan se själva. Då tar jag godiset och tittar på någon film själv, ha!

Nej men nu ska jag gå ner och äta.
Vi hörs.

dagens låt

Ni får en dagens låt också, jag är genirös idag.

 


dagens

Nu är kläderna på och håret nästan tortt! Ska sminka mig lite nu och sen åka med mamma och handla till ikväll!

Vi ska köpa godmat (friterat med ris, hade rickard önskat sig) , massa godis, chips & ostbogar, läsk & något vin tror jag det blir! Åja, sen det vanliga som man alltid behöver, typ mjölk, fil, yoghurt osv.

Nu får ni en BILD på dagens kläder, haha ovanligt va? ;)


Godmorgon!

Hejsan hoppsan!
Har precis cyklat i en halv timme, 1,5 mil blev det idag då. Körde lite lungt eftersom det är på morgonen och jag var nyvaken, hahah.

Nu ska jag ta ett nikotintuggummi och hoppa in i duschen, sen ska jag äta frukost och klä på mig lite.
Vi hörs sen! just, måste ringa och väcka daniel också, suck..

bye!

jag älskar min döskalle

Mår inte speciellt bra, så ska krypa ner i sängen och glo på någon film tror jag.
Hoppas att morgon dagen blir bättre, eller jag vet att den blir det! Min älskling kommer hit och vi ska äta gott och ha en riktigt trevlig kväll, hela familjen! Sånt man behöver när man känner sig lite låg, som jag och mamma gör nu när vi inte får röka.. haha, men vi ska fixa det!

Min älsking är ute med firman och dricker öl, jätteroligt för honom, inte för mig.. haha. Men har fått nåra jättesöta fylle sms, och det räcker för att göra mig på lite bättre humör. Skulle faktiskt inte vilja ha honom här just nu, han är aspackad och jag är på dåligt humör, nej det funkar inte! haha.

ska kila nu, bye.




Jag och min andra älskling ( min kära döskalle som sitter på min vänsterarm) säger godnatt nu.
visst är han fin? Han ligger mig varmt om hjärtat ska ni veta.

just nu

Har precis ätit lite mat, inte så gott, men men. Ska gå ut med hundarna nu tänkte jag, en rask promenad är vad jag behöver!

byebye.





just nu, uttråkad.


Ny dator..!

ÄNTLIGEN! haha :D

Hejsan förresten. Hur är det med er? Med mig är det sådär, är arg och ledsen hela tiden typ. Att sluta röka är fan det värsta jag har gjort, tror jag. usch.

Vet inte vad jag ska skriva. Har som sagt köpt ny dator idag, vet inte om den är så bra men just nu bryr jag mig inte. Behövde verkligen ha en ny NU! men men den lät bra iaf :b

Ingen skola heller, dumma mig. Var bara där i måndags, sen har jag varit hemma.
Men jag vet inte, det spelar ingen roll känns det som. Hur jag än gör så blir det inte bra, jag orkar inte. Jag är så trött på alla människor, jag vantrivs så fruktansvärt bland de människorna. Det är klart som fan jag har tappat lusten, jag vill verkligen inte. Jag mår på riktigt dåligt av att vara där. Men det är ingen som förstår. I deras ögon (lärarna) är jag en trottsig snorunge som bara vägrar gå till skolan och spelar ball, men det är så fel, jag vill ju egentligen, men  jag klarar inte av det.
Men på måndag blir det nya tag, jag ska försöka.

Nej men nu hurrni, nu blev det fan deeptalk här och det var inte riktigt meningen. Nu ska jag fortsätta att försöka förstå mig på datorn.

Vi hörs, bye!

sliten

Tjatja. Hur mår ni?
Jag mår sådär, hade feber och spydde osv natten till igår. Inte najs.
Blev totalknäckt igår av en helt störd anledning, jag bara grät och grät. Haha, det är jobbigt att sluta röka, man blir känslig som fan. usch.

Aja, mådde inte så bra idag helle så det blev ingen skola. Men i morgon ska jag dit. Är jättetrött och seg, vill bara sova. Har ingenting att skriva om heller.

Nej men nu ska jag ta ut hundarna lite och äta middag, vi hörs.


träning snart

Hej! Jag är bäst, för jag har inte rökt idag!!!!! satte på plåster i morse, och har tuggat lite tuggummi bara. Jag är fan stolt. - Men fyyfan vad jobbigt det är, jag vill bara sätta mig och gråta vissa stunder. uusch.

Förlåt för dålig uppdatering i helgen btw. Har varit på BIO och sätt "I rymden finns inga känslor" Sjukt rolig film, rekomenderas starkt! :)
Va på visning i går också, i huddinge. Daniel måste flytta ut om typ 2 veckor, så de är ju lite panik nu. haha.

aja, har varit i nynäs idag. På ungdomsmottagningen. Och så har jag shoppat lite, köpte en BH, ett par jeans & en till kavaj :)

Nu har jag nyss ätit, och ska snart åka på träningen!
byebye

jag dör snart -.-

Namn: Nikita
Piercingar: nåra stycken
Tatueringar: yesbox, 2.
Längd: 160 tror jag.
Skostorlek: 38.
Hårfärg: blondie
Fräknar: lite påsommaren :)
Motto: ge inte upp för det du saknar, lev för det du har.

Kär? javisst
Önskar du att du bodde någon annanstans?: absolut!
Tycker du att du är attraktiv? jora, ibland så
Dricker du? - mjölk är rätt gott :)
Röker du? - mhm
Vilket schampo använder du? ehm, inte en blekaste för tillfället.
Vilken parfym använder du? D&G (Den rosa) & en som jag inte minns vad den heter.
Vad är du rädd för? myror & fett (att vara/bli tjock)
Gillar du att tvätta? what, gör någon de eller?
Gillar du berg- och dalbanor? javisst sörru

Senaste...

Filmen du hyrde? hyr inte filmer
Filmen du köpte? köper inte filmer
Låten du hörde: gitarrer&bas,trummor&hat
Låten du laddade ner? minns inte
Personen du ringde? darling
Personen som ringde dig? darling
TV-program du såg? idool
Person du tänkte på? den finaste

Favorit...
Låt: lips of an angel
Sak att göra: sova och skratta
Sport: kampsport
Dryck: Cola
Kläder: Nikita <3 Jeans forever
Film: vettefaan
Bil: skorpan såklart
Serie: don't know

Har du någonsin...
Gråtit över en pojke? 1gång
Gråtit över en flicka? över mig själv, om de räknas.?
Ljugit för någon? mjo.
Varit i slagsmål? jau
Blivit arresterad? Ne, de är inte min grej
Träffat någon från internet IRL? ja.


kanske lurar jag mig själv & kanske minns jag nått från längesen

hejsan hoppsan.
Sitter hemma här själv just nu, gör inte ett piss.. Har precis tagit en varm dusch och slängt på mig Daniels kläder (pyjamasbyxor och en tröja). Sitter och lyssnar på musik, och så plötsligt fick jag en sån jädra flashback, usch.. Av något jag borde glömt, något som egentligen inte ska finnas kvar. Jag skämms över det, att de fortfarande är där, klistrat i mitt sinne. Som en tatuering på ögonlocken, som jag ser varje gång jag blundar.

Nej men vafan, vad ska jag skriva? Är trött och tycker verkligen att han ska komma hem nu, så jag får kramas lite. Känner mig väldigt ensam :(

Jag gör ingenting, verkligen. Har kollat på idol och käkat lite godis, men det är typ de enda. Röker fast jag inte ens är röksugen, så uttråkad är jag. haha. Men påtalom röka, kanske bäst att jag passar på att röka massa nu, för detta är min sista helg som rökare. Jag har bestämt mig nu, och jag ska fixare! Har en riktigt bra motivation att gå efter, men vad de är tänker jag inte berätta för er ;) höhöh.

njee, men nu ska jag slå på en rulle. Vi kanske hörs en gång till sen, annars förmodligen i morgon.

lovelove

till pojkvännen tonight

Hejsan!
Har varit i skolan heela dagen, ojoj. Nu är jag hemma och ska typ gå en sväng med hundarna till skogen.
Efter middagen beger jag mig mot bussen för att åka till huddinge och sova hos min älskling. Trevligt :)

Vet inte vad jag ska skriva faktiskt.. Är trött och seg, tror jag ska hoppa in i duschen nu så jag hinner allt jag ska göra.

Byebye, vi hörs ikväll. :D

nu kör vi

Har gjort klart hela svenskan nu, yes äntligen!

Drar på träning nu! såå BYE

hörs i morgon, lovelove

plugga svenska,

Tja.
Ingen skola idag, det gick bara inte.
Så har jobbat med svenskan som ska vara klar på fredag -.- Har renskrivit tanke & åsikts texten och gjort den helt klar. Ska interjuva mamma sen och göra typ som en tidnings artikel om det sen. *suck* Men men.

Har precis klätt på mig, och ska nu borsta tänderna osv. Sen ska jag åka med mor min och handla lite.

vi hörs sen. PUSS

måndag = astrött

Hellu.
Är svintrött och har ont i huvudet, uschusch. Vi skyller på att det är måndag!
Annars mår jag fin fint. Träning ikväll, roligt! Håller tummarna på att min man kommer dit också. Han ska jobba över ikväll, så förmodligen hinner han inte! :(

Vet inte vad jag ska skriva faktiskt... Hm..
Ska snart äta lite middag, och gå en sväng med hundarna. Måste packa träningskläderna också, jaja.
Har ingen bild på outfit i dag heller, men kan skriva vad för roligt jag har på mig *host* så kan ni fantisera ;) höhö.

Men vi höres sen ra, eller  i morgon. PUSS

Outfit todaay:
Mörka Jeans - DIESEL
Svart Linne - H&M?
Grå Tjocktröja - Cubus

Har håret i en bulle och lite smink, inget avanserat alls. Lika tråkig som alltid.


Ni får en till bild från i helgen, en lite flummigare variant!
"Försöker vara seriösa, men lyckas inte helt" haha.
Jag älskar min Daniel.


*geesp*

Guud vad trött jag är! usch.
Ska strax gå och lägga mig, kommer kännas ensamt & tomt att sova utan min älskling.. :( Men ska ringa honom först och säga godnatt!

Måste orka upp till skolan i morgon också, fyfan. Jag har redan ångest. Jag vill inte, jag vill verkligen inte. Jag orkar inte träffa alla, jag vill inte se dem. Usch. Jag vill flytta, vill bort från den här jävla hålan. Jag orkar inte mer.


Hemma igen!

Är hemma igen.
Har ätit middag, gått en sväng med hundarna och nu sitter jag här och dricker cola :D Härligt!
Vet inte vad jag ska skriva. Har haft en underbar helg, precis som alltid! Är däremot väldigt trött nu. Tror jag ska lägga mig i ett bad och chilla lite.

Vi hörs sen. har inget att skriva just nu. PUSS


TV nu, bye

Tjoho!
Det är FREDAG i morgon, jippi! Min fredag kväll kommer förmodligen spenderas hemma hos min älskling.
Men först skola hela dagen. -.-
Är super trött och seg, så har bytt om till mysbyxor och ett linne, ska krypa ner i sängen och se vad det är på TV.
Har liksom ingenting att skriva.. Ehm.
Men, Ska kolla på TV nu.
Tror inte jag skriver mer ikväll, så ni får hare så jättebra så hörs vi imorgon! puss


gitarrer & bas, trummor & hat

Hej!
Har haft fullt upp idag... usch.
Tränade till 21:30 igår istället, alltså två och en halv timme. Så var inte hemma förns strax efter tio. Trött som fan var jag, eller det var vi båda två. Somande vid halv tolv nånting tror jag.

Gick upp klockan 06.00 i morse, min kära pojkvän gick upp då för att åka till jobbet -.- Å eftersom jag skulle upp typ en halvtimme senare kändes det meningslöst att somna om. Men men, jag hann ju duscha och sånt i lung&ro iaf.
Var i skolan heeela dagen idag faktiskt, duktiga mig! Men har inte gjort något speciellt sen jag kom hem. Ska strax gå ut med mina vovvisar, och sen ringa Daniel och kolla hur visningen var. (Han var och kolla på en lägenhet idag)

Aja.
Vi höres senare. Puss


Well I never thought i'd say I’m fine Without you.




träning snart, wihuu

Tjohej!
Hur äre med er rå`? Jag mår prima, sitter och dricker monster för att komma i form till träningen ;)
Har varit i skolan idag, inte gjort så mycket annat. Chillat liksom.
Vet inte vad jag ska skriva.
Ska träna från 7 till 9, sen åker älsklingen med hem och sover med mig! Jag är svintrött så jag hoppas jag kan sova tidigt!
Måste orka upp i morgon.

Ni får en "dagens outfit" också, men ingen bild på mig. Bara kläderna.

PUSS


längesen

Tjenare! Det var ett tag sen nu..
Vet inte riktigt vad jag ska skriva faktiskt, kände bara att jag var tvungen att kika in en sväng och kunde då passa på att medela er om att jag lever. :)
Hur äre med er då? Ni mår bra hoppas jag.
Själv mår jag väldigt bra. Skolan funkar helt OK, det tar emot men jag kämpar. Träningen har börjat, och det är skit kul! Jag och Daniel friade 10månader igår, underbart!
Ja som ni ser, det finns mycket som glädjer mig för tillfället!

Just nu gör jag ingenting speciellt. Har nyss ätit middag och satt på mig myskläder. Ska alldeles snart gå en promenad tänkte jag, känner att det skulle vara nyttigt. Haha. Ne, men jag är väldigt trött så kanske är bra med frisk luft, och så är det ju alltid härligt att promenera. Det är ju liksom min grej ;)

Nej men nu ni, har jag inget mer att berätta om. eller jo massor, men jag hinner inte riktigt.
Ska försöka börja skriva mer igen, eller vad tycker ni?

Vi hörs.


RSS 2.0