You're way too beautiful girl, That's why it'll never work

Hej på er, alla söta underbara pojkar och flickor!

Det är så här.. Att de händer och är väldigt mycket i mitt liv just nu, som jag måste reda ut och ta hand om. Jag känner därför att jag inte riktigt har tid för bloggen just nu.
Men jag lovar att jag ska bättre mig, jag ska berätta för er, inte allt, men det jag kan, snart. Jag lovar iaf att jag ska börja blogga som vanligt snart, jag måste bara landa lite först.

Jag kan säga att jag har haft en fantastisk vecka, med händelserika dagar och underbara människor. Jag hade en toppen helg förra veckan, och jag hoppad på desamma nu!

Vi hörs snart igen!
Lovetoyou

sjukling

Nu när mitt finger äntligen börjar bli bra igen, så blir jag döförkyld istället. Hur kul? Inte det minsta.. Så det är väl bara att vila tills jag blir helt bra. Rätt logiskt att jag blir sjuk nu med tanke på att jag har ätit stark antibiotika.

Nu har jag iaf precis tagit ett varmt bad. Ska nu färga ögonbrynen och ögonfransarna, sen sätta mig i soffan med mamma och pyssla med naglarna. Lungt och mysigt liksom. Å så får man känna sig lite fräsch sådär till helgen nu när jag är sjuk och äcklig. Trevligt att iaf se pigg och fin ut på utsidan. haha.

Aja, har inget mer att dela med mig av just nu.
Vi hörs i morgon. Puss

helvetesångest

Det kryper i kroppen och jag känner mig stressad på nått jävla sätt. Är så sjukt desperat efter att få träna så att jag inte vet vad jag ska ta vägen. Jag tror att det är blandat både ångest och "vanan" för kroppen, som får mig att bli så frustrerad och stressad. Mest ångesten skulle jag tro. Det känns som att jag blir fetare för varje dag som går, och att jag inte har en enda liten muskel kvar. Jag känner mig otrimmad, ful. Äcklig.
Och idag kunde jag fan inte hålla mig. (Har gått lite promenader osv de här dagarna, men det är allt.) Så jag tog på mig mina mjukisbyxor och mina träningskor, tog med mig hunden och sprang i skogen. Jag sprang tills mina lungor gjorde ont och det kändes som jag skulle dö. Kondis, vad är är det? haha.
Men det var skönt. Egentligen får jag inte, eller jag ska inte träna alls före fredag heslt. Äter fortfarande antibiotika och fingerhelvetet blir ju inte bra.... Tog bort stygnen igår, gjorde fan rätt ont asså. Å så sa hon att jag skulle blöta fingret en stund idag, så att skorpan blev mjuk, så att jag kunde pilla bort den. Jag gjorde det, men tror ni det var bra eller? Nej. Det gjorde äckligt ont, speciellt på vissa ställen där det liksom var typ hud över skorpan?! Under skorpan har det inte ens kommit något riktigt skinnlager tillbaka heller, så det ser riktigt vidrigt ut. Skit finger.
Men jag bryr mig inte längre. I morgon äre Aikido träning som jag fan ska gå på. På torsdag ska jag försöka ta mig till gymmet. Även i helgen med min bror.
På fredag ska jag gå till gymmet inne i stan och fixa kort där, så ska jag bannemig träna där tisdagar, torsdagar och fredagar (tränar ju aikido på måndagar och onsdagar) Å så blir gym i nynäs på helgerna tills mitt kort där går ut.
Ska fan bli slimmad nu. Skiter i om jag får såndär hjärthininflamation eller vad fan det heter pga. infektionen i fingret. Jag dör hellre än att bli fet. Så äre, helt ärligt.

Ne nu har jag skrivit massa strunt bara.
Ska ta en dusch nu och sen lägga mig tror jag. Ska upp 05:15 i morgon. Underbart. Eller?

Vi hörs,
Puss

uppe med tuppen (y)

Fan vad jag är bra.
Gick upp en timme tidigare (eller 45 minuter) än vad jag egentligen behöver. Gissa varför? Jo för att cykla i 30 minuter! Haha. Ni vet att det är skit bra att cykla/gå 30 minuter på morgonen innan frukost? Skit bra för fettförbränningen! Å eftersom jag är tjej och inte ska deffa, så får jag köra mycket kondition och styrka för att bli slimmad. Så nu blir det hårdträning, och jag hoppas verkligen på resultat.

Nej nu måste jag fixa det sista och sen gå till bussen.
Vi hörs ikväll när jag kommer hem från skolan. PUSS

Fan vad jag är snygg..!!
Eller, inte.... haha


I stop breathing, if I don't see you anymore


Aloha mi amore

Om man tänker positivt så har denna dagen varit grymt bra,
jag kommer somna med ett leende på läpparna och vara allmänt nöjd.
men..
Om man tänker negativt så har jag precis spruckit i 3 delar.
Jag har kommit till en korsning, där jag kan välja att gå tillbaka eller vika av mot höger, eller vänster.
Jag hatar sådana ögonblick. Jag hatar att behöva välja, eller snarare att välja bort.
Men jag vet också att jag inte kan stå här i mitten och vela, för det tjänar ingen på.

i'm sorry

Hej på er mina underbara läsare!

Förlåt så hemskt mycket att jag inte har skrivit, men det har varit så mycket med allting just nu så jag har inte hunnit eller haft någon ork. Tyvärr.

Just nu mår jag skit.
I fredags lyckades jag hyvla av min fingertopp i skolan, det sprutade blod överallt och alla fick panik. Jag fick ta en taxi till s:t Görnas sjukhus och sy ihop mitt lilla finger. Det gjorde sjukt jävlas as ont kan jag ju säga också. Såklart är det långfingret på höger hand också, så jag är typ helt hanikappad och kan inte göra så mycket. Igår bad jag mamma titta på såret för att det inte alls kändes bra, så vi öppnade och tittade och gissa vad? Jo fingret är typ ruttet.. Så det vara bara att åka till vårdcentralen och låta en doktor titta på det. Och ja, det är infekterat. Tål förmdligen inte tråden dom har sytt med. Så nu går jag på antibiotika och måste vila.. Får inte träna på 10 dagar, så jag har typ panik.. Har slarvat en del med träningen ändå den senaste tiden pga att jag har haft mycket att göra och inte hunnit, men nu får jag inte träna alls. Känns som mina muskler bara tynar bort.. :(

Aja, mår rätt dåligt att medicinen också. Mår illa och är snurrig/seg. Så jag bara vilar..

Vet inte vad jag ska säga. Så vi hörs.
Puss

RSS 2.0