-




puss

Jag har inte gått och dött, bara nästan.
Så vi hörs någon annan gång, eller nått

puss

måndag

Jag hatar måndagar.

Det blev inget gym i morse, för min kropp orkade inte sig upp ur sängen före halv 1. haha. Men i morgon blir det gym iaf, då har jag inget val.

Iaf. Ska upp till Julia nu typ. Vet inte vad vi ska göra, snacka skit och kedje röka kanske? typ det vi brukar göra. haha.
Förhoppningsvis tar jag 23:30 bussen till nynäs ikväll, och sover kvar där. Är inte säker, men ja, förhoppningsvis.

Har inget att skriva.
Vi hörs när jag kommer hem ikväll, eller i morgon om jag åker till nynäs.
Byebye

i will fly to the moon and back, if you be my baby

Äntligen hemma..! Är så sjukt trött alltså.

Men jag har haft det riktigt roligt faktiskt! Eller trevligt, är kanske ett bättre ord.
Vi mötte upp Marcus vid 13:20 på hötorget, hämta ut biobiljetterna och sen gick vi och tog en lunch. Det blev sushi, mums!
Efter lunchen gick vi och köpte lite godis och läsk, och sen var det bio i ca 2 ½ timme. Måste dock erkänna att filmen var rätt bra, bättre än jag förväntat mig!

Filmen var slut strax innan 5. Vi tog en promenad genom stan ner till Centralen och där ifrån Tbanan till hornstull för middag hos farmor. Sjukt god mat, sen efterrätt och fika. Gick nog upp 5kg. I morgon blir det ett hårt pass på gymmet med min broder! haha.
Men ja, jag har haft det trevligt och det är huvudsaken.

Nu ska jag duscha av mig och sen sova tror jag. Är trött och ska upp 09:00 i morgon för att åka och gymma. Så jag tror jag behöver sova.

Vi hörs i morgon,
love to you

mot stockholm stad

Godmorgon!

Nu är jag färdig fixad, och nästan färdig packad. Vi ska ta 11:50 bussen, så det är dax att fixa det sista nu.
Mitt hår är riktigt förjävligt idag, de vill verkligen inte som jag vill -.- SKit irriterande, för hur jag än gör så blir det inte bra. Blir galen.

jaja, har egentligen inte något att skriva sådär.
Hade bara en stund över, och då la jag den här.. Hm.. Vi ska iaf se sista herry potter, inte den filmen som stod högst på min önskelista precis, men men. Ni vet väl hur pojkar är liksom? Men vem vet, den kanske är bra. Det återstår att se.

Nu ska jag fortsätta med mitt hår lite, och sen gå till bussen.
Vi hörs när jag kommer hem.
puss


<3 familjen Nilsson

Har spenderat min kväll hos underbara familjen Nilsson! Man kan inte annat än älska de, haha, så underbara människor alltså!

Men ah, vi har inte gjort så mycket.. Invigde nya verandan och käkade paj, satt och snacka, åt lite popcorn och hade det allmänt trevligt liksom.
Nu är jag hemma iaf. Ska hoppa in i duschen och sen sova tror jag. Alarmet står på 10:00 i morgon, och på schemat står det BIO med min halv bror och middag hos farmor. Ska bli rätt kul, tror jag. Träffar min halv bror så sällan, så det blir nog mysigt. Inte för att BIO är det mest sociala man kan hitta på med, ja. Middag hos farmor är ju socialt, och hon lagar god mat, den tanten! ;)

Nej men har inte tid att skirva. Måste duscha nu, så vi hörs i morgon!
Puss

mini shopping

Tjohej!

Kom nyss hem från en tur till skärholmen med mammsen, trevligt trevligt!
Vi hade tråkigt båda två och jag behövde verkligen nya sommarskor, så vi tog en tripp! Blev en mini shopping, 3 par skor, en väska och lite smått och gott från HM. Alltid lika mysigt att shoppa med min kära mor! Lämnade in min mobil som sagt upp sig också, kommer typ ta en månad tills jag får tillbaka den. KUL! jävligt kul, säger jag bara. Fittnegerbög vad det suger. Kunde dom inte bara sagt att jag kunde få en ny eller nått, hade varit najs. Haha.

Nu ska jag strax äta middag och sen gå en PW tänkte jag. Ikväll har jag tyvärr ingen aning om vad som händer. Funderar på om jag ska dra till gymmet om det inte är fest någonstans. Pallar inte sitta hemma. Och jag vill träna, eller ja, jag känner att jag måste träna. Haha.

Men vi hörs senare! Kan tyärr inte lägga upp nårga bilder på det jag köpt eftersom min mobil är paj, och den äckeltelefonen jag använder är kass, och jag har ingen sladd till skiten heller. Så ja, ni får överleva utan det.

alla har väl fallit någon gång i trans?

Godkväll på er mina hjärtan.

Har precis varit ute på en powerwalk med min älskade hund, otroligt skönt måste jag säga! Men herregud vad varmt det är ute! +22,5 grader, sjukt alltså. Kommer nog inte kunna sova inatt :(

Men men. Ellinor kom hit idag, vid 6 tiden ungefär. Vi satt och snacka, drack lite fanta och hade det allmänt trevligt! Hon tog kvart i 10 bussen hem, så fick inget sov sällskap ikväll :( Men jag överlever nog!

Har inte gjort så mycket sen hon åkte. Tränat magen lite, bara för att känna mig en aning duktig! (a) och sen en PW. Suttit vid datorn och lyssnat på lite musik också, pratat med lite sköna typer!

Nu ska jag nog bädda ner mig och försöka sova i värmen, är sjukt trött faktiskt. Å i morgon blir det eventuellt grönan med ellie, hennes ragg och sen ska vi försöka få med en till, så att det blir jämt antal!

Men vi höres,
pusspuss

mitt mål



Hur sjukt snygg är inte denna kropp egentligen? Jag dör.
En kropp som denna är absolut mitt mål, och jag ska komma dit!
Oavsett vad.
Om jag så ska dö på gymmet!!!!!

Jag måste börja köra på riktigt nu, inget mer godis och sötsaker och en jävla massa träning.
Ska tvinga Kevin att bli min PT! haha


hey boy, you are lovely

Hello!

Kom hem för ett tag sen, och ska typ ta en dusch nu! Ellinor kommer sen, så måste fräscha upp mig lite...

Iaf. Sov ju i nynäs i natt, mysigt. Sen upp klockan 8 i morse för att dra till gymmet, vilket var mindre mysigt. Hade nog velat liga kvar i sängen nåra timmar till. Men nej nej, eftersom människan är helt beroende av sitt jävla gym, så var han ju tvungen att träna innan dom skulle åka till gotland idag. Så ja, det var bara att kliva upp liksom, äta lite yoghurt och sen dra typ.

Körde ben & rumpa på gymmet idag, så kommer förmodligen inte kunna gå i morgon. Men sånt är livet. :)
dom (thim och kevin) släppte mig i centum efter gymmet när dom skulle hem och packa det sista innan båten. Så jag gick runt och titta på lite kläder och skit medans jag väntade på mamma som skulle hämta mig. Vi käkade lunch när hon kom till nynäs och sen handla vi lite mat och sånt!

Jaja, kom hem för ett tag sen som sagt. Och nu ropar duschen på mig..
Btw så har min fittäckel telefon damp, så den funkar inte. Får använda en gammal skit mobil, som jag inte har någon laddare till, kul kul. Får damp.....
bara så ni vet.

Nu ska jag dra.
Vi hörs sen,
byyyyyye

nynäs över natten

Tjohej!

Fyfan vilken värdelös dag det har varit idag. haha.
Jag vaknar klockan 1, segar runt till 4 och sen sover igen till halv 6 typ. Lyckat! Sen dess har jag inte heller gjort något vettig, ätit middag, målat naglarna, duschat och fixat till mig lite.

Nu vill jag bara att klockan ska bli halv 12, så jag kan ta bussen och åka till nynäs. Så jävla drygt att sitta här hemma, jag dör typ. Så men ja. Ska spendera natten i nynäs iaf, och sen upp tidigt som sjutton och gymma i morgon. Är inte så enormt taggad på att gå upp klockan 8 för att gymma egentligen, men vad gör man inte för att bli snygg liksom? haha
Ännu värre om jag hade sovit hemma, då hade jag behövt gå upp klockan 7. fyfan. Nej.

Men nu ska jag typ packa det sista, fixa lite pulver osv. Ska ut med hundarna också. jaja.

vi hörs i morgon när jag kommer hem.
Puss

Jag har en dålig dag och känner mig väldigt ful,
så ni får en ful och oseriös bild idag.


jag hatar dessa dagar

Varför i helvete regnar det för?! Pallar inte.
Känner på mig att hela den här dagen kommer suga. Det finns inget att göra, det är kallt och regnar. Suck.

Tycker att man ska kunna spola förbi hela dagen. Jag vill ha kväll, jag vill träffa Kevin. Men han jobbar liksom fram till 12 inatt, så jag måste vänta hela dagen. Drygt. Men sånt e livet. :)

Nu ska jag lägga mig på soffan och dricka TE.

Vi hörs sen,
byebye

what the fuck?

Har legat ute i solen och chillat. Är just nu arg som in i helvete, så vill inte skriva.
Nu ska jag hoppa in i duschen och göra mig i ordning lite, sen blir det middag och gym.

Vi hörs

tisdag

Hej på er!

Det blev party för min del i lördags, fast jag var nykter. Var så fruktansvärt trött, så jag drog hem rätt tidigt. Men det var ändå roligt. Trevligt att träffa allt folk osv.

I söndags drog jag och gymma med Rickard, och träffade Kevin. Typ det enda jag gjorde på hela dagen, haha.

Igår gjorde jag inget speciellt heller. Var och handla, och sen åkte jag till nynäs på kvällen. Kom hem vid 22 tiden typ, träffade lite folk en stund och sen gick hem och sov.

Vaknade för någon timme sen. Har endast legat på soffan och haft tråkigt. Funderar på om jag ska lägga mig i solen en stund, bättre på brännan lite!
Ikväll blir det gym igen, och så ska jag nog hitta på något med Kevin. Vet inte vad. Men det visar sig. Antingen åker vi hit, eller så hänger vi i nynäs och så sådär skit tuffa, som man är när man hänger i nynäs. hahah, eller? Nej men aah.
Min dator kokar här ute, så ska nog stänga av den nu. Lägga mig i solstolen och chilla galet. Tycker dock att min mor borde komma hem nu och hålla mig sällskap här ute!

Jaja, vi höres sen.
Puss

party vs mys?

Hej på er mina käraste!

Ligger i sängen just nu och är svin trött. Det blev en jävla kväll igår. Det började med ett glas vin och kort spel hos Jessica, och sen gick det bara utför. Orkar inte berätta om kvällen/natten, får ta det någon annan gång. Jag kan säga att jag somnade havlt olycklig klockan 6 i morse, vaknade förvirrad vid 11.

Har varit i nynäs och handlat med mamma, och bara tagit det lugnt resten av dagen. Har precis käkat middag, så nu är jag ännu tröttare. haha.

Vet inte vad jag ska göra ikväll. Ska förmodligen åka till nynäs och träffa min vän, men det verkar som att han sover bort hela dagen, så jag vet inte riktigt. Säkert ska han gymma också, och sen jobba inatt. Så jag får se om jag hinner åka, om han vaknar och svarar snart -.-
Annars är det party här i byn som man kanske kan dra på, kolla läget och träffa lite folk. Jag ska inte dricka idag för att jag ska träna i morgon, men det kan vara trevligt där ändå!
Men som sagt, just nu har jag ingen aning om vad jag ska göra, det visar sig.

Vi hörs sen,
puss


rubriker, varför finns de?

Det blev inget Gävle, eller vi kunde inte sova kvar pga ett litet problem som uppstod. Dock fick vi reda på det när vi kört drygt halv vägs -.- Så vi åkte till Gävle och lämna två katter som skulle flytta, käkade lunch och sen åkte hem igen. Väldigt kul, eller? Äckligt många timmar i bilen alltså. Men men, nu är jag hemma iaf och får spendera min helg på något annat vis. Det blir nog bra ändå!

Ja.. Nurå? Måste väl förmodligen packa upp min väska, fyfan vad tråkigt.. Men man måste ju. känns som om jag packat för att vara borta en vecka, förstår inte hur jag lyckas. Tjejer och kläder, jag säger bara det.

Ne nu ska jag packa upp och sen ragga upp någon rolig jävel. Är rastlös som fan efter att ha suttit så länge i bilen, så nu vill jag göra något kul!
Fest någonstans eller? Skulle vara naaajs.

Men vi hörs senare,
ciao

i need you now tonight, and i need you more then ever


Trött, jätte trött

Tja!

Sorry att jag inte har skrivit, men har inte haft tid! Stressigt som sjutton igår, så hann inte blogga innan gymmet och sen hade jag sprängade huvudvärk.

Har varit i nynär typ hela dagen idag. Var med Kevin fram till typ halv 3 ca. Sen skulle han till sin polare och sen träna, och jag orkade inte gymma idag också, haha.
Jag drog hem till Daniel och hälsa på, gosade med "mina" underbara katter, gud så jag saknar dem!! Satt även på ballkongen och prata med Daniel i nästan 1 & en halv timme, vi drack kaffe och bara babbla. Det var både trevligt och skönt, känns bra att vi kan träffas utan att det blir fel. För han är ju trotts allt min bästa vän.

Mötte upp malin i nynäs och fick skjuts av dom hem! Är helt förälskad i lilla Miranda, måste sno henne tror jag.. :o
Men, kom hem vid halv 6 ca. Tog moppen ner till konsum och hämta mitt paket från GinaT. Sen har jag käkat, duschat och packat.. Ska ju till gävle i morgon. Hälsa på min låtsas farmor! Ska bli rätt najs faktiskt. Dock måste jag gå upp klockan 7 i morgonbitti, men men, får sova i bilen. haha. Och jag vet inte riktigt om det finns internet där uppe, ska kolla det med Leffe, om det finns så tar jag med mig datorn! Annars får vi höras när jag kommer hem igen. :)

Vene riktigt vad jag ska skriva. Tror jag ska plåga min mage med lite övningar och sen sova. Har ändå inget bättre för mig, sitter bara här och lyssnar på musik och låter timmarna försvinna, för att jag av någon anledning inte vill sova. Känner mig så ensam när det är tyst och mörkt, finns ingen att hålla om eller prata med. Obehaglig känsla. Därför vill jag inte sova, förmodligen. Men man måste ju det ibland.

Aja, nu ska jag döda min mage lite, vi hörs i morgon kanske!
Puss

fika

Hello!

Har varit i ösmo och handlat lite fika osv. Catarina och hennes son kommer om en timme ca.
Sen kommer ellinor hit och umgås med mig ett tag, och gymmet blir inte av förns typ 8 ikväll. Sover eventuellt kvar i nynäs inatt, jag vet inte riktigt. Men det blev lite ändrade planer än jag trott, men det blir säkert toppen bra ändå!

Vet inte riktigt vad jag ska skriva, ska plocka undan och fixa lite här hemma nu tror jag.
Vi får helt enkelt höras senare!
Puss

bed of roses

Godkväll kära läsare!

Kom hem för ca en timme sen. Har precis tagit ett långt varmt bad, smörjt in mig osv. Känns färscht nu efter två timmar på gymmet!
Dock blev det inte något "mördar pass" ikväll, tyvärr. Jag var trött och på dåligt humör. Så körde bara rygg, rätt lugnt och sen ett bara en mag övning. "/ Men kör i morgon också, då jävlar ska jag köra slut på min mage, haha!

Vet inte riktigt vad jag ska skriva. Är trött och ska sova snart. Ska upp tidigt i morgon för att hinna handla på förmiddagen, för min underbara Catarina kommer hit och hälsar på efter lunch! Har saknat henne riktigt mycket faktiskt. Sen blir det ju gym med Kevin vid 3 tiden skulle jag tro. Har lovat Jessica & Emma att vi ska bada i morgon också. Å Kevin kanske skulle med hit efter gymmet, herregud vad jag börjar bli upptagen, haha. Men det löser sig!

Nej nu ska jag kissa hundarna och sen sova.
Godnatt, puss

you have stolen, my heart

Godmorgon babes!

Gick upp för typ en halv timme sen, har fått i mig lite yoghurt och varit ute med hundarna. Är trött som fan, och vill bara sova hela dagen, förstår inte varför. Jag tror att jag har vänt på dygnet lite kanske. Inte bra.

Jag vill lägga mig ute i solen, men är tveksam pga de där jävla molnen som kommer då och då, ser rätt kyligt ut när dom smyger sig fram. hahah. + att min kära moder, som ska vara min solkompis inte är hemma, hon drog iväg till Gry och jag var för trött för att åka med, haha. Så jag väntar nog på henne ändå.

Kevin slutar tydligen inte förns 4 idag, så det blir sent på gymmet. Mellan 5-7 skulle jag tro, men det funkar också. Det enda problemet är att det är massa folk där på eftermiddagarna/kvällarna, så jag får skämmas när jag är så kass. haha. Men men, Kevin är snäll, så han får skydda mig! ;)

Har inget mer att skriva för stunden. Ska nog klä på mig lite kanske, eller ska man våga sätta på sig bikini? haha, jobbigt läge.
Men vi hörs sen,
puss puss :)

godnatt

Varför är jag vaken halva nätterna? Jag är ju egentligen svin trött..
Men nu ska jag iaf sova, och det ska bli underbart skönt!

love to you,


gammal bild, men det är allt jag har att bjuda på för stunden.


what about now?

Har haft en härlig kväll! Lugn men rolig :)

Gick ut vid 8 tiden och träffade lite brudar, vi hängde vid skolan och var allmänt coola, som vanligt! Vid halv 10 tiden ca kom Kevin (nej, inte "Vanliga Kevin". En kompis från gymmet.. Lika bra att säga det, så det inte blir något jävla missförstånd, vet inte riktigt vilka som läser, och jag pallar inte mer drama om den snubben) Iaf. Han kom hit, vi drog hem till mig, kollade på en film, snackade och hade det allmänt trevligt!
Han åkte precis hem för att sova, stackarn ska upp klockan 4 för att jobba. heheh!

Vene vad jag ska skriva riktigt. Ska ut och ta en cigg med Jessica nu, och sen ska jag sova tänkte jag! Ska upp relatvit tidigt i morgon, eller ja, vid 10 kanske, för att hinna sola innan jag ska åka och gymma. Ska köra ett mördar pass i morgon också tänkte jag, fast mage och rygg denna gång. Så jävla skönt. Älskar känslan efteråt när man är helt jävla slut i både kropp och själ!

Nej men nu tjatar Jessica, så får väl gå nu. (=
Vi hörs när jag kommer in igen, eller i morgon. PUSS!



Bilder från idag.


-





November rain

Tjenare!
Läget med er då?

Jag mår fin fint förstår ni! Förutom att jag har lite träningsvärk, men men, man ska veta att man lever, ellerhur?!
Idag har jag inte gjort ett skit egentligen. Legat på soffan. Beställt hem lite kläder från Gina T. Klätt på mig. Fixat mig lite allmänt liksom bara.
Nu har jag nyss käkat mat. Ska gå en promenad strax hade jag tänkt, får se om någon har lust att gå med, annars blir hörlurarna och musiken mina vänner.

Ska förmodligen träffa min "personliga tränare" (eller vad man ska kalla honom, vän kanske låter bättre? whatever.) senare. Vad vi ska hitta på har jag ingen aning, det visar sig.

Njaah. Vad ska jag skriva?
Eh, jag tror jag skiter i det här och går en sväng istället. BYE!


Better than me

Det blev en lugn kväll för mig. Orkade inte dra i väg på något äventyr, så jag har busat med mina underbara hundar istället!

Har inte orkat fixa mig, tyckte inte det var någon idé när jag ändå bara skulle vara hemma, så ni får ingen bild idag! I morgon kanske ;)

Nu ska jag sova, är enormt trött i både kropp och själ. Så vi hörs i morgon!

Slänger upp nåra bilder från veckan, bara för att.



Godnatt

mördar pass

Tja tja.

Kom hem för typ en timme sen, har käkat och precis duschat. Nu ska jag bara orka mig upp från sängen och gå en promenad.
Är helt jävla död. Tränade i två timmar, bicep och axlar. Någon som inte kommer kunna använda armarna i morgon? jag tror fan det. Men kul hade jag, och jävligt skönt var det!

Ne men ja, vad ska man säga?
Ska kanske leta fram lite kläder och pallra mig iväg. :) Ska träffa Jessica sen förmodligen, och förhoppningsvis fler folk. Ska kanske dra ihop ett gäng och dra till fagervik och bada, eller nått. Pojkarna sitter tydligen och dricker vodka, roligt för de, får se om jag lyckas övertala de att följa med. Det blir en utmaning :)

Ni får kanske blid på min sidecut sen förresten, om jag orkar fixa till mig dvs, haha.

Nu ska jag gå.
Men vi höres sen, puss

söndag

Tjenare!

Håller på att fixa till mina naglar, de såg förfärliga ut.
Om en timme tar jag bussen till nynäs och kör ett mördar pass på gymmet. Lovely!
Vene vad jag ska skriva riktigt..
kommer typ vara hemma vid 5 tiden, då ska jag käka och sen ska jag ut och träffa lite folk, så kommer nog inte skriva förns ikväll, men ni får klara er utan mig tills dess :)

nej nu måste jag göra mig i ording lite och packa, så vi får helt enkelt höras senare!

MEN HURRNI! Spana gärna in min älskades blogg, nu när ni ändå är i farten! http://almgrens.webblogg.se
Ni kommer inte att ångra er! ;)

ciao,
Love to you

tröttare brud får man leta efter

Hej hopp!

Sorry för att jag är så sjukt värdelös på att skriva, can't help it. "/
Hur äre med er annars då? Med mig är det bra, relativt åtminstånde. :)

Vene vad jag ska skriva riktigt.. I Torsdag träffade jag Ellinor, Nina och Linnea, vi chillade bara ett tag, inget märkvärdigt. Kollade på medans de andra lirade lite boll.

Sen igår kom Ellinor hit och solade med mig, vi drog till fagervik och badade också! Sen lyckades vi också raka av mitt hår, eller ja, inte riktigt så dramatiskt. Men vi fixa en sidecut på mig! Fick något jävla ryck och tvinga ellie att göra det, haha. Men det blev rätt najs faktiskt. Bild kommer någon gång.
Runt 6 tiden drog vi till tumba, där vi hänge typ hela kvällen, eller ja, hela kvällen faktiskt. Träffade lite sköna typer osv. Vid 23:30 drog jag och Ellie till donken och käka en fet middag, jävlar vad najs det var. haha. Sen åkte vi hem till henne och sov!

Kom hem i dag vid halv 3, solade, käka mat, sen drog ut och träffa Jessica. Ägde ut henne på basket :) fast hon vann faktiskt också en gång "/ Vi åkte till fagervik också, bada fötterna och snacka en jävla massa skit. Sådär som tjejer gör.
Kom hem för ett tag sen, och nu ska jag sova. Är helt slut. Å det är ju en ny dag i morgon, som jag hoppas blir jävligt kul! Behöver ha roligt för att inte tänka på jobbiga saker känner jag. Tyvärr är jag dum nog att träffa människor som gör mig, glad för stunden, men otroligt frustrerad och besviken, hela tiden.

Nej men nu ska jag ta och bädda ner mig. Vi hörs i morgon,
love <3

bädda om mig?

Jag är dö trött, verkligen. Förhoppningsvis kommer jag kunna somna ikväll, och sova hela natten!

Hade det väldigt trevligt hos Julia, men stannade inte så länge. Är som sagt trött, och är inte på världens bästa humör. Men det var trevligt iaf! :)

Nu ska jag tvätta bort sminket och borsta tänderna, sen ska jag sova! I morgon ska jag upp relativt tidigt, så att jag hinner sola på förmiddagen. Ska åka till nynäs vid 2 tiden typ, ska möta Rickard där och så ska vi gymma. Jag ska köra riktigt hårt, känner att jag behöver det. Ta ut alla muskler och bli riktigt svettig och slut! Få ur mig lite ilska och sorg liksom.

Nej nu jävlar äre dags att dra sig. Någon som vill bädda om mig kanske? Nej men.

Godnatt kära folket,
Love to you


I adore you

Hej på er!

Håller på att leta fram något att ha på mig. Sminket har kommit på och humöret börjar gå uppåt!
Min kväll kommer spenderas hos underbara Julia, det ska bli roligt! Men ingen alkohol för mig, för jag ska gymma i morgon, duktiga jag! ;)

Vilket underbart väder det har varit idag förrästen! Lovely!

Nej men jag hinner inte skriva nu. Måste slänga på mig kläder och ta ut hundarna innan jag drar!
Vi hörs kanske när jag kommer hem, får väl förmodligen ingen sömn inatt heller.. Så ja, skriver nog sen.

ha en fin kväll,
ciao <3


sleepless

Hej alla fina nattugglor, Läget? eller ni kanske sover, vad vet jag.

Jag är iaf fortfarande vaken, jag vill sova men det går inte. Känner mig fruktansvärt ensam i kväll. Min minimala säng känns alldeles för stor, alldeles tom. Börjat bli trist att jämt sova ensam. Skulle tillochmed kunna tänka mig att lyssna på förfärliga snarkningar, bara för att veta att det är någon här. Skulle vilja lägga huvudet på ett vackert bröst och somna in i tackt med hjärtslagen. Men här finns bara ett antal kuddar, som varken snarkar eller har lugnande hjärtslag, men jag får väl vänja mig vid det helt enkelt. Fast det är svårt.

Jag ger upp. Jag måste sova.
Vi hörs i morgon.



ursäka för den hemska bilden.

Men jag skyller på att jag är trött, irriterad och allmänt depp.



fråga mig något?

Har ni kanske några frågor? Något ni undrar över?
Ställ dom i så fall, så kan jag svara, för jag har ingen aning om vad jag ska skriva om. Känner att min blogg är världens tråkigaste. Har ingen som helst fantasi för detta just nu, jag är bara tjurig och ledsen, och när jag väl inte är det så har jag inte tid att blogga. SÅÅÅ -

Vi kör en liten frågestund, eller nått liknade. Skicka era frågor om ni har några, så svarar jag!

pms kärring

gkföavfbkgdoljhnoflasjnfodfjlklögvbnj fWKJFE!!!!!!!!!!!!!

Ååh.. Jag är på såååå dåligt humör. Kan någon komma hit med en fet pizza? Och gärna lite kärlek också, det skulle verkligen behövas. Å så någon som kan göra precis som jag säger, typ en timme eller två?
Någon som ställer upp? ne misstänkte väl det.

Får väl sätta mig ute och kedjeröka, tänka och tycka synd om mig själv. Äta kakor också kanske.

Vi hörs i morgon istället.


Tisdag kväll

Tjenare på er!

Somnade klockan 4 i natt, och vakna vid 1 i dag. Skit kul... ingen jävla sol var det heller, bög sverige. Känner mig som en liten PMS kärring måste jag säga, är förbannad och allt suger. Vill ha lakris.. Flagnar i pannan gör jag också. Helvete.

Aja, har iaf duschat och fixat till mig lite nu. Ska gå en sväng med hundarna, resna tankarna lite, få ur mig lite aggressioner! Sen ikväll, eller ja, senare, kommer Ellinor hit och umgås lite med mig! Det är bra, för hon får mig alltid att skratta och ha kul!
Har även en jävla massa shit att berätta för henne! Det händer mycket saker när man lever som en 16åring på riktigt, haha. Jag hänger inte med. Förstår inte hur folk orkar. Det är drama, hela jävla tiden. Skit snack, tårar, kärlek ena dagen och andra inte, ja ni fattar. Jag är inte van vid sånt här, herregud.
Men lite kul är det också, det bästa som finns är att skratta åt patetiska ungdomar.

Nej men nu ska jag nog ta mig i kragen och gå en promenad, tror jag behöver det. Både för bukfettman och psyket!
Vi hörs sen,
ciao <3


Lite mindra glad brud, men jag bjuder på det.
puss



When you're close, I lose control, total

Jag blir på riktigt så förbannad på mig själv.. Vad fan håller jag på med?! Jag är mer korkad än jag någonsin trott. Hur kan jag vara så dum? Att aldrig hjärtat och hjärnan kan samarbeta, fruktansvärt irriterande. Jag vet att jag gör fel, att alla tycker att det är dumt, jag borde låta blir, skita i det och gå vidare. Men vafan, varför går det inte?

Jag är frustrerad och kan inte sova.. Jag sårar mig själv, och jag vet om det, men jag är tydligen inte stark nog att ändra på det. Jag kommer ångra mig, så in åt helvete, det vet jag.

Det här suger. Och jag älskar mina vänner, ni är bäst.
Jag vill åka till Spanien, typ NU. festa, bada, sola och ha det allmänt underbart, hur nice låter inte det? Jag behöver komma bort här ifrån. Allt har gått så fort. Kan vi inte spola tillbaka tiden, typ 1 månad?

nej nu ska jag sluta svamla. Nu blir det en cigg och sen ska jag fan sova.
Om det är sol i morgon ska jag endast gå från sängen till solstolen, sen ska jag fan ligga där, hela dagen.

Bye fuckers, i love u

Even through a crows of million people all i see is you

Hej på er!

Har ingenting att skriva egentligen. Jag är trött, men 1000 tankar snurrar runt i min skalle just nu. Jag är förvirrad. Jag har fullkomligen tappat kontrollen. Eller har jag det? Jag vet inte vad som händer. Jag vet inte vad jag vill. Men jag vet vad jag känner. Och det är hemsk. Allt känns som en omöjlig sörja. Bläääh.

Nu ska jag sova,
Godnatt!

trevlig helg

Fredag kvällen slutade hemma hos Kevin, där jag och Simon sov kvar. Vi tittade på en skit tråkig film och Simon snarkade som jag vet inte vad, så jag och kevin gav också upp och somnade relativt tidigt. :)

Igår körde dom hem mig vid 11 tiden. Jag drog till nynäs och handlade, sen åkte jag och mamma till Malin & Gry. Vi kom dit vid 2 tiden, och knäckte första ölen, sen satt vi där till halv 12 i natt, haha. Skit trevligt var det måste jag säga. Jag har saknat de sjuka människorna!

Idag har jag inte gjort mycket. Varit i ösmo och fixat soppa till moppen och handlt lite smått.
Just nu har jag precis städat mitt rum och flyttat om lite grejer. Behövdes. Hade liksom inte ens packat upp alla grejer från lägenheten i nynäs, allt stod bara i högar på golvet. Så riktigt hemskt ut.

Men men, nu är det fixat iaf. Jag ska hoppa in i duschen nu och sen ringa Jessica.
Vi hörs sen,
ciao

fredag

Sitter på altanen med Jessica och dricker lite. Vi har det allämt trevligt och pratar strunt. Är lite smått glad i hatten och det är chill :) Fick besked om att jag kommer in på mitt första handsval på gymnasiet! Så vi firar lite :D

Nu kommer Simon hit också. Skriver i morgon istället, när jag säket mår jättebra.. -.-

PUSS

RSS 2.0