lördag 28/5

Hej på er!

Idag är det lördag, den 28 och Lotta fyller år! (Grattis på 23 årsdagen!) Så jag, Daniel, Rickard och typ 3-4 till ska in till stan och käka middag och ta nån drink, eller två. Mysigt! Mer om det sen, när jag har fixat mig lite. Dax att göra det snart?

I går gjorde jag ingen speciellt. Vi åt god mat och firade lotta lite här hemma, och sen fredagsmys med film i soffan!

Igår fick även min kära vän Malin sin efterlängtade dotter Miranda! Är så glad för deras skull! En så fin liten flicka kom ut strax efter 11 på förmiddagen! :)

Nej nu måste jag borsta och föna min stackars katt som blivit badad.

Vi hörs sen, byebye

hemgång

Hello.
Sitter hemma hos mammi, ska dock snart åka till Nynäs.
Det har varit en fantastisk bra dag idag måste jag säga. Fick reda på att jag blev godkänd på Biologin, även i Religion, samhällskunskap och geografi (vilket jag inte trodde jag skulle kunna bli i någon av dem!)

Har varit och handlat med mamma och nu på kvällen har jag fixat brunt underhår! Tjusigt!
Har ätit god middag och packat en del saker, och snart beger jag mig hem.

I morgon börjar jag 12, så det blir gymmet på morgonen. Från halv 10 till 11 ca. Nice! Första gången jag tränar där utan rickard! :o

I morgon kväll äre även avsluting på Aikidon, så vet inte om jag hinner skriva så mycket i morgon. Vi får se!

Nu mååste jag dra mig. Vi hörs,
pusspuss

mörkt underhår!


rubrik

Ja. Vad gjorde jag igår?

Jag gick upp klockan 9, tog 10 bussen till mamma och hon körde mig til Tumba. Där fick jag vänta på Lotta i ca 45 minuter.
Vi kom till stan klockan 13 ca, och sprang sen runt till klockan 17. Köpte en del, slösade allt för mycket pengar, som vanligt. Men men.

Vi kom hem vid 7, käka middag och sen tog det lugnt.
Orkar inte skriva vad jag köpte just nu, kanske i morgon. Nu ska jag borsta tänderna och sova!

Vi hörs i morgon, goodnight

it was a good day

Hej på er!
Är helt slut allstå. Lång dag.

Gick upp vid 10, låg i solen och pluggade jävla skit NO, borstade hunden och blev lite brunare! På eftermiddagen, vid 3 drog jag och gymma med Rickard, korkat nog hade jag inte käkat något vettigt innan så svimmade nästan på slutet. Men det gick bra. Kommer nog ha träningsvärk i morgon, körde tricepts, mage & rygg.

Kom hem, bada hund, duscha och käka middag. Nu är jaag helt slut. Ska ta fram kläder till i morgon och sen sova tidigt.

Måste dra nu. Skrivet ett inlägg sen om gårdagen.

PUSS


Just nu, osminkad och seeeg. (usäkta mig)

sovasovasova

Jag har varit i stan hela jävla dagen.. Mina ben värker och jag är super trött.
Men jag har haft roligt och köpt en jävla massa!

Nu vill varken min kropp eller ögon va med längre. Vill läsa, men orkar inte gå och hämta min bok.

I morgon blir det att sova ut, lite iaf. Sen plugga i solen förhoppningsvis, eller plugga iaf. Ska klippa/borsta och bada min hund. På eftermiddagen blir det gymmet med min kära broder.

Men vi hörs om mer detaljerat i morgon. GODNATT

det finns en, i alla

Om ansiktsuttrycket förändras till ett leende när man tänker tillbaka,
är det då ett vittne till att det måste uppstått en enorm lycka
någonstans mitt i all den förskräckliga sorgen?


helt slut

Tjabba!
Kom nyss hem från gymmet, helt slut. Somnade nästan på bussen... Har tagit en dusch och nu blir det kaffe! Resten av kvällen blir lugn, ska slappa och invänta Daniel. Tycker att han borde komma snart!

Nej nu ska jag dricka kaffe och kanske få i mig liiite middag.
vi hörs.


sött, mycket sött.


stress vecka

Hej på er!
Det har varit mycket den här veckan, har därför inte skrivit något!
Jag har inte mått så bra och pga det har jag sovit dåligt, varit trött och hela veckan har känts jobbig och stessig. Men nnu har det varit en lugn skön helg och jag känner mig piggare!

Har inte gjort något speciellt i helgen. I fredags var det skola och sen gymmet med rickar, körde axlar, biceps och mage. Var helt död igår och tog det bara lugnt, va med Sami osv.
Nu är det söndag och jag har tokstädat mitt rum hemma hos mamma, och ska snart klä på mig och åka till gymmet tror jag. Idag blir det ben och rygg! Härligt.

Min älskling är i Norge och har varit där sen i fredags, tror att han kommer hem ikväll, sent. Eller i morgon efter middag, inte helt 100. men men.

I morgon börjar en ny vecka med nya krav, har en jäääävla massa SO att göra, och jag vill inte, för jag orkar inte mer, men jag måste ju..

Nej nu ska jag klä på mig lite, vi får höras senare!
PUSS

party like a rockstar

Lördag kväll, äntligen!

Med ny hårfärg och ett gott humör taggar jag till för ikväll! Drar mig till Jesper klockan 7 tillsammans med alla andra. Jag hoppas på en riktig höjdar kväll, är på så bra humör! :)

Nej nu ska jag fixa mig lite, vi hörs i morgon! Med bilder tror jag!
ciao

ska påbörja middagen

Hejhopp!
Här sitter jag och drömmer mig bort. Daniel är hos frissan och gör sig lite fin just nu, och jag ska gå ut med hundarna tänkte jag!

Ska sen påbörja maten tänkte jag, sätta på ugnen, marinera köttet osv. Det blir bakadpotatis med skagenröra och rostbiff, mums! Å ett litet glas rött för min del. försöker vara nyttig.. Det börjar behövas!

Nej nu ska jag springa ner med hundarna och sen sätta på ugnen!
Ciao


just nu!


I will fly to the moon and back, if you be my baby.

Hej på er!
Har nyss kommit hem till mammsen efter att vi har handlat lite!
Var på SOn i morse trotts att jag inte mådde bra, men efter det blev det sängen igen!

Just nu gör jag ingenting.. Satte mig i solen och knäckte en peach melba, men det var liiite för kallt, så jag hamna här "/ Vet inte vad händer nu under dagen, har köpt hårfärg, så kanske slänger i den, eller i morgon.

Ikväll kommer daniel och hämtar mig och våra bebisar, så ska vi ha en mysig kväll med god mat och ett glas rött. Vi firar 1½ år idag, fan vad tiden går fort? Det känns inte som det var så länge sen man var sådär nykär och pirrig! Men ja, trotts en hel del skit har vi hållt ihop, och det måste väl betyda något. :) Grattis till oss iaf!

Neej nu ska jag fjäska för mamma lite och se om hon har lust att fixa mitt hår! ;)

Uppdaterar med ikväll, det lovar jag! Ska försöka göra mig lite fin också, så ni kanske får någon bild. Om jag lyckas alltså. haha.

Vi hörs sen, byebye!
Nyår 09/10


Sommar 10


bulgarien 10


keep you much longer

Neee, nu ska jag ta och krypa ner under täcket tror jag. Skit trött och ska upp klockan 06:00 i morgon, så lika bra.


en väldigt vacker fyllebild på mig & ellie får ni också!



Vi hörs i morgon,
puss & godnatt <3

Måndag

God kväll på er!
Jag har haft en förvånatsvärt bra måndag faktiskt! Det trodde jag inte när klockan ringde i morse, trött som ett as.. Men jag var på gott humör och kom iväg till skolan. Hade matte nationella (muntligt) på morgonen tillsammans med Kevin, Valter och Mark. Sen var det svenska, och efter det hade jag håltimme i ca 2 timmar. Kom tillbaka till skolan, hade två timmar matte inför andra nationella, jobbade tillsammans med Kevin och vi hade det rätt trevligt.

När jag kom hem tog jag det chill för jag var/är, så jädra trött, men glad. Det blev god middag hemma hos mammi med hela familjen! <3
Sen färdades jag till nynäshamn där jag sover över natten. Har tagit ett varmt bad med inpackning i håret, rakat benen osv. Har precis tagit ut en morotskaka ur ugnen som lucktar fantastiskt! Så jag ska sitta vid datorn i myskläder, prata med härliga människor och äta morotskaka medan Daniel tittar på VM.

Vi hörs senare,
byebye

trött och sliten..

..precis som man förtjänar när man har haft en riktigt rolig lördagskväll, tillsammans med fina människor!
Idag blir det en lugn dag, ska mysa hemma hos mammsen nu på dagen, käka middag här osv. Sen ikväll blir det BIO med min darling! Alltså en väldigt slapp söndag.

I morgon äre måndag igen, usch, känns som det nyss var måndag. Tror också att vi har muntlig nationella i matte i morgon, så det gäller att inte försova sig!
Har ingenting att skriva riktigt, ska krypa ner i soffan och dricka lite cola!

Lovar att jag ska skriva mer igen. Har bara haft nåra dåliga dagar. Eller jag har snarare en sämre period just nu, är rätt deppig och förvirrad, vet inte riktigt vad jag ska göra med mitt liv för stunden. Men men, det blir bra snart igen!

Vi hörs,
byebye <3

RSS 2.0