hos daniel

godmorgon! Eller det här är den anra gången jag går upp idag.. Åkte med daniel hem i morse, eller han åkte till jobbet och slängde av mig hemma hos honom klockan 6 -.-  För idag ska vi kolla på en lägenhet, åka till IKEA och fixa benkskivan här. Men innan han kommer så ska jag gå ner och sola i parken :)

Träffade malin igår. Eller jag och danne åkte och bada och hon följde med. Blev inte sådär jättelyckat, menmen. När vi kom hem dog jag och malin ut en sväng och träffa folk, för jag och danne hade inte lust att vara me vararn då pga olika skäl.

Nej nu ska jag ta en macka och sen gå ut till solen :)

shoppat

Hello!
Har varit i skärholmen idag och handlat lite. Köpte tre par skor, en tröja, en tunika, en klänning, ett par shorts, ett par leggings, en till basebollsjacka och en bikini. :)

Aja, nu ska jag äta mat. Och så ska jag träffa malin ikväll. PUSSHEJ

fyfan helvetes skit

Jag är arg! så tänker inte skriva nu....

SKulle bara säga att midsommar var bra, och att jag inte orkar skirva.

Hejdå

godnatt

Hej..
Har varit med Malin hela dagen. Vi har varit i grödby med lite folk, men det var rätt segt där så vi drog hem. Nu senare på kvällen har vi varit hos Marcus ett tag, vi drack jäger och titta på TV, rätt chill.

Nu är vi hemma igen, och ska sova. Vi båda är super trötta, och så måsta man ju orka med morgondagen, ellerhur?! Så nu ska jag krypa ner hos min malin, som jag har saknat så mycket! ;) höhö

GLAD MIDSOMMAR!


jag älskar dig ditt fucktard, även fast du luktar kiss.


jag älskar sommar

Hej!
Vi satt länge ute parken igår, sen kolla vid på två filmer, "frasan" och "green streets hooligans" därför bloggade jag inte på kvällen!

Är hemma nu. Kom hem vid 1. Jag la mig på bakisdan och sola i två timmar ungefär, och nu har jag duschat, klätt på mig och ska gå en sväng med hundarna. Malin kommer sen, och det ska bli toppen roligt att träffa henne!

Nej nu ska jag dra mig ut med hundarna. Måste packa upp och tvätta också... -.-

PUSSPÅER

grilla i parken

Tjoh!
Idag har vi varit i skogen hela dagen, tog med oss lunch och satt i solen med utsikt över vattnet! skit mysigt,
Nu har vi varit hemma en timme typ, duschat osv. Ska snart ner till ICA och handla kött till middagen.

vi hörs, puss!

rött vin och musik

Hej!
Danne är hemma igen, och vi har varit ute med ville ett tag. Just nu sitter vi med musik på, leker med webben och dricker rött vin. Så härligt så :)

Kommer inte blogga mer ikväll, så vi hörs i morgon. puss





världens bästa

hahah, såå söt!

myskläderna på

Nu är myskläderna på, linne, kofta och dannes mjukisar! Ska bara ta det lugnt ikväll, eller ja, fram till 24:00 typ. Daniel är på nån grej med sin chef, och kommer hem vid 12. Haha, han kom hem vid 4 och då laga vi mat, och sen drog han igen klockan 5. Tur att jag har min Ville här!

Har ingenting att skiva känner jag, så vi hörs sen eller nått. PUSS



glad när äntligen den nya mobilen funkar!

ICA

Drar till ICA en sväng, tjahrå!


diska -.-

Hej!
Har varit ute och gått en lång promenad, var lite rädd att gå vilse men det gick bra!
Har duschat och fixat mig nu, och har ingenting för mig typ. Sitter och lyssnar på musik och tar det lugnt bara. Men snart ska jag diska.. Egentligen tycker jag det är ganska mysigt att stå där och ha händerna i varmt vatten, men idag är det ganska mycket disk och det blir långtråkigt.
Men aja, det försvinner inte för att jag sitter här och degar, så nu ska jag röra mig till köket. PUSS








god morgon

Klockan är typ 20 i 10, jag har varit ute en sväng med Ville och nu äter jag lite yoghurt i sängen! Ska snart hoppa in i duschen och sen gå en lng promenad med min älskade hund, det är ju fint väder också!

Jag är inte trött, konstigt nog. Var trött som fan när klockan ringde vid 9, men kunde inte somna om när jag kom in med hunden. Så nu får jag fördröja tiden med något vettiget! Typ, promenera, diska, duscha, umgås med min hund osv. Men det är härligt!

Jag tycker om att vara själv, eller ibland är det riktigt skönt! Det är bara jag och Ville, och han är allt jag behöver!
Daniel kommer hem vid 4 tror jag, och sen drar han igen för han ska iväg med sin bror på något, så jag bilr ensam hela dagen typ.

Call mee!

Puss

today




sväva som fågen, fri bland moln

Hej igen.
Tänkte slänga upp lite bilder nu, sen ska jag ta en sväng med hundarna och hämta min mobil på lillan.
Hör av mig ikväll när jag är i huddinge, puss.














en gammal favorit, älskar den!


Goddag!

Hejsan!
Har varit i nynäs på förmiddagen och handlat samt ätit lunch med mamma! Nu är jag hemma och har precis fixat mig, kommer lite bilder sen.
Ska åka till Daniel om en timme typ, men skiver mer snart.
Ska hjälpa mamma med en sak!

puss

I just want to be there

ännu en dag avklarad!
Jag har väntat, flera timmar nu. Äntligen är klockan så mycket att man kan sova. Jag är trött, men samtigdigt inte. Jag vill lägga mig under täcket, men jag vet att jag under minst en timmes tid kommer stirra upp i taket.
Men jag ska försöka, men musik i öronen flyter timmarna på rätt bra.

I morgon drar jag, eller det var väl att ta i, låter som jag ska långt bort. Men jag åker till huddinge i morgon, tar med mig hunden och lite kläder. Har ingen aning om när jag kommer hem. Bloggar förmodligen där när jag är hemma ensam på dagarna.

Men hare, vi hars i morgon innan jag åker I think.
Godnatt



 


kärlek till denna bild,
min underbara fina hund
och min kära pojkvän


.




gårdagens inköp

Jeans-shorts från Gina


snygg tjocktröja från gina


skitsöt sommar "jacka" från H&M


sommarlinne, från veramoda


ett lite längre linne, från veramoda


skön blus/tunika, från H&M


tre par trosro, från veramoda (bara två på bilden pga att jag har de andra på mig)


Så, ingen storshopping precis, men lite nytt i garderoben!
Ursäka de dåliga mobilbilderna, min kamera är sönder.


iwantyoutoshowtheworldyouaremine

Sitter här ensam och trött, trött på det mesta. Har ingenting att göra, jag försöker inte ens hitta något att göra.


Dagen blev inte som jag tänkte mig, inte ens nära.
Jag tvingade mig upp ur sängen vid klockan 13:30, tog en varm dusch för att vakna till liv, men det hjälpte inte mycket. Pratade en stund med Daniel och vi kom överens om att jag ska åka dit i morgon. Skulle åkt idag, men det blev ju som sagt inte som jag planerat.
Åkte en sväng till ösmo, för att komma utanför dörren, eller klä på mig överhuvudtaget. Senare fick jag ett sms som räddade mig från dagen, för en stund åtminstånde. Det var sara som skrev. Vi gick en promenad i det fina vädret, och pratade lite. Det behövdes.

tror min mobil kommer imorgon också, hoppas det!



lägger upp bilder på vad jag köpte igår också, om en stund.


vilken jälva kväll

Cider, rött vin och öl i en kokhet utomhus "pool". Haha jag älskar mina grannar <3
Men är jättetrött nu, godnatt.

haninge

Tja!
Har varit med daniel sen igår, och han åkte nyss.
Ska dra till Julia snart och sen ska vi dra vidare till haninge. Man måste ju liksom komma hemifrån lite, och roligt att träffa Julia! Får se om det blir någon shopping, eller det lär det ju bli. Ska försöka att INTE köpa jeans, utan bara köpa lite sommartröjor.

Aja nu ska jag dra mig, pusspuss!


Mobilblogg

Tja folket! Ett sabbt inlägg via mobilen bara. Blev inget åka till grindsjön, det blev fotboll och sen chillKrök i ösmo:) Kom hem för en timme sen typ och nu har jag lagt mig i sängen och ska sova. Puss (Skriver här för att datorn flippa)

förresten..

..Så klicka jag precis hem en ny mobil, en sonyericsson HTC S740. Någon som vet om den är bra? det får jag hoppas iaf.


grindsjön

Tjah!
har inte skrivit på ett tag, men har inte riktigt haft något att skriva.
Har hoppat av sommarskolan, för den var helt värdelös och har ingen vidare lust att slösa två av mina dyrbara veckor där.

Har egentligen ingenting att skriva.
Ska snart träffa ellinor och vi ska dra till grindsjön och träffa lite folk, annars har det inte hänt så mycket. Malin är i skövde, saknar henne :(

Men nu ska jag ringa ellypelly, PUSSPÅER :)

svar

Anonym om party:
saknar inte du tiderna med sofie och hur träffades ni?

svar.
Klart jag saknar de, vi har haft så himla kul tillsammans så jag har ingen anledning till att inte sakna. Men ibland kommar man ifrån varandra, hittar egna vägar och börjar leva olika liv, tyvärr.
Vi träffades när vi var små, jag var 7 och hon var 9, vi bodde grannar.

öland

Tjena!
Kvällen i torsdags blev lyckad. Vi drog till nynäs, det var skit tråkigt där, så vi åke hem till Mike istället och där hade vi super trevligt! Orkar inte skriva detaljer, för jag är enormt trött.

I fredags åkte jag hem till älsklingen min, han fick något ryck så klockan 7 på kvällen tog vi bilen och körde. Vi åkte till Öland och bodde i hans pappas ena lägenhet. Vi kom dit vid 3 på natten typ. Men vi hade super mysigt, hela lördagen var vi i borgholms "centrum" och shoppade, och sen käka vi ute. Vi köpte vitt vin och jordgubbar och tittade på film hela kvällen, helt underbart!
Idag har vi suttit i bilen hela dagen, och innan det städat lägenheten. Så jag är trött och seg, ska sova snart. Danne sitter och tittar på fotboll och är tråkig som fan, så jag roar mig här en stund. Kanske tar en dusch eller nått, för att dra ut på tiden lite.

Har ingenting att skriva mer, så vi hörs i morgon eller nått.
Sommarskola i morgon, jag har ångest.
bye.

party

NU SKA VI TILL NYNÄS OCH FESTA!

byebye:D

den döda vinkeln

Vissa dagar vill man bara sjunka genom jorden, försvinna. Önskar att kroppen sprängdes sönder på riktigt, som det känns innuit i. Men jag förstår inte varför, varför den ska hoppa på mig sådär helt plöttsligt?

Som ni förstår är jag på dåligt humör, känner mig arg, ledsen och besviken. Fast jag egentligen inte har någon anledning. Det är skolavslutning i morgon, jag ska ha en trevlig kväll och sen är det sommarlov. nästan. Sommar skola nästa måndag, i två veckor. Ibland ångrar man nästan att man inte tar tag i saker, bara skiter i dom istället. Just nu gör jag det. Jag får 9 veckor att leva mitt liv, att må bra. 2 av dem går åt till horsommarskolan. Jag bilr så trött ibland. Jag orkar inte, jag vill bara skrika och gråta, men vad spelar det för roll? Ibland måste man.
Ska bli skönt att inte få se alla i klassen och miffolärarna på ett tag iallafall, andas och känna att man lever.

Nej nu ska jag fan inte sitta här och deppa, jag ska kramas med min underbara hund och låta hans energi och värme trösta mitt sinne. Stänga bort samvetet ett tag.

Vi höres i morgon, när jag är glad och pigg igen!

Malin ska skicka massa nya bilder till mig, som ni får i morgon.


tatuering

Tjah folket! läget?
Med mig äre toppen, är bara as trött.
Dagen har varit chill, och hela helgen var underbar!

Lördas tog min bror studenten, så vi var där allihopa. Sen drog vi hem och käka smörgåstårta och drack skumpa, najs. Sen fick jag och Malin SRPINGA till bussen, som vi missa ändå. Satt där och flåsa med våra cigarett lungor ett tag, sen körde makkan oss till tumba för en hundring. Vi gick runt i centrum ett tag, tog ut pengar osv. Sen tog vi tåget till huddinge och sen gick hem till daniel, där chilla vi bara, jag bytte om till hans mjukiskläder och såg hemsk ut. Vid halv 9 typ kom Johan (tatueraren) Han bröjade med malin, de tog två timmar, så hon va klar vid halv 12 (tog en stund innan han börja eftersom han skulle plocka fram allt och fixa) vid 12 gjorde han min tattoo, den blev klar strax efter 1, aj nöjd blev jag. Sen vare bara att sova.

Vi, eller ah malin väcka mig och danne vid 10 på morgonen. Så fixa vi oss, så malin och jag kunde dra till huddinge centrum. Jag käkade suchi och hon donken till frukost, sen klockan två typ åkte vi därifrån, shoppade lite hann vi göra också. Underkälder bara iofs, men men. Kom hem vid 3 tiden, åkte hem till malin och käka, sen drog vi hem till mig och badade osv. Somna typ vid 12. Klockan hakv 10 vakna vi och gick till skolan ett tag. Sen hem till malin och käka luch, och sen sov jag till halv 5. Malin väckte mig så jag fick springa till bussen.

Nu har jag käkat middag och sånt, och tänkte hoppa in i duschen. Daniel kommer hit när han har tränat, så ska mysa med honom.

Jag, rickard och micke på rickards student. GRATTIS ÄLSKADE BROR<3


jag och min fucktard vän.






min tatuering!


Malins tatuering!


BYE

badat med malin

Har varit och badat med malin idag, vi tog massa bilder och ni ska få nåra!
I morgon ska jag kolla på rickards student, sen drar vi (jag och malin) till tumba och tatuerar oss! Najs, sover hos danne sen.



Nu orkar jag inte. Ska hoppa in i duschen nu, puss!


första doppet, igår kväll med älskling

ingen text, bara bilder idag.










sådär, hejdå.
tyvärr såg jag för tjock ut på bilderna som danne tog på mig, så dom får ni inte se.

mot nynäs

Ingen skola, vi skulle ha friluftsdag på kvarnängen, och jag vägrar. Orkar inte sitta där och ha tråkigt en hel dag liksom? Så jag fick sova länge och ta det lugnt istället.

Men nu ropar mamma, ska ner till nynäs en sväng. PUSS

RSS 2.0