jag hatar de där äckel människorna

Nu ska jag sova. Måste koma upp i morgon, ska ha möte med äckel rektorn i morgon klockan 8 innan jag ska till min praktik. Så nu måste jag sova, är grymt trött och behöver sova bort mitt dåliga humör. Kunde ju inte sova i natt, pga att det regna, jag va övertött och kunde inte slappna av och min pojkvän prata i sömnen. -.-

Aja, puss på er. Vi hörs i morgon.

tillbaka på praktiken

Hej!
Har varit på dagis och jobbat idag, rätt trevligt faktiskt. Men är helt slut, kunde inte sova i natt och sen en lång dag med småbarn. Uh, skulle kunna somna sittande tror jag.

Kom hem klockan 3, och då åkte jag med mamma till nynäs för att handla inför i morgon. Sen kom vi hem och har käkat middag osv. Ska strax gå ut med hundarna på en promenad.

I morgon är det valborg föfan! Vad ska ni göra då? Något kul?:)
Skriver senare vad jag ska göra, måste dra. PUSS

onsdag och ingen träning

Det blir ingen träning idag, är fortfarande så förkyld så mamma tycker att jag ska vila istället.  :(

Dagen har varit bra iaf. Började 10.15 och sen slutade jag 11.25, det var alltså bara en lektion, as najs. När jag kom hem åkte jag till ösmo och handla med mamma, sen käka jag lunch när vi kom hem. Var ute med hundarna, och sen sov jag nåra timmar. Har nu ätit middag, och gått en promenad. Just nu sitter jag och dricker kaffe, och tänkte hoppa in i duschen om ett tag.

Jag skrev ingenting igår, och det var för att jag överhuvudtaget inte satt vid datorn. Men kan berätta vad som hände. 
Var hemma från skolan, det gick bara inte. Mådde inte alls bra, varken psykiskt eller fysiskt. Så gick upp vid 12 ungefär, och så smsa min älskling och fråga om han kunde komma. För han hade slutat tidigt pga att det inte fanns nåra jobb. Så han kom hit vif 2 tiden ungefär, och medans jag väntade på honom solade jag och lekte med hundarna på baksidan, det var jättevarmt där!
Vi var ute hela eftermiddagen, och sen grillade vi och satt ute och åt. Mycket trevligt. Vi kollade på film och tog det lugnt mest, eftersom jag inte mådde/mår så bra. Somnade iaf vid halv 11, trött som ett djur. haha.

Aja, nu ska jag ta en duch. Vi hörs senare eller i morgon. Puss


Det är inte svart eller vitt, snarare väldigt många olika nyanser av grått.

Det gör ont, jag mår illa och jag skämms.. Jag trodde inte, eller jag hoppades inte. Men nu är jag rädd, så rädd att jag har misslyckats, nu när jag kommit så långt.




Det har varit en dålig dag, vet inte varför det känns så.. För egentligen har den varit väldigt bra. Var "matvärd" från 08:00 till 12:00, så jag sålde mackor i cafét och sen torka bord i matsalen. Efter det åkte vi till ösmo, för att simma. Men eftersom jag varit förkyld sålänge så kunde jag få mamma att skriva en lapp, så jag behövde inte simma. Jag och malin satt där inne och tittade på, det var varmt och obehagligt. Jag hatade det, att se dem allihopa, så glada och nöjda, även i bikini. Eller vad vet jag, det såg ut så i alla fall.
Nej från det nu, det blev för komplecerat.

Aja, vi slutade vid 14:00 och då hämtade mamma och micke mig. Vi käkade lunch, och sen handlade vi i nynäs. Kom hem vid 4 tiden, har varit ute med hundarna och ätit lite middag. Pasta sallad. Men det smakade inte så speciellt gott idag, man äta behövde jag så det var bara att tvinga i sig, även om det tog i mot lite. Jag ska snart åka och träna, fast jag är förkyld. För jag måste, jag måste verkligen. Så jag ska strax byta om, eller ja, byta till sport-BHn och ett linne, rästen sätter jag på mig där borta.

Jag har bestämt mig för en sak, jag ska sluta äta godis och andra onyttigheter igen. Det är inte bra för någonting, jag mår bara dåligt av det. Så de är fan inte värt det. Jag har lyckats förut, och nu måste jag. Jag måste känna mig fin till sommaren, jag får ångest över att tänka tanken av att ha bikini, korta shorts osv. Jag måste träna mer igen, annars går jag under snart.

Nej, slut på mitt komplecerade depp talk. Nu ska jag byta om och åka på träning. Vi hörs kanske ikväll :)

cause we lost it all (8)

Tjah.
Är rätt sliten och seg från igår. Somna vid halv 4 typ, och sen väckte malin mig klockan 9 för att hon va tvungen att åka hem. Skit drygt, så jag följde henne halv vägs till bussen med hundarna. Tänkte sova en stund till när jag kom hem, men kunde inte somna om. :(

Kvällen igår vart rolig. Orkar inte skriva allt nu. Men alla var pissfulla, och det vart lite bråk. Min "ängla bror" som alltid är så trevlig och skötsam, kunde tydligen bli ett riktigt as när han va full. HAHA. Fyfan vad dryg han var. Men men, det var rätt trevligt ändå!

Daniel kommer hit idag, om nån timme skulle jag tro. Vet inte vad vi ska göra, bara umgås typ. Han partaja också igår, så vi är sega båda två. Men ska iaf tvinga med honom på en promenad, för det är så jävla fint väder idag! När jag gick upp var det fan 26 grader på min baksida! Sommaren är på väg gott folk, fan vad underbart!
jaja, btw. Just nu sitter jag och väntar på att min locktång ska bli varm, eller den är nog redan det. Så ska jag locka håret lite, har sminkat mig lite smått så jag inte ser ut som ett jävla lik.

Aja, nu måste jag locka håret innan tången bränner hål i mitt golv. haha. Vi hörs sen :)

Utgång med de bästa

Tja!
Nu har jag fixat håret och sminkat mig, bytt kläder osv. Vi ska strax dra. Malin kommer hit om ett tag och då drar vi, jag, micke, rickard, malin och alexandra. Så ska vi träffa fler folk i sångbro, sen drar vi förmodligen vidare! :)

Sitter här och lyssnar på musik, dricker bärs och tänker lite. Vad ska ni göra ikväll? Händer det något kul? :D

Det var förresten rätt trevligt hos Christian, drack kaffe och käka lite tårta. Jag drog hem vid 4 för jag skulle hinna ut med hundarna, käka och fixa mig. Mamma och min låtsas pappa är kvar där, de skulle kolla på hockeyn och äta tillsammans!

Nej men nu har jag inte något med på hjärtat för stunden. Ska fixa det sista osv. Så kanske skriver nått innan jag drar, annars hörs vi förmodligen i morgon! PUSS


Sminkning today.


As tråkig bild, fastna inte på någon. Ser sur ut. haha.


Jag älskar öl.


snabbt inlägg

Hejsan.
Har varit vaken i typ 1 och en halv timme nu. Har duschat, klätt på mig och varit ute med hundarna. Ska sminka mig lite nu, och fixa håret. Sen ska jag dra typ.

Vi hörs senare, pusspuss!

upp tidigt, sova tidigt


Tja.
Jag tänkte strax gå och sova, vaknade klockan åtta i morse och kunde inte somna om. Så jag är rätt trött, har sovit dåligt de här dagarna jag har varit sjuk också. Nu behöver jag lite extra sömn känner jag.

I morgon ska jag upp hyffsat tidigt, för jag ska på "kalas" hos min morbror som fyllde år igår :) Det ska bli trevligt! Träffa lite folk och fika, myspys.
vet inte vad jag ska skriva, känner mig "ordlös" haha. Nej men, ni får gärna komma med förslag vad jag ska skriva om, för nu skiver jag ju bara för att skriva känns det som. Har aldrig något kul att skriva, så då får ni inget kul att läsa, och det är drygt. Så kom med förslag! Frågestund kanske? nått att fundera på, vad tycker ni?

Aja, nu ska jag tvätta bort sminket och borsta tänderna. Måste ta mitt P-piller också, som jag skulle tagit för två timmar sen typ. ojdå..
Min pojkvän är ute och super somewhere, så kan inte snacka med honom. Har ingen lust att sitta på nedervåningen pga. lite skäl. Så då återstår bara att krypa ner i sängen och slå på TVn.
Men först måste jag ut med hundarna, suck... Aja. GODNATT! Vi hörs i morgon :)


fu



Håll ögonen öppna var du än går, du vet aldrig vart dina vänner står.
Sanning eller lögn, man ger vad man får.


nothing last forever, sorry I can't be perfect

Hello!
har varit i vårberg och bytt mitt löshår idag, så nu hela eftermiddagen har jag suttit och sytt. Det är så grymt tråkigt att sy löshår, usch. Men nu är det gjort. Blev lite längre än vad jag ville ha det egentligen, men eftersom jag nästan alltid lockar det så blir det ju kortare.

Aja, har inte så mycket att skriva. Jag är fortfarande sjuk, så har köpt hostmedicin idag också. Knarkar hostmedicin, näsdroppar och alvedon.
Men nu ska jag äta middag och sen gå en promenad. Vi hörs senare. PUSS! :)

tröst shopping

Hejsan!
Jag mår forfarande skit, har bihålsinflamation :( Det suger, för jag ska ju göra massa kul i helgen..
Aja, va i skärholmen idag och handla lite. Köpte en vit blus, 3par troser och en bikini. Sen åkte jag till vårbegcentrum för att köpa nytt löshår, och sen när jag kommer hem och ska sy skiten så ser jag att det är fel. FAN vad sur jag blev.! Jag skulle ha en helt vanlig trens liksom, och sen så har idioten gett mig sånt som man gör rastaflätor med! Hur dum får man vara?! åh. Så jag måste åka och byta, så jävla drygt... skit samma.

Har inte gjort så mycket sen jag kom hem, bara ätit middag och varit ute med hundarna och sen tagit det lugnt.
Nu ska jag kolla på film och lägga mig i sängen, för jag behöver sova.

Så ni får ingenting roligt idag heller, vet att jag har varit as tråkig de senate dagarna men det är bara för att jag är sjuk. Jag ligger bara i soffan typ, och då finns det inget att skriva om. Mår inte så bra psykist ny heller, men det är inget jag orkar ta upp. Men det är också en anledning, så ni vet.

byebye :)

bilder från lördag

Är fortfarande sjuk, har feber och mår inte alls bra. Har ingenting att skriva. Ni får lite bilder från i lördags istället.
Det är inte så många, eller det finns många men dem flesta är typ as suddiga så man inte ser ett skit och så äre mest filmer som jag inte orkar lägga upp. Men nåra bilder får ni :)



Sådär, det var nåra. Haha fyfan, pinsammt nästan.
AJa nu ska jag kolla på hockey! HEJA DJURGÅRDEN! <3


it's too late to apologize

Jag mår skit. Är sjuk och mår allmänt dåligt, så jag tänker inte skriva idag. Ska strax gå och lägga mig.
Vi hörs i morgon, tjahdå.

sleep sweet

Träningen gick prima!
Har ätit och tagit en varm dusch, nu ska jag gå och lägga mig. Är så himla trött, och jag måste orka upp i morgon!
Så nu säger jag godnatt, pusspuss. <3

huvudvärk

Hello :)
Lördagen vart lyckad! Vi åt middag hela familjen och Daniel såklart, och så kom även Rebecca (mickes kompis). Så vi satt där länge och åt och drack rött vin, trevligt. Sen bestämmde jag och danne oss för att dra ner till nån ny öppnad pubb i spångbro och träffa malin, och micke följde med. Sen kom Alexandra och Ottis också, alla drack öl utom jag och malin, haha. Men dem var snälla och smuggla till oss när inte personalen såg. Sen när de stängde så tog vi en taxi och åkte förbi mig för att hämta lite sprit och sen för att jag skulle ta mitt P-piller. Sen drog vi vidare till Alle, för att partaja. Vi drack och sjöng singstar, eller nått liknade halva natten. Alla var pissfulla. Vi skulle ta en taxi hem egentligen, men vi orka inte. Men Ottis vart sur för att Alle och micke sov bredvid varan så han drog, och malin drog till ösmo med johanna. Sen sov vi där, jag, danne, micke och alexandra. Trevligt. Tills vi vaknade klokcna 10 i går morse, skit bakis. Haha. Mamma kom och hämta oss vid halv 1. Då kasta jag och Danne i oss lite käk, och sen duschade. Efter det åkte vi till Malin och red ett tag, sen spela vi spel och käkade tacochips! gott!

Jag och Danne kom hem igen vid halv 6 ungefär, då käka vi middag och sen gick en promenad. Somna as tidigt gjorde vi också. Därför skrev jag inte igår.

Idag har jag varit i skolan, och kom hem för en timme sen lite drygt. Ska snart äta middag och sen åka på träning, tror jag. Om jag orkar, har ingen lust att träna egentligen, är trött och har ont i hela kroppen. Men skulle behöva träna, har inte tränat ordäntligt på två veckor, och det är fan inte bra. Måste klara graderingen ju.. :(

Sitter här nu och har ont i huvudet, vill bara sova och aldrig mer vakna. Har haft lite smått panikångest hela dagen, så känner mig inte riktigt i form. Men det blir nog bättre om jag tränar.
Aja, nu ska jag hjälpa mamma med maten, så vi kanske hörs sen. PUSS :D


dagens

Så här ser jag ut!

 

Nu kommer min draling, och vi ska gå och köpa en citron.
Pusshej :)


Städning på G

tjenare! Jag vakna för typ en timme sen av att min älskling ringde mig. Sen dess har jag inte gjort så mycket, snackat med honom, druckit cola och bäddat nytt i min säng. Ska stax dammsuga lite i mitt rum, sen hoppa in i duschen. Ska även städa badrummet.. Det är mycket att göra alltså, måste gå en promenad med hundarna, klä på mig och fixa håret osv. också. Jag har ett SOarbete att göra också, men tror jag gör det i morgon istället.

Men aja, nu måste jag fortsätta här, ni får en förmodligen bilder sen på hur jag kommer se ut. PUSSHEJ

förbaskade förkylning!

Hej på er! Jag är jätteförkyld, och har därför inte orkat skriva idag. Har legat och vilat och lekt med hundarna mestadels av dagen. Va en snabbis i nynäs med mamma också och handla hem grejer till i morgon. Det är nämligen så att min underbara pojkvän fyller år idag, och istället för att min familj köper en present så bjuder vi på förrätt, varmrätt och efterrätt här i morgon och så får han en present av mig ist. :) Så ja, det har jag gjort idag.
Har inte så mycket att skriva faktiskt, eftersom jag inte gjort något. Sitter här i troser och Daniels jobbartröja, jättemysigt. Det börja nyss en film på TV som jag tänkte kika på, har ingen aning om vad det är för film men det blir säkert bra! Är rätt trött fast jag sovit hela dagen, så ska ta lite piller och lägga mig i hyffsad tid så att jag förhoppningsvis känner mig bättre i morgon!

Har inte så mycket mer att skriva, och inga bilder idag. Men i morgon får kan ni få "dagens outfit" inför kvällen. Haha jag hatar ordet "dagens outfit" det låter så fjolligt asså.. Men vet inte vad jag ska säga ist? hm, nått att tänka på kanske. Och sen iaf får ni säkert lite bilder på söndag från kvällen.

Nej nu ska jag inte skriva mer, ska springa ner och sätta mig i soffan och se om filmen är intressant. Kanske skriver godnatt sen, annars hörs vi i morgon när jag vaknar. PUSS


Kanske ska börja andväda löshåret lite mer igen?
Måste iaf köpa nytt snart!


godnatt

Känner att jag börjar bli sjuk, det svider i halsen och näsan är teppt. Så jag tänkte hoppa in i duschen nu, och sen sova. Har knarkat ner mig med alvedon också, så att jag ska kunna sova. Måste ju till praktiken i morgon, kan ju inte missa andra dagen precis. Så det är bara att kämpa på! Nej men nu ska jag ta en varm duscha och sen krypa ner i sängen och soova, så skönt.
Vi hörs i morgon när jag kommer hem. :)


"Dagis fröken"

Hej!
Min första dag på praktiken var bra, barnen var urgulliga och jag hade rätt kul! Var där mellan 8.00 - 15.00, och i morgon ska jag vara där mellan 09.10 - 15.30, för jag ska ha en lektion på morgonen innan jag går dit.
Men ah, kom hem strax efter 3, och käka lite. Sen var jag ute med hundarna en snabbis och så har jag ätit middag. Ska smälta maten lite innan jag går promenad, annars kommer jag må illa, och det är inte så kul.

Har faktiskt inte så mycket mer att berätta, så vet inte vad jag ska skriva.
Det var en jättegullig unge på dagiset som hette Ribecca, åh så söt. Hon gick efter mig och ville hålla i min hand hela tiden, naw!
Och så märkte jag att killar är perversa redan när dom är 5 bast, två av dem kom fram till mig och ba "jag vill pussa på den snippa" Jag ba "öh, va?!".. Fattar ni, 5 år!? haha, jag dör.

Aja, nu ska jag gå en sväng vi hörs sen! :)

godnatt..

Dom band som binder mig här,
Ska jag långsamt lösa upp.
Då jag vet att jag gjorde allt jag kan,
Ger jag mig rätten att ge upp.


:(

Min nagel gick av förresten, fan! Jag hade liksom fått alla i en lagom lång längd osv. Och nu gick en av, fan det ser as fult ut! hatare...
Har ganska mjuka käsnliga naglar. Så är det någon som har bra tips på hur man kan behålla naglarna, utan att dem går av?



puss

kvälls drog

Min kvällsdrog/er. Vindruvor, cola, vitaminer och lugnande tabletter!


hahah vad söt jag är.*host* man måste bjuda på sig själv! ;)


I believe I can fly

Hej igen!
Det blir ingen träning i dag, har en ordäntlig sträckning På senan i nacken. Så nej, ingen träning :(
Aja, har nyss ätit middag. Det var Tacos, jag älskar tacos, så gott! Så nu har jag ätit mig verkligen proppmätt, usch. Jag hatar att vara proppmätt, det är så obehagligt. Men ska inte prata om mat och mina dåliga matvanor, det är inget jag vill ta upp.

Jag ska snart ut med hundarna, har inte bestämmt mig om jag ska gå en sväng i skogen eller om jag ska gå en riktigt promenad.. hmm? Svårt. Hundarna tycker det är roligast i skogen, men där får jag inte så mycket mortion. Fast och andra sidan kan jag cykla på min mortionscykel senare! Det blir skit bra. ;)

Sitter här och lyssnar på musik nu, har blivit kär i den där "Walking in menphis" Med Idol-calle! As bra! :)

Men nu ska jag tagga ut en sväng tror jag, vi hörs senare ikväll. Ni får inga "Dagens outfit bilder idag" Men jag har iaf på mig Jeans från Vera moda, Linne från H&M, Fred Perry tjocktröja från MQ. Är bara lite lätt sminkad och håret i en knut, lite slappt sådär, men så får det vara ibland.

Pusshej!


tidig dag, soft!

Hej!
Slutade för ungefär en timme sen, för idrotten och SOn var inställd! Så det blev en kort dag, har bara haft 1 och en halv lektion idag! Hade ju möte med rektorn på morgonen, så va bara med på halva musiken och sen hade vi inställt språk, så det var bara NOn kvar! Me like ;)

Iaf, skrev ju nästan ingenting i går. Och det var för att jag och Daniel var ute flera timmar och träna på 13 Katan, som jag måste kunna till graderingen. Å sen så käka vi middag, sen somna jag ett tag. Ja, och efter det var det kväll, så då gick vi bara ut med hundarna. Gick och la oss tidigt, för båda va trötta.

Idag är det iaf onsdag, som alla vet.. Så jag har träning ikväll, men vet inte om jag ska vara med pga att jag har så sjukt ont i min nacke, så jag kan inte falla. "/ Men skulle vara bra om jag var med, så jag får se hur jag gör.

Vet inte vad jag ska skriva faktiskt. Men idag ska ni få massa bilder, har inte kunnat lägga in dem inna. Men idag får ni :D

Måndags:


outfit. Jeans, nån konstig affär. Tröja, HM. "Jacka", Gina.


Tisdag:




okej nu räcker det! ¨Nu ska jag ut med vovvarna, så vi hörs ikväll! Tror inte daniel kommer, så då har jag tid att skriva :)


cola och mackor

Tja! Kom nyss hem från skolan, sitter och dricker cola och käkar mackor. Najs!
Daniel är fortfarande här, eller just nu är han ute och går med mina hundar. haha! Så söt. Och medans jag var i skolan var han hemma hos sig en sväng och hämta kläder, och böt däck på bilen!

Så läskigt vare, när jag kom hem. För jag såg hans bil utanför, och hans väska här inne. Men han va inte här. Och mamma va borta, och hundarna med. Så jag blev helt förvirrad, haha. Me söt är han som tog ut dom :)

iaf, skolan var bra. Eller ja typ. Var på dagiset och hälsa på idag, och ska ha möte med rektorn i morgon. Så börjar jag på torsdag.

Men nu m¨åste jag springa, för jag ska möta danne. BYE

Älskling är här! :D

Min älskling var här när jag kom hem från träningen, gud vad glad jag blev!
Så jag kan inte skriva mer, för nu ska vi myyysa som fan. Jag ska pussa i hjäl honom, mmm :D
Nu ska jag lägga mig i sängen med honom, och vad vi kommer göra hela natten får ni lista ut själva!

HEJDÅ :D :D

mödravården

Hello!
Kom hem från skolan för en halv timme sen typ, har varit ute med hundarna och ätit middag. Ska snart åka till tumba för att handla och sen träna! Äntligen! Har inte tränat på nästan två vekor.

Men dagen har varit bra. Först sovmorgon, och sen va jag ju hos mödravården för att snacka med dem. Fick recept på P-piller och boka tid för att ta ut P-staven, skönt att det ska blir gjort! (har haft mens i 4 månader). Så ja. Sen kom jag till skolan och träffa Karita, vi prata om min praktik som jag ska ha på torsdagar och fredagar fram till sommaren. Ska vara på dagis, haha. Men iaf, hann inte äta lunch så jag och malin köpte varsin varmkorv och cola, sen satt vi och sola typ 30 minuter på rökruntan, mysigt! Sen vare lektioner som vanligt. Skrev en as dålig spökhistora på svenskan, haha men G tror jag att jag får ¨på den iaf!
Ja, sen vet ni vad jag har gjort sen jag kom hem.

MIN ÄLSKLING HAR KOMMIT HEM OCKSÅ! Eller han är i sverige iaf, påväg hem från arlanda! Längat till i morgon så jag får kasta mig i hans armar! :D

Aja, nu ska jag packa mina saker osv. och åka till tumba.
Så vi hörs när jag kommer hem. Inga bilder nu, sitter vid mammas dator. PUSS

you took my breath away, but I survived

Nu tänkte jag säga godnatt och slänga mig i sängen, och bara glo på TV. Har målat naglarna och duschat länge, skit skönt, älskare! Har ingenting att säga mer tror jag. Vad tyckte ni om bilderna, visst var de härliga och roliga? Vi hade iaf toppen roligt när vi tog dem, haha!

Nej men nu ska jag stänga ner de här, så jag orkar upp i morgon! Isf så får jag sov morgon, behöver inte gå upp förns halv 10, det är nice! Ska till mödravården och snacka klockan 11, så får bara halv skoldag i morgon och det är skönt!

Min darling kommer hem i morgon också, wiiho! Har saknat honom som in i bangen, han har liksom varit borta i 10 dagar :(

Nej men nu sitter jag här fortfarande, fast jag inte har nått att skriva! Så godnatt! Eller en länk till Malin, som jag hjälpte att fixa blogg till i går. Hon är en as skön brud, helt crazy så kolla in den! http://maalinhogden.blogg.se (hon har inte hunnit skiva så mycket, men ni kommer älska henne!) :D

kyss & smek


Jag älskar dig <3


två till



Do you know what's worth fighting for, When it's not worth dying for?

Hello!
Kom hem från malin för typ en timme sen, har ätit middag och gått en liten sväng med mina kära vovvar!
Är trött pag. den korta tids sömn i natt, så ska försöka sova tidigt. Måste hoppa in i duschen innan, orkar inte duscha i morgon. Å så får jag sova längre om jag göre ikväll! haha.
Vet inte riktigt vad jag ska skriva. Sitter här och lyssnar på green day, mucket bra mucket bra!
Tänkte lägga in bilder från idag också, nåra fler. Det är alltid kul!

Men ni får nöja er med detta sålänge, så kanske jag skriver godnatt innan jag stänger av!

    


aah, det finns fler, man jag pallar inte. Ska duscha nu. bye :)

svar

Anonym om webben:

Var inte du kompis med någon som heter Julia och Sofie? vad hände mellan er? berätta :D
jättebra blogg, du skriver så härligt, fortsätt så!

Svar:
Hej du, tack så mycket! :)
Jo julia och sofie, vi har varit väldigt bra kompisar. Vi är fortfarande vänner, men sen sofie börja på gymnasiet så har vi glidit ifrån varandra en del och umgås inte så mycket. Hon har hittat nya vänner osv. sånt som händer, man kan inte vara bästa vänner föralltid, för man växer ifrån varan. Och Julia, vi har "perioder" eller vad man ska säga, ibland umgås vi mycket och ibland ingenting alls. Vet inte varför det har blivit så riktigt, men jag är en sån männsika som tröttnar på folk lätt, jag kan inte vara med samma människor hela tiden. Så efter som jag & Julia går i samma klass så träffas vi mycket ändå! Men vi lever rätt olika liv, alla tre jag sofie och julia. Man förändras med åren, och man kan inte göra så mycket åt det.

Hoppas du är nöjd och fick svar på det du ville. kram


webben

Vi sitter och leker med webben, och är skit trötta. Somna halv 5 och gick upp 11 för att åka och ge hästarna mat. Så nu håller vi på att flumma med webben. Ni ska få skratta lite åt våra fina bilder!'




Vi älskar cola, olalala*


Nej nu ska vi äta nått och röka lite, nyttiga vi är!
Bye :D

(mer bilder kommer komma sen, från utefotografering. hihi)


nybäddad säng, men pigg som fan..

Sitter här nu, i troser och tröja. Malin har lagt sig i de nybäddade sängen, men ingen av oss är sugen på att sova. Inte trött heller, inte ens lite. Vi snackar och skrattar, jag smsar med min kära Mikie bror och flinar lite. Vi pratar om lite dirty och skojiga saker, haha.
Malins navel mår bra, men hon banga på bröstvårtan som hon egentligen ville göra också. Jag tröck igenom mitt gamla hål, men fick bara i ett örhänge, så har en fin liten guldring där nu. Hihih, as stört ser det ut! Men men. Det får duga, måste visa min pojkvän när han kommer hem! :D


Nej nu ska vi göra nått annat, byebye.
Säger godnatt nu, för kommer nog inte skriva mer i natt ;)


ska jag bli piercare?

Har precis piercat Malin's navel! Fyfan vad trögt det var.. Men det gick! Hade en gammal kanyl som vi fixa till och tröck igenom, hittade inte min läkstav till naveln så vi tog en tungpiercing, haha. Men det funka. Stackarn har ont som fan, men det var kul!

Nej nu ska jag fortsätta att umgås med Mina vänner, Malin och oliver som har rakat skallen, dumma jävla unge asså.. :@

HEJDÅ!

stockholm stad

Tjaah! :D

Trevlig dag!
Är hemma nu, eller har varit hemma i 1 typ. Åkte hem till Malin efter stan och käka och mata hästarna! :) Men nu är vi här, sitter och äter chips och dricker cola, najs som fean!
Vi hade det trevligt i stan iaf. Shoppade och käkade lunch. Fick springa runt halva stan för att hitta en jävla perfym, lite drygt men vi hade kul. Sen vare nån jävla turk som fråga om vi ville röka vattenpipa med honom, jävla äckel asså. Det står ju typ i pannan på han ba "får jag knulla dig?" fyfan. haha patetiskt. 

Ingen aning om vad som händer ikväll, vi vill partaja men det är typ inget. Så äre på landet. Så vi ska väl sitta här och dricka bärs eller nått, underhålla oss själva. Hihi. Nej men vet inte vad jag ska skriva. VI KOMMER HA AS TRÅKIGT, så om nån vet nått kul som händer så RING!

Men jag köpte lite saker, ni får inga bilder idag för min kamera är döööd.
Köpte -
Jeans 300:- , nån konstig butik.
svart kort-tunn "jacka" 300:- , Gina.
3 par troser 150:- ca, lindex.
grå långärmadtröja 50:- , HM.
rosa/vit BH 80:- , HM.


Ja, massa onödigt som jag inte behövde egentligen. Behövde bara underkläder, haha.

smek på låret, byeee! ;D

Godmorgon!

Hejsan! Tror inte någon är vaken nu, skulle inte jag vara iaf. Men nu har jag duschat och sminkat mig, ska fixa håret och äta någonting. Ska bli riktigt kul att åka idag, behöver komma bort lite. Har legat magsjuk hela lovet typ, usch.. Men nej nu måste jag fortsätta att göra mig i ordning, vi hörs när jag kommer hem!

Puss :)

glatt godnatt! :D

Har pratat med Malin och vi har bestämt att åka till stan i morgon, väldigt trevlig! Vi ska ta en fixa/lunch och shoppa lite samt ha massa roligt tjejsnack, haha! Nikita gillar! (y) Såå, jag ska upp tidigt i morgon och därför tänkte jag säga godnatt nu, så GOD JÄVLA NATT! Så hörs vi i morgon, hoppas ni läser och stannar kvar.

PUUUUSS!



If today was your last day and tomorrow was to late, should you say goodbye to yesterday?


musik är kärlek

 


Ne nu får det räcka, det var drygt att leta låtar på youtube.. ;P


Välkommen hit

Tjah!

Nu är jag här, back on the track! eller inte precis. Men tillbaka på blogg.se iaf! Så får vi se hur länge det håller, har ju haft 4 bloggar på ett och ½ år. haha :)

Har en gammal design för tillfället, tills jag får idéer och kan hitta på en ny. SÅ det får duga..

Vill ni kanske ha ett riktigt inlägg också, redan nu.. Hmm. Vad gör jag. Jag har nyss kollat på solsidan, sista avsnittet :( Jag älskar det, så jävla härligt kul! Men som tur kommer det en fortsättning, wiiho! :D
Aja, nu sitter jag här och degar, det är fredag och jag skulle åkt till karlberg med Malin och festat, men det blev inte så. Sen fråga Julia om jag ville dra med till ösmo, men jag banga för att jag tappa lusten totalt pga. det inte blev nått i stan. Så aah, jag sitter hemma och dunkar musik en fredag kväll, men det funkar också! :)

Har inte gjort så mycket förövrigt idag. Sovit länge och tagit det lugnt, skulle egentligen ha solat men mamma åkte ifrån mig för jag sov, haha. Så har fixat lite i mitt rum, och gått en promenad osv. inget speciellt.
Nej men nu har jag fan ingenting att skriva, så jag ska inte göra det heller. Jag ska luta mig tillbaka i min kära datastol och dunka musik och snacka med Maaalin! :D

Bye bitches :*

RSS 2.0