God dag!

Nu ska jag ut och ta en cigg, sen borsta tänderna och kanske sminka mig lite.
Jag och min kära moder ska åka så jag får köpa min balklänning idag, väldigt trevligt.

Hörs sen, ciao!

sista dagen på lovet

Hej på er!
Har faktiskt struntat i att skriva i nåra dagar, har inte orkat. Jag har bara njutit av värme och ledigheten. Men nu ska jag nog vara tillbaka igen.

Vet inte vad jag ska skriva. Åkte hem till min moder idag och kommer förmodligen sova här i natt. Skola i morgon,...
Har ingenting att skriva, ska gå och ta en macka, har inte ätit något idag så det börjar knorra lite i magen nu.
Ska gå en promenad senare i mina fina skor som jag köpte i onsdags, dom är skit sköna och helt okej snygga + att dom tränar kroppen ännu bättre! ;)

Nej nu ska jag gå.
Ni får lite bilder från när vi va hos Farmor,
ciao.









mys

Hejsan hoppsan!
Dagen har varit väldig bra, en härlig lunch med Catarina och sen har jag varit med Malin nu på eftermiddagen.

Har precis ätit lite middag och ska snart åka bort till lillan och köpa något.
Vet inte vad jag ska skriva faktiskt.. Hoppas att det blir fint väder i morgon, finare än idag, så att man kan sola ordäntligt!
Ska även åka och köpa skor i morgon, så att jag kan börja träna lite mer! Måste röra på fläsket...

Nje... vi hörs senare,
byebye

härlig tisdag

eller vad säger ni folket?

Kom nyss hem till mamma och sitter ute i solen, har det allmänt soft liksom.
Har käkat lunch med Catarina i nynäs också, mycket trevligt. Kommer sakna henne riktig mycket faktiskt. Hemskt att man måste skiljas åt från människor man verkligen tycker om. Men that's life..

Vad har ni för er då? Något trevlig? vene vad jag ska skriva. Såå vi hörs senare.
byebye



måndag i solen

Hej på er!
Jag har haft en toppen helg, hur har ni haft det?

I lördags gick vi ner till svandamsparken och låg där på en filt i drygt två timmar, köpte pizza och drack lite öl. Skit mysigt! Sen gick vi hem och gjorde oss i ordning för att gå och äta middag. Det blev ett ställe nere vid hamnen, Daniel åt någon fisk och jag åt kyckling med ädelostsås, väldigt gott!
När vi kom hem blev det film och bara mys hela kvällen, eller ja, dom ca två timmarna tills Daniel somna ;)

Igår var det söndag och vi gick till parken då med, låg där två timmar och hade trevligt. Köpte med oss varsin sallad och lite dricka. När vi kom hem gjorde vi egentligen ingenting, spelade TVspel, gick och handlade lite och sen åt middag på ballkongen! Sen blev det film igen :)

Idag är det ju måndag, och solen är helt jävla underbar! Mamma ska hämta mig snart, så ska jag till sunnerby och sola med henne, mysigt! Har en del tvätt också, så har packat med mig lite hem till mammsen! ;)

Nej nu ska jag nog äta frukost kanske? eller nej, det är tråkigt.
Borsta tänderna och sen sätta sig på ballkongen och vänta.. Fast vi har typ självmordsbenägna katter eller något, dom är helt galna när dom är där ute. Får fan hjärtklappning. haha

Vi hörs under dagen, ciao!

kalas

Hej på er!

Jag gick upp halv 9 och gjorde frukost på sängen till mitt älskade födelsedagsbarn! (eller ja inte barn kanske) haha. Dock somna jag om igen, och sov till 12, hihi.
Nu har jag precis duschat och klätt på mig, ska ta hundarna på en promenad i solen strax.

Eftersom Daniel fyller år så ska vi ut och äta ikväll, mysigt! Vet inte riktigt vart vii ska äta, det får han bestämma. Blir nog bra iaf. :)

Nee, nu ska jag göra mig i ordning lite. Vi hörs sen,
byebye

freeedag!

och lov! Hur underbart?!

Hej på er förresten! Har ni haft det bra idag? Det har jag haft iaf, eller ja rätt så iaf.
Var i skolan på matte lektionen, och sen lämna in svenska och SO arbeten. Har varit ute i solen med hundarna och mamma ganska länge också. Är i sorunda nu, om ni inte förstod det.

Nyss var jag nere på konsum och köpte yoghurt och ädelost. Roligt att köra moppe ;)

Daniel åker till landet efter jobbet och käkar middag med sin släkt, men jag stannar hos mammi och umgås med dem. Rickard och Lotta kommer hit ikväll, med min älskade lilla Samiboii! <333

Nej men vi hörs senare, byebye.

hold me now

God morgon!
Ska strax gå till bussen och åka till skolan, jippi... Ska dricka en c-vitamin och ge katterna mat bara. Hinner inte skriva så mycker mer nu heller, så vi får höras sen.
Pusspuss

 

 


fuskträning ;)


home sweet home

Hej hopp!
Nu är jag hemma igen, skönt.
Har varit hos doktorn idag, klockan 10, i skärholmen -.- Men det gick bra. Sen har jag och mamma haft det mysig, jag bjöd på lunch och så handlade vi tillsammans. Spenderad eftermiddagen i sorunda också, låg och solade med min kära broder innan han stack till gymmet, jävla hurtbulle. Själv sitter man här och blir fetare och fetare, kommer se ut som en KO snart ;/ Usch, måste göra något åt mig själv snart. Inga onyttigheter och massa träning.. Ska köpa nya skor nästa vecka också, så att jag kan springa/promenera fort.

Men men, nu ska vi laga lite middag jag och min darling och sen mysa! Har inte träffat honom sen igår morse!

ciao <3


onsdag

Tjingeling.
Har varit en rätt slapp dag idag. Hade nationella mellan 08.00 - 09.30, sen slutade jag :)
Sov två timmar på soffan under eftermiddagen och sen har jag mest chillad. Invigt moppen för i år också, lite roligt.

Just nu gör jag ingenting, blir ingen träning idag heller, orkar inte.
Har tid klockan 10 i morgon hos doktorn, så ingen skola för mig.

Har ingenting att skriva om för tillfället.. Vi hörs sen!

nyduschad

Hej på er!
Är precis duschad och tittar på lejonkungen!
förlåt att jag inte har skrivit, men har inte haft något att skriva. Har bara legat hemma typ.

Men men, nu ska jag ut och röka och sen sova snart!

Lovar att skriva i morgon, ciao.


snygg.. Blött hår, handuk runt kroppen och sen jackan utanpå.
Tur att vi bor högst upp, så ingen ser mig. haha.
puss på er


trött

Hej på er!

Var hos farmor idag som jag sa för nån dag sen. Det var trevligt, roligt att träffa Marcus också (min bror) Har inte sätt honom på 1,5 år. :/ Men ja, vi hade trevligt. Fick god mat och fika, och sen gick vi en promenad runt på söder.

Kom hem vid strax efter 6. har varit ute med hundarna och ätit middag, spelat lite spel och chillat. Ska strax gå och lägga mig!

Har tyvärr ingenting att säga, så vi får höras i morgon istället.
ciao

NU: titta tv och kramas med min älskling


bild från någon vecka sen.


Lördag 9 april

Hej på er!
Förlåt så hemskt mycket, eller? Ne egentligen inte, har inte haft tid eller lust att skriva.

Var ju iaf hos frisören i torsdags, som jag sa. Hon tonade mitt hår, det blev inte den ljusbruna färgen jag ville ha, men det kommer ju bli ljusar osv efterhand när jag tvättat håret en del. Så är nöjd med färgen ändå. Meen.. Mitt hår var tydligen väääldig slitet (tyckte dock inte jag) Men iaf så sa hon att hon behövde klippa det en del, jag ba "jaha.. Men kör pårå nu när jag ändå är här, gör något roligt".. Jag fick en page, en uppklippt page.. Så har väldigt kort hår nu :( Det ser väl helt okej ut, det är nog mest ovanan som gör att jag inte tycker det är så fint. Och för att jag egentligen vill ha långt hår. Men men, jag får klippa topparna oftare och sluta bleka håret hela tiden så blir det kanske långt tillslut.

Men ja.
I går åkte jag till Salem på kvällen för att träffa Ellie, vi var båda taggade som fan på fest. När jag mötte henne i tumba vare någon annan brud där också, Amanda. Trevlig tjej. Vi lagade middag tillsammas och fixade oss för att sen dra ut. Men det hände absolut ingenting. Så vi satt där, snygga som fan och taggade på fest, i hennes säng. Jävligt besvikna. Klockan 00:08 tröttnade vi och amanda drog hem, så jag och ellie slockna framför en film. Lyckad fredag, väldigt lyckad.. Men men, det var roligt att träffa ellan min!
Nu äre lördag, och jag kom hem halv 1 typ. Är hos mamma och myser med min lilla Sami nu, ska åka hem senare ikväll. Tror inte vi kommer göra så jädra mycket, mest mysa skulle jag tro.

I morgon ska jag upp tidigt och åka till Hornstull med mina börder, där ska vi möta upp våran andra bror och åka hem till farmor för att äta lunch, sen blir det ev. bio på eftermiddagen, men jag kommer troligtvis inte hänga med på det för jag har hundarna hemma då, kan ju inte tvinga Daniel att ta hand om dom hela tiden.

Nej nu vet jag inte vad jag ska skriva. Men nii vet att jag lever och mår fint, med mitt korta mörka hår. ;)

Vi hörs ikväll, kanske med en bild också, om ni har tur.
Ciao

be the best memorie


Frissan på torsdag

Hej på er! Sorry för att jag inte har skrivit.
Igår mådde jag som jag förtjänade antar jag, alltså fruktansvärt dålig. Jag låg i soffan hela jävla dagen, kunde inte äta eller något. Men det vare värt, haha :)

Sen idag har jag varit i skolan, sen har jag varit och handlat med mamma och även bokat tid hos frisören! Så på torsdag smäller det :) Det bli den ljusbruna färgen, även om nästan alla tyckte den röda.. Rött är ju en sån jädra otacksam färg, den blir ju bara ful efter några veckor, så ja.. Ingen idé. Plus att det är väldigt svårt att få tillbaka till blont när man har rött i.
jaja, skit samma.

Nu har jag precis tagit ett varmt skummbad, mys! Släng på mig pyjamas byxor och en tröja. Har inga hundar ikväll, så det blir bara slapp nu. Eller nej.. Ska plugga också. fuck.

Nej men vi höres sen, ska äta en kaka och börja plugga. Måste skriva en novell, en tanke och åsikts text tills på fredag. Bajs. Och novell helvetet ska handla om något av Guds 10 budord.. Fatta vad kul! eller?

byebye


Heeeeej

Nu sitter vi häääär. Pratar om allt och har skit kul! Älskar minn elly!! HON ÄR BÄST! MIN BÄSTA VÄN, HON FINNS ALLTID FÄR FÖR MIG OCH ÄR BÄST.. så bi vet,

Vi dicker en massa och är lagom assklönt fulla, äter ost och kex just nu!

Hon tycker förresten att jag ska ha rött hår för de är inne nu, Nni bryr er itne eftersom ni inte kommenterat, tråkiga jöööövlar... :(

Nu ska vi ha kul vidararewe!!



mys kväll!

Hejhopp!
Ellinor är påväg hit och vi ska ha en mysig tjejkväll! Dricka lite vin och prata om allt och inget! Länge sen jag träffade henne, så det kommer bli trevligt!

Har inte något att skriva.... :(
Vi hörs sen när jag är glad och lite rund om fötterna kanske, haha.
byebye

RSS 2.0