Someone asked me if I knew you, a million memories flashed through my mind and I whispered - not anymore.


jag kan inte skilja på

Nu tror du säkert att jag hoppas
på nåt som aldrig ska bli av
men jag har aldrig lyssnat när du lovat
aldrig ställt några krav

Jag kan inte skilja på om jag vill vinna dig
jag kan inte skilja på om jag vill va med dig
jag kan inte skilja på om jag vill bli av med dig
jag kan inte skilja på om jag vill skada dig
men du om nån borde förstå
att man inte gör såhär mot mig

Vi tar en paus och lämnar rummet
och nu släpper du min hand
på varsin sida av vägen
som en främling för varann

jag har glömt dig en vacker dag


god jul!

Hoppas ni alla får en fantastisk dag! Love you <3


En gnutta lycka rusar genom min tomma kropp idag

Idag är en bra dag!
Min undarbara, fantastiska, fina och saknade bror kommer hem ikväll för att fira jul med oss! Vilket gör mig såå glad, saknar honom så sjukt mycket!

Sen fick jag även ett sms som gjorde mig väldigt glad, otroligt att så små saker kan göra hela dagen bra?!

Och ikväll drar jag till nynäs för att ha det bra, vilket är jävligt efterlängtat.. Mer en så får ni inte veta! ;) heheh.

Puss på er finisar! och förlåt för att jag inte skrivit på länge, men som ni har förstått så mår jag inte så bra... Ska bli ändring på det nu, hoppas jag.


-

Och jag ska aldrig mer säga sanningen,
till någon som saknar förmåga att förstå.


you, only you


I wanna run to you.


Jag har glömt hur man lever, lever ett liv utan dig.

"Du är vidrig. Riktigt hemsk. Som djävulen själv. Jag hatar dig oändligt och jag vill inget annat än att leva utan dig. Men du är stor och stark, jag är liten och svag, för svag för att släppa dig och någonstans väldigt rädd för att leva utan dig. Du har förvandlat mig till någon jag inte är, du har lärt mig att manipulera min omgivning, alldeles för bra. Du är ett monster, ett monster i mitt liv. Även om jag försöker, lurar mig själv och kämpar så kommer jag inte loss. Du har kontrollen, jag vet det, även om jag inte vill låtsas om det. Du tränger dig på när jag är som svagast och inte kan stå emot, du gör mig maktlös och förtvivlad. Varje gång du gjort mig illa har jag lovat mig själv, svurit på att det var den sista gången. Jag gråter förtvivlat med en ångest stor som universum i mitt huvud, och jag säger till mig själv att jag ska be om hjälp, prata med någon som kan ta dig ifrån mig. Men jag vågar inte. För du är stark och jag är svag. Du vinner alltid. Jag har nog lärt mig det nu. Du får mig att tro att jag behöver dig, att jag är ingenting utan dig. Du är min trygghet. Av någon anledning tror jag på det. För jag vet inte bättre, inte längre. Jag vet att det jag gör är fel, sjukt och hemsk. Men jag kan inte låta bli. Jag hatar dig och vad du gör med mig, men jag är livrädd för att leva utan dig.
Jag är förslavad i mig själv, fast i min egen sjukdom"

I <3 daughtry

 

 


endorfiner

Tjaba. Mår inge vidare bra, så orkar inte riktigt skriva.
Stänger ute verkligheten och alla människor ett tag, och bara är, tänkte jag.

Nu blire träning. Behöver endorfiner. Ska jobba på magrutorna, och sen blir det nog lite tricep också. Dom har blivit smååå. :(

Vi hörs när vi hörs, ciao <3

fredag

God morgon!
ja jag är vaken super tidigt, har varit vaken en timme redan! Men det beror på att jag hade en sämst dag i går, mådde dåligt, både psykist och fysiskt. SÅ jag somnade klockan 20:00 igår, haha!
Vaknade 22:00 av att mitt "p-piller + andra piller" alarm satte igång. Jag stägde bara av det och somna om igen.
Vaknade nu, halv 7 typ och gick upp. Har varit ute med hundarna och tagit en huvudvärkstablett.
Ligger i sängen nu, lyssnar på musik och väntar på att jag ska bli hungrig nog för att äta lite frukost!

Sen äre bara att vänta på att klockan blir så mycket att mamma går upp. Vi ska åka iväg sen. Lämna in min äckliga mongomobil, äta lunch och handla lite! Trevlig start på fredagen!
Ikväll blir det nog tjej middag hos Elin, trevligt! Och eventuellt utgång efter det. Beror på vad vi har lust med. Personligen har jag ingen som helst lust för fest, inte ens vin till maten.. Känns inte så bra att dricka när man mår dåligt, blir ofta inte så bra då ;)

Aja, har inget mer att skriva just nu. Så vi får höras sen. Skickar in ett inlägg när jag gjort mig i ordning också, så får ni kanske en bild, höhö.

PUSS


i love u

8 år, halva våra liv, har vi haft varandra.
Du ligger mig varmt om hjärtat.
Även om vi är ifrån varandra, ibland länge, så finns du alltid där
och jag skulle aldrig klara mig utan dig, mongojävel!
jag älskar dig.


den döda vinkeln

Trött och sliten. Behöver sömn. Jag har haft en bra dag, men känner mig ändå nere. Så tom och ensam. Skulle behöva en kram, en stor varm kram. En famn att vila i, andas ut och känna lugn.

Har varit i Haninge idag, med Julia. Det var trevligt, alltid lika mysigt att umgås med henne! :D
Hon köpte skor och en klocka, mycket fina grejer! Jag fick med mig en super söt kofta hem, fast jag inte skulle köpa något egentligen... Men kunde inte behärska mig, jag blev liksom kär typ, haha.
Det har varit en lång dag, varit vaken sen kvart i 8. Åkte hemifrån halv 11 och kom hem vid 5 tiden. Vi tog en fika hos Maja i västerhaninge på hemvägen, hon hade stått hela dagen och bakat bullar, så vi fick provsmaka! Kaffe och bulle satt inte fel någonstans, förutom på magen då kanske, hehe. ;)

Sen jag kom hem har jag inte gjort mycket, tagit ett bad och bara försökt hålla mig vaken. Är så äckligt trött, jag förstår inte alltså.

Igår hade jag också en bra dag. Var i skärholmen med mamma på dagen, vi käkade lunch, var hos doktorn och handlade lite. Köpte inget märkvärdigt, lite nytt smink som behövdes och så tre par söta troser.
På kvällen tog jag och Julia en promenad, sen var det soffan som gällde resten av kvällen. Skönt det med. :)

Nu ska jag cykla en timme tror jag, sen sova. Så vi hörs i morgon!
PUSSPUSS

Dag 2 - Min första kärlek

Jaha, min första kärlek, ja.
Vart ska man börja? Det finns så mycket att säga men samtidigt ingenting.. Jag har försökt att förtränga och jag har lagt den tiden bakom mig..

Men den första kärleken, är den inte obeskrivlig? Något man bara själv kan förstå? Om ens det.
När jag tänker på det idag, ser det från en annan synvinkel känns allt så sjukt. Hur man redan som 11, nästan 12 år, kan uppleva en förälskelse starkare än något annat? Att man i så ung ålder kan offra allt för en annan människa? Att man kan låta någon få förstöra sin egen barndom..
Jag minns hur jag gick sönder, så många gånger. Jag hatade mig själv men samtidigt kunde jag inte ge upp. Jag var fast. Fast i ett helvete av kärlek. Det var en hemsk tid.
Men jag minns också hur lycklig jag var imellanåt, hur underbart livet kunde kännas när kärleken blev besvarad.
haha ja, jag vet inte vad jag ska skriva eller hur jag ska uttrycka mig. Jag tror att ens första kärlek är något så personligt och känslomässigt att ingen annan kan förstå hur man än förklarar, hur man kände/känner.

Men kom ihåg att, även hur stark den är, den första kärleken, så är det inte den sista. Och hur ont den än kan göra, hur trasig och sårad man än kan känna sig, så blir det bättre. Man går vidare, såren läker och man kommer kunna bli kär igen. Man kan aldrig ersätta en person, men man kan bygga upp en ny kärlek till en annan person.
Jag tror faktiskt att det kan vara nyttigt att bli sårad. Att falla och sen resa sig upp igen. Man lär sig av misstag, inte sant? Som när man var liten, man förstod inte att man skulle passa sig för plattan på spisen förns man bränt fingrarna.
Man blir starkare i sig själv av att falla, förlora sig själv och att sen resa sig upp, gå vidare och hitta sig själv igen. För jag lovar, om du förlorar dig själv, och sedan lyckas hitta tillbaka, så kommer du hitta dig själv, men i en starkare, mer erfaren och bättre person.

dag 1

Tror ni vet allt om mig som går under denna kategori, så ja, jag skirver inte nått på den ;) hehe

inget att skriva om?

.. Så vi kör en lista!

Dag 1 - Presentera mig själv
Dag 2 - Min första kärlek
Dag 3 - Mina föräldrar
Dag 4 - Det här åt jag idag
Dag 5 - Vad är kärlek
Dag 6 - Min dag
Dag 7 - Min bästavän
Dag 8 - Ett ögonblick
Dag 9 - Min tro
Dag 10 - Det här hade jag på mig idag
Dag 11 - Mina syskon
Dag 12 - I min handväska
Dag 13 - Den här veckan
Dag 14 - Vad hade jag på mig idag
Dag 15 - Mina drömmar
Dag 16 - Min första kyss
Dag 17 - Mitt favorit minne
Dag 18 - Min favorit födelsedag
Dag 19 - Detta ångrar jag
Dag 20 - Den här månaden
Dag 21 - Ett annat ögonblick
Dag 22 - Det här upprör mig
Dag 23 - Det här får mig att må bättre
Dag 24 - Det här får mig att gråta
Dag 25 - En första
Dag 26 - Mina rädslor
Dag 27 - Min favorit plats
Dag 28 - Det här saknar jag
Dag 29 - Mina ambitioner
Dag 30 - Ett sista ögonblick

godnatt

Somnade efter middagen, vaknade för en timme sen..?
Fortfarande skittrött, helt död. Så nu har jag varit ute med hundarna, duschat osv. Och tänkte sova nu! Sämst dag ändå. Vi hörs i morgon istället.

Godnatt

Det är skillnad på att ha en kuk, och att va en kuk.

Godmorgon!
Trevlig kväll igår måste jag säga, blev dock lite för mycket öl tror jag.. Heheh.. Men vi hade kul, riktigt  kul. Speciellt när vi skulle sova, haha.. Jaja, nog om det.

Har iaf städat där inne och varit ute med hunden. Cyklat och ätit frukost. Ska snart klä på mig och ta en långpromenad tänkte jag. Sen ta en lång varm dusch, känner mig fan inte så fräsch...
Ingen aning om vad som händer idag? Något kul lär det ju inte vara iaf, söndag + sunnerby = DÖTT.

Aja nej nu orkar jag inte skriva mer just nu. Vi får höras sen! Puss


Mina fina tjejor


Sovdax! Osminkade och Osexiga, jappjapp.


ahmen, typ. Söta :)


Gullepulle


Du & Jag mot världen, kompis <3


PW i skogen

Hann inte skriva mer i går innan jag drog iväg, sorry! Och när jag kom hem slängde jag mig på soffan med mamma, och sen gick jag och la mig rätt tidigt liksom.

Idag vakna jag klockan 10, svin trött, så jag orkade inte cykla ens. Klädde på mig, gjorde en smoothie och sen åkte jag till bolaget med mamma.
Nu har jag nyss ätit lite gröt, bytt om och ska strax ta en PW. Ingen som orkar gå med, men jag kämpar på ensam. Funderar på om jag ska ta med stavarna idag? extra förbränning liksom, kan vara bra idag när jag var för lat för att cykla på morgonen, haha.

Mja. Vad ska jag säga?
Ikväll ska jag vara hund - husvakt till grannen som ska bort. Så ja, det blir en lugn kväll. Kanske ringer dit någon att titta på film med, kanske dricka nån öl och prata skit bara. Vi får seee.

Nej nu ska jag försöka tagga till lite så jag orkar gå. Hade helst velat ligga i soffan och äta pepparkakor idag, men men, så når man inga mål! Det är bara att köra, och inte känna efter. Jag vet att jag kommer ångra mig sen om jag inte går, och om jag går så kommer jag känna mig nöjd. Kanske till och med förtjänar en pepparkaka, eller två då ;)

Vi hörs sen, pusspuss!


Bild från typ september?
Saknar mina fina klasskompisar och att springa runt i mina sjukt sexiga byxor! :(


myspys

Fick med mig finfina träningskläder hem, billiga och snygga! Fick även med mig ett par jeans, ovanligt..? Nej :) Vi käkade lunch också, taco blev det! mums!

När vi kom hem var jag tvungen att inviga mina kläder, så det blev en tur på cyklen, styrka för mage och bicep och sen en liten promenad. Svettigt och skönt :)

Druckit en whey-80 och duschat precis. Ligger just nu i sängen med en ansiktsmask, lyssnar på musik och funderar på vad jag ska ta på mig för kläder.
Ska snart käka middag tror jag, och fixa till mig lite. Ikväll ska jag träffa nåra vänner, och vi får se hur kvällen slutar! Ingen aning om det än.

Nej nu ska jag fan klä på mig, kan inte ligga här halvnaken hela kvällen ;)
Vi hörs snaaart igen, puss

everything i hate, everything you do

God jävla morgon!
Är på bra humör idag faktiskit, skönt!
Sorry för dålig uppdatering i går, men hade inte tid att sitta vid datorn riktigt.
Var i nynäs, sen kom Elin, sen drog vi till julia, sen gården osvosv.

Nu är det iaf fredag, jag är glad och taggad för nått kul!
Ska sminka mig och göra mig lite fräsch strax, sen bär det av till haninge med mamma. Jag måste shoppa. Har abstinens. Ska köpa lite nya träningskläder och sen eventuellt lite nytt smink ( och om jag lyckas lura mamma, så blir det nog jeans också, heheh)

men ja, nu ska jag sminka miiig. Ser förjävlig ut liksom. Men tänkte vara snäll och bjuda på mitt groteska morgon utseende för er :) snällt va?! hahah


Kunde inte vara seriös.
Med min morgonfrilla och nyvakna ansikte ser jag ut som en pundare liksom. Fyfan.
Förstår inte hur folk kan vilja sova med mig? haha
PUSS

RSS 2.0