sista inlägget innan bulgarien

Nu äre här sista inlägget innan vi drar. Ska sova nu, och upp tidigt.

Så vi kanske hörs där om det finns internet.

kärlek är ett brev skickat tusen gånger

Jag kan inte sova.. Har varit så fruktansvärt trött hela dagen, men nu går det inte.

Jag har egentligen ingenting att skiva.
Sitter bara här och lyssnar på musik, har ont i ryggen och är allmänt rastlös.
Tros jag ska ta och gå en promenad, det skulle vara skönt.

Vi hörs i morgon. pusshej :*


leave out all the rest



packa, packa och packa..

Har nästan packat klart allt nu, eller ja allt förutom tadborste, p-piller och sånt som jag måste använda innan jag åker!
Men nu är det inte långt kvar, jag är lite nervös faktiskt. Fast jag vet inte varför, har liksom varit utomlands massa gånger? men aldrig "själv" på de sättet, har alltid åkte med familjen, och då har ju mamma haft koll på allt, haha. Men det går nog bra, Daniel har rest jättemycket, han har fan varit överallt typ. Så han lär ju kunna det som man måste veta, och han får väl lära mig! ;)

Aja vet inte vad jag ska skriva.
Det är tråkigt väder idag, och det finns ingenting att göra. Ska träffa Malin senare troligen, för hon har ett par av mina byxor hemma som jag behöver, och så vill jag träffa henne innan jag åker, kommer inte få se henne på 3 veckor.. :(

Hmm.. Tror jag ska ta något att äta, lite lunch kanske behövas för att hålla humöret uppe hela dagen.? Käkade som vanligt bara lite yoghurt klockan 11, så är lite hungrig nu. Haha, vad fan snackar jag om? glöm det.!

HEJDÅ





It's really good to hear your voice

Tjuh på er!
Vad gör ni? Jag har precis tittat på en helknäpp film, haha. Aja, är trött och fryser så ska gå och sova nu tänkte jag. Så hörs vi mer i morgon. :)

Förresten.. Tycker ni det är en bra idé att ha en frågestund när medans jag är borta? Daniel kommer kanske ha med sin ena dator, så om det finns internet så kommer jag skriva lite när vi är där också. Men iaf?! Säg vad ni tycker, vill veta! FRÅGESTUND ELLER INTE?





"It's really good to hear your voice
Sayin' my name
It sounds so sweet
Comin' from the lips of an angel
Hearin' those words
It makes me weak"


ååhh..

vad lider jag av? haha
aja,

BLONT ELLER BRUNT?


shoppat till bulgarien

Tja!
Har varit och handlat lite små saker till resan, köpte duschtvål, schampoo, balsam och lite kläder! :)

Har fått en förfrågan om jag kan göra en top 20 lista med låtar, så tänkte göra det. Så nu får ni 20 låtar som jag tycker om, och som garanetar spelas på min ipod/mobil i sommar!

1. Hinder - lips of an angel
2. Eminem & Rihanna - love the way you lie
3. Petter - längesen
4. One less reason - A day to be alone
5. Black eyed peas - meet me halfway
6. Nickelback - far away
7. Sean banan - skaka rumpa
8. Rasmus Seebach - natteravn
9. Stromae - alors on danse
10. Hoobastank - the reason
11. Travie Macoy - billionaire
12. Kent - den döda vinklen
13. Simpel plan - perfect
14. Timbaland - apologize
15. Bullet for my valentine - tears don't fall
16. Idol calle -  walking in memphis
17. kings of leon - sex on fire
18. Dead by april - what can i say
19
.Secondhand serenad - fall for you
20. Chris decay - hold tight 

Lite balandat med gammla och nya låtar, men jag tycker om dom allihopa! Det finns absolut många fler jag kommer lyssna på, men tog dom som var lättast att komma på! ;P  (Dom är inte upplagda i ordning efter hur bra dom är, det blev för jobbigt!) haha.

Puss

fucking crazy

Hej.
Mår inte så jävla bra, orkar inte ta upp det. Känner bara att jag vill åka till Bulgarien NU! Ska bli fruktansvärt att komma bort..

Har fel på min dator, så har inte kunnat skriva.
Idag har jag inte gjort mycket, solat, packat en del osv. Tvingade mamma att göra pankakor till mig, det var så länge sen jag åt det! haha. Gott vere iaf.
Sen har varit ute och sprungit med hundarna en sväng, inte så långt, men en bit.
Nu ska jag försöka fixa låtar till min ipod, så jag kan lyssna på lite nytt shit på planet!

Ni får hare bra. Vi hörs kanske sen. PUSSHEJ

i love the way you lie

Jag vill bara skriva, skriva saker jag själv inte förstår, saker som snurrar i mitt huvud och gör mig fullständigt galen, just nu. Jag vet inte varför, eller vad det är, men något plågar mig i tankarna.

Jag är trött och borde kanske sova, men det är varmt och det känns inte som någon bra idé att försöka somna. Kanske borde sova på gräsmattan inatt, skulle vara skönt. Jag saknar min älskling. Vill ha honom här, eller nej, jag vill vara där, brevid honom. Jag kan se det framför mig, hur han ligger där i sängen, hans ögonlock döljer hans vackra blåa ögon för ett tag, han andas tungt och jag känner varje hjärtslag när jag lutar kinden mot hans bröst.

Jag sitter här ihop kurad på min stol, som för tillfället känns ovanligt obekväm. Musiken i öronen gör mig lugn och stressad på samma gång.
Hur är det med er? sover ni? Jag önskar jag gjorde det. Men något hindrar mig, kanske kaffet jag drack, eller tankarna som snurrar, men det är förmodligen värmen.

Jag kan berätta lite om igår kväll, eftersom jag inte har något bättre för mig.
Jag kom hem, vi hämta upp malin på vägen också. Det var varmt som in i helvete, så vi tog det mest lugnt. Senare på kvällen fick vi, eller ja, min mamma fick gäster. Vi åt godmat och drack hyffsat gott vin. Jag och malin tröttnade på att sitta inne, så vi tog med oss vin och gick till Bobbo. Det var rätt segt, eller det var tråkigt helt ärligt. Vi gick upp till hallen och kolla på när killarna spela fotboll, drack vin och blev allmänt onyktra. Det var varmt forfarande sent på kvällen, så Marcus tog bilen, körde mig, malin och mike till fagervik för att bada. Men det var bara jag och malin som bada, tråkmånasar.
Kom hem vid 12, gick och la mig. Vaknade ett flertal gånger i morse, svettig och törstig, en huvudvärk trängde fram, som fick mig att påminnas om gårdagen. Bakis var jag, fyfan. Tvingade mig själv att somna om, men vaknade vid 11 igen.

Malin kom hit på dagen, vi satt framför fläckten, åt isglass och nästan dog, ja nästan. Sen gick vi till lillan och träffa folk en stund, hem och käka, sov i en & enhalv timme, ut och träffa folk. Och jag kom hem igen halv 11, orkade inte vara ut. Är, eller jag var, trött.
Jag har gjort allt, så jag är förberdd att bara somna. Så jag tror jag ska stänga av här nu, gå ner och ta en cigg, och sen försöka sova.


Jag längtar till på måndag,
ska bli så skönt att komma bort.
Bara jag och daniel, två veckor på hotell i värmen med sandstränder och stora pooler!
Ska ta med kameran, så ni kommer få massa bilder!


Nu ska jag gå. hejdå.


godmorgon

Hej,
Ska åka hem snart. Skulle egentligen velat stanna längre, men idag kunde mamma hämta upp mig, så då slipper jag åka tåg. Och så måste jag tvätta och packa en jävla massa!

Iaf. I fredags hade jag och malin rätt trevligt, vi gick ut och träffade nåra, ganska trevligt. Sen blev det lite kaos när jag prata med Daniel, så vi gick hem.
I lördags åkte jag och malin till tullinge och träffa patric, helt okej det också. Men vi stannade bara till 12, för vi var trötta som fan.

igår åkte Malin hem, och jag och dannne gjorde inget speciellt. Vi städade och handlade, sen gjorde vi jättegod mat! Laddade upp med lite godis och tittade på fotbollen! Jag blev så glad att jag flög ur soffan när Spanien vann! :D

Vilken tråkig match förresten, eller det kändes så patetiskt. Två ducktiga lag, inte ett enda jävla mål på 90 minuter! :O och bara ett mål på övertiden som blev 15x2. OMG! men men spanien vann iaf!

ne, nu ska jag plocka ihop här och klä på mig. PUSS

just love the one who you are..

heello!
sitter här med malin nu och vi lyssnar på musik och har flummat med webben. Vi kunde inte ta nåra seriösa bilder som blev bra, så det blev blaj av allt!
Vi har hällt i oss öl och nu dricker vi drinkar!
Vi tänkte dra ut och se om vi träffar någon! jaja, har inget att säga egentligen. tänkte lägga in nåra bilder som vi tog. HAHHAHA

PUSS



det är långt ifrån alla, men jag orkar inte mer. NU SKA VI UT OCH GÖRA STAN OSÄKER!

ibland hatar jag att vara kort..!

Tja!
Förlåt för dålig uppdatering, men jag sov till halv 3, då kom danne hem och väckte mig. Sen umgicks jag med honom ett tag, för han skulle till uppsala ikväll. Så Han åkte för en timme sen ungefär, lite mer.

Jag har varit på ICA och handlat. Å fyfan vad sur jag blev, det fan EN cola kvar, som stog längs in, så jag nodde den inte! fick ta en sån där äcklig "låtsas cola".. Hatar att vara liten och kort ibland!
Aja, jag köpte iaf en äcklig cola, katrinplomonpuré (barnmat) och en fralla. Frallan har jag precis ätit till miiddag.

Malin kommer hit senare. Hon är på bio, så hon skulle ta tåget från tumba sen, så skulle jag möte henne vid stationen. Vi kommer nog inte göra så mycket, sitta på balkongen med varsin öl och snacka skit, med lite musik i bakgrunden, eller nått sånt skulle jag tro.

Har inte så mycket mer att säga nu. Vi hörs sen :)

just nu.. sliten och trött...


resan bokad

Vi har bokat resa idag!
Så den 19/7 åker vi, bara jag och daniel till Bulgarien och är borta två veckor! Kommer bli helt underbart och jag längtar ihjäl mig!! :D

GODNATT ;)

i huddinge.

Nu är jag i huddinge, kom hit för en kvart sen typ.
Ingen aning om vad jag ska göra nu, kanske lägga mig i sängen och titta på tv.
Daniel kommer om en timme tror jag, och vad vi ska göra vet jag inte heller. -.-

Aja, puss på  er så länge!

springtur

Hello!
Har inte gjort alls mycket idag faktiskt. Gick upp halv två tror jag, och då var hela dagen borta typ.

Det har bara blivit lite solning, och så har jag varit ute och sprungit.
Har ingenting att skriva känns det som. Är glad och pigg, men samtidigt trött och känner mig lite tom. Vet inte vad jag ska göra. Tror jag ska sova.

Ska upp tidigt i morgon för att åka till stan, och sen till Daniel.
Kommer nog uppdatera mer när jag är hos honom eftersom jag är ensam på dagarna när han jobbar, och för att han har en webb jag kan använda. (min kamera är ju fuckedup)

Aja, vi hörs i morgon. PUSS

bilder från midsommar som aldrig lagts upp

haha as fula är dom allihopa, kanske därför jag inte har lagt upp dom? haha.


du är det finaste jag vet

8 månader idag,
och jag älskar dig bara mer för varje dag som går.
Jag har aldrig varit så lycklig som jag är nu, du är det bästa jag vet.

(gammal bild från nyår)


wiihuu

Förlåt men jag orkar faktiskt inte skriva känns det som!
Jag mår så fucking bra, livet leker. Jag har underbara vänner, världens bästa pojkvän, det är sommar och jag är lycklig! Däför har jag faktiskt inte någon lust att sitta framför den här jävla datorn!

Har iaf legat ute i solen hela dagen (hela helgen med) och sen va jag och malin på gymmet i VH på kvällen, och nu har vi varit hos jimmy! Skojit. Är väldigt väldigt trött, så ska krypa ner i sängen nu.
TJAHRÅÅ!


godnatt

Tjulululu!
Ni anar inte, jag är så fucking glaaad. wiihoo! Men varför tänker jag inte säga ;)

Nej men har varit med Malin, vi har inte gjort så mycket egentligen. Suttit och pratat om lite saker, skrattat och haft allmänt skoj. Vi gick även ut och träffade nåra.
Kom hem för en timme sen typ, och nu ska jag sova. Är grymt trött och mår illa.
Så godnatt på er.


jag var full och glad på midsommar!


svar

det var ett jävla tjat om Daniel :o :p
- Han är vuxen. :)

Goddag förresten. Har varit vaken sen klockan 10, diskat, oljat in benken igen, klätt på mig osv. Mamma kommer och hämtar mig strax.
Har inget mer att skriva just nu, skriver kanske sen om vad jag har gjort dom här dagarna, om det är någon som är intresserad, haha.

bye

RSS 2.0