robbin hood

Tja!
Kvällen igår blev bra, vi åkte till christian och chilla där och sen tog vi en taxi hem när dom skulle dra vidare.
I morse gick vi upp vid 11 typ, duscha osv. sen hämta vi bilen hemma hos christian, och efter det käka vi suchi till frukost! Vi har även stor handlat hem grejer till lilla lägenheten, och lagat tacos till middag. Nu är danne i duschen och sen ska vi dra tii heron och kolla på Robbin hood :)

Nu ska jag klä på mig och sådär, så vi höres. PUSS

mot huddinge

Tjah.

Ska strax äta middag, för att sen dra mig till bussen. Ska hem till Daniel i huddinge över helgen, så har packat en stor väska. Ganska dumt, för den är tung och kommer vara jobbig att släpa på buss och tåg.
Ne men ska fixa det sista nu, så vi hörs kanske ikväll när jag har kommit fram osv. PUSS


En lite stekig sommar bild på mig och bror, väldigt ful men den duger!

trosdag

Hello bitches.
Kvällen igår var as najs! Det var många som kom, orkar inte räkna upp alla ens.

Men iaf, vi fick massa god mat! Det fanns suchi, hamburgare, chips, ostbågar, äppelpaj, nån chokladkaka, massa olika sorters dricka osv. Så man var ju inte precis hungrig när man kom hem. haha.
Ja men, vi hade väldigt trevligt. Satt och prata och skratta och tryckte i oss massa gott. Sen visa Jesper en film på pappa när han var i Japan och träna, det var väldigt intressant att se faktiskt!
Vi bestämde också att vi ska försöka få med hela gänget nån gång i sommar och träna inne på söder, det skulle vara kul. Jag ska iaf träna där med danne hela sommaren, så jag håller igång och inte tappar nått. Måste träna som ett as om jag ska få min hakama när jag vill ha den. Ska försöka ta 4 kyu i höst och sen 3 kyu nästa vår, och då måste jag träna massor. SÅ ja, nu jävlar! Smal och fin kommer jag bli också ;)

Kom hem vid 9 iaf, danne följde med också. Därför skrev jag inte igår kväll. Men vi kolla iaf på TV när vi kom hem, sen klockan 10 gick jag ut med hundarna och sen gick vi och la oss. Så ja, det blev en toppen kväll, men natten blev inte lika toppen. Hostade som fan, så fort jag började andas djupt och så kunde jag inte andas genom näsan. Fyfan, så det blev inte så många timmars sömn.

Aja, nu ska jag tagga ner och käka nått. PUSS


sommar avslutning

Tjah!
Ska fixa mig nu, så hinner inte skriva.
Ska åka hem till Annika och Jesper för att ha avslutning för Aikidon över sommaren. Vi ska grilla och ha trevligt, så hoppas det kommer många!

Skiver mer när jag kommer hem.
Nu ska jag dra mig, ciao!

man måste vara ung & galen för att bli gammal och erfaren

Hej.
Jag är super sjuk, har feber, ont i halsen och är jättesnorig. USCH!
Det kanske var dumt att hålla igång så mycket förra veckan och i helgen när jag redan ´var sjuk? aja.

Fredagen var najs! Fick sluta tidigare på praktiken, så när jag kom hem kolla jag en buss och gick ut med hundarna. Sen kom malin och hämta mig, så vi skynda oss hem till henne. Hon raka benen medans jag tvättade håret, haha vi stressa som fan. Vi kom iaf in till stan klockan 6 typ, gick och köpte varsin smörgås och sen drog vi ner till kungsan. Träffade massa härligt folk som vi kände där, så det var najs. Men vi tröttnade ganska fort, jag fick ont i ryggen och Malin blev rastlös. Så vid 9 drog vi där ifrån och träffa Stefan (min barndoms bästis) som jag inte träffat på 1½ år typ, det var kul! Han hade blivit en stor pojke, haha! Men iaf vi drog till tåget och åkte hem. När jag kom hem så satt jag med mamma, micke, rickard, alexandra, emil och ottis och drack öl en stund. Klockan 2 typ? gick jag och la mig.

Sen i lördags låg jag ute i solen från klockan halv 2 till klockan 4 halv 5 nångång och så kom Danne. På kvällen drog vi alla ner till pubben och hade trevligt. Kom hem vid 2 tiden och somna vid 4.

I går mådde jag inte så bra, hade ont i halsen och sov hela dagen. Sen på natten fick jag feber, så det var bara att ta det lugnt.

Så ingen skola för mig idag. Har inte gjort någonting alls typ, solat lite och färgat malins hår. (som aldrig blir som det ska, haha) Nej men nu är det nästan klart, det är helt vitt i båtten och där bak, det är bara luggen och lite på sidorna där fram som är gult.

Nej men ajja, skit samma. Jag orkar inte skriva mer, nu ska jag sova. Godnatt!


hennes ögon är som utochin vända ballonger

Hela dagen på praktiken idag.
Kom hem och solade lite på baksidan, sen fixa middag. Gick till lillan med sara och köpte glass, behövdes i denna värme!
Iaf har inte gjort så mycket. Är hur trött som helst, somna klockan 03:00 typ i natt, och sen upp halv 7. Så nu är jag rätt mör, får hoppas på att jag kan somna bara.

Har nyss varit ute med hundarna. Även borstat tänder, tvättat ansiktet och målat naglarna. Så nu är det dax för sängen.

RIX-FM i morgon också, yey! Kommer åka med Malin och rasmus troligen, och sen möter jag upp patric på vägen. Sen träffar vi massa härligt folk, så det kommer bli najs! .. Men, först en lång arbetsdag, usch... jag vill, jag vill verkligen inte mer..

Aja, godnatt nu. PUSSAR

5 kyu

Hello!
Sorry att jag inte har skrivit, men det har liksom inte blivit så bara. Har haft lite fullt upp om man säger så.
I måndags gjorde jag absolut ingenting, förutom att var med min pojkvän hela dagen och var på ett möte med rektorn.
I tisdags var min "soc-tant" här på morgonen klockan 10. Sen fixa jag mig, alexandra och rickard kom hem osv. Sen åkte jag, mamma, leffe, rickard och alexandra till skärholmen. På vägen dit stanna vi och käka lunch, och sen shoppade i skärholmen C. När jag kom hem åkte jag till malin och vi var ute och red, sen drog vi hit och kolla på film och malin sov kvar. Idag var vi en stund i skolan, sen drog vi till nynäs och käka. Det var även en ganska jobbigt dag pga att hästarna flyttade idag.. :( Valle är så gammal så han kommer förmodligen få komma till hästhimmlen efter sommaren, min älskade plutt. Och Alfina kommer få ett nytt hem pga. att hon har blivit så konstig och river hagen osv. Så Malin var väldigt ledsen, och jag var också lite ledsen. Inte på samma sätt som malin, för jag har ju inte "haft" valle så länge, men visst sjutton har jag fastnat för den tjocka gammla gubben. Så det gjorde ont att säga hejdå idag. Iaf Malin följde med och titta på min gradering, och den gick faktiskt riktigt bra. Fick en stor kram av Annika (min instruktör) och så sa hon " Nu skulle pappa varit väldigt stolt över dig". Asså ja, det är klart att alla föräldrara skulle vara det, men det är lite speciellt med pappa och jag orkar inte dra den storyn nu, det får vi ta en annan gång. För nu måste jag sova, ska upp tidigt till praktiken i morgon bitti.. -.-

Så nej nu får det vara bra för idag, vi hörs i morgon eller nått. PUSS

Jag köpte i skärholmen:
Två BH:ar - cubus
Tre par troser - cubus
Två baslinnen - JC
En t-shirt - JC
Ett bar jeans - Gina
Ett sött linne - Gina



Mitt vackra diplom! ;D


1 timme kvar

Hej!
Sitter här i mina rosa mini-shorts och Daniels jobbar tröja, skit sexigt. eller inte. Haha. Har iaf duschat och tagit det lugnt, varit ute med hundarna osv. Helt sjukt att klockan är 10 och det är fortfrande ljust, det är fan helt underbart!
Iaf har egentligen ingenting att säga. Ska slå på en film och fixa mina naglar tror jag, medans jag väntar på att min underbara pojkvän kommer. Han är här om en timme ungefär, men jag vill att han ska komma NU! För jag är trött och vill bara gosa ner i sägen och luta huvudet mot hans bröst. Åh. hihi.

Aja nu ska jag fixa mina naglar, dem ser förjävliga ut. Jag är helt seriöst. USCH.



Men innan jag går.
Så vill jag säga till alla,
att jag älskar denna varelse mer än mitt liv.
Han är det viktigaste för mig, min styrka och glädje.


Visst är han vacker? :)


vindruvor

Hejsan!
Sorry att jag inte har skrivit på jättelänge. Men det har inte funnits energi eller lust till det. Mår inte sådär jättebra.

Men nu är jag grymt uttråkad så tänkte skriva lite, men har ingen aning om vad.
SItter här och äter mig tjock på vindruvor, och har allmänt tråkigt. Har pratat med min loverboy en stund, saknar honom. Han är på läger, kommer iof hem ikväll men har varit borta sen i onsdags. Så vid halv 12 ikväll kommer han hit och sover med mig :) Känns ganska onödigt, men han har sina jobbarbyxor här, så han måste komma hit.

Vet inte vad jag ska skriva. Är förbannad på min hordator, så sitter och kollar på lite datorer, ska köpa en ny tror jag. Men vi får se.
Det har inte hänt så mycke den här veckan, kom hem i måndags och danne kom hit. Sen i tisdags gick jag inte till skolan, i onsdags gick jag på en lektion. Så skolan har varit bajs rent ut sagt. Iaf i onsdags så drog jag hem till Malin, och vi var ute och red, hade väldigt trevligt. Sen drog vi hit och och käka middag. Satt och drack vin, öl osv. Alexandra och micke var här också, sen kom malins mamma hit också. Vi satt och snacka till 04.00 typ, malin sov kvar. Sen på torsdagen var vi sega som fan, men åkte hem till malin och tog hand om hästarna. Käka mat, och sen bara chilla. Jag åkte hem vid 5, och sen gjorde jag inget mer. Har inte gjort så mycket resten av dagarna heller, i fredags var alexandra här, micke drog till nån brud. Men jag, alexandra, rickard och mamma satt och drack halva natten igen. Det var både skratt, trårar och lite bråk.

Igår hände det inte heller mycket, jag gick till konsum med sara i den kokheta solen. Sen hjälpte jag mammi med maten osv. Tog det lungt. Sen kolla jag på två filmer, och bara sega. Är sjuk så jag måste ta det lugnt, hostar som ett jävla as och är snorig.
I morgon måste jag gå till skolan, iaf på morgonen. Har möte med rektorn klockan 8, det suger hästkuk. Hatar henne, fattar inte varför vi ens ska ha möten? Vi sitter där i 30 minuter och pratar om min skolgång och vad vi ska göra åt saken, jag lovar att jag ska försöka, skriver på papper och går där ifrån. Sen händer det ingenting, jag skiter i vad jag har lovat och allt är precis som vanligt, det blir inga förändringar.

Aja nog om det. Det är träning i morgon också, som jag måste gå på. För på onsdag är det gradering, och om jag ska vara ärlig så är jag lite närvös. Är också väldigt ledsen för att inte patric ska vara där, skulle vilja göra graderingen med honom. Gjorde min förra gradering med honom och det gick as bra, men nu ska han inte vara där. :( Dumma honom.

Nej nu ska jag inte sitta här och skriva mer, vi får höras sen eller nått. PUSS



Vet ni förresten, om allt går som det ska så kommer jag inom kort äga en häst! :D Min älskade lilla Valle, ska bli min!


orkar inte

Förlåt, men jag orkar verkligen inte bloggen just nu.

jävla skit internet

Hej.
Har suttit i en timme och försökt få igång internet, as drygt.
Vi gör ingenting, har ganska tråkigt faktiskt. Ska bli rätt sönt att komma hem i morgon, saknar min hund, min säng och min underbara pojkvän. :(

Vet inte vad jag ska säga. Igår hände det inget kul, alla skulle typ till tidaholm och vi kunde inte hänga med. Så vi låg hemma och glodde på film, och somna tidigt.
Har varit vaken sen klockan 10, duschat, ätit frukost osv. Nu är malin med sin pappa och handlar på ICA, och jag bara sitter här, haha. Försöker få tag på Daniel men det går inte så bra, tror att han sover.

Aja, har inget mer att skiva för tillfället. Vi hörs puss

skövde är najs

Tjah!

Igår tog jag bort min P-stav, har ont i armen och får inte ducha den på 6 dagar :( Sen körde mamma oss till VH och där tog vi tåget till stan, sen fick vi vänta en timme på göteborg tåget. Tre och en halv timme på tågen från stockholm C tll skövde C, ganska segt. Tåget gick klockan 1, och vi var framme halv 5. När vi kom fram åkte vi och shoppa lite, jag köpte ett par byxor, ett linne, två BH:ar, två par troser och en "tjocktröja". Gick på 1000 kr typ, på en halv timme. haha. Malin köpte två koftor och en T-shirt, foundation och toffsar. Sen kom vi hem till lilla lägenheten och åt tårta och drack cider, sen kom puffen och veronica. Vi satt här ett tag och sen drog vidare.
Fylle käka när vi kom hem och sen la oss, men malin kunde inte somna för allt snurra, hahah.

Iaf hon väckte mig halv 10, så drov vi till ICA och köpte frukost och sen gick vi och sola, 20 minuter. Nu är vi hemma och har ätit, färska baguetter, skit gott. Nu är mormor, pipen och "farfar" här och äter tårta :)

Vi ska dra in till stan senare och shoppa lite mer, men först ska vi duscha och fixa oss.
Jag skriver mer sen, för nu måste jag vara lite social här. haha :)

Puss


trötta och slitna igår, men alltid lika snygga! :D


jag tror jag är sjuk..

.. För jag är trött hela tiden.

Nej men hej. Skolan vart bara skit idag, huvudvärk och allt bara rasa. Jag orkade bara inte. Så har legat hemma ett tag, tvättat bort sminket osv. Nu ska jag försöka hitta något att äta, ska åkta till träningen redan 20 över 5 idag. Måste åka buss. Så nu ska jag käka nått, gå ut med hundarna och packa mina grejer så jag hinner. Måste köpa bussremsa också. Suck. Fan nu måste jag stressa, ska klä på mig också.

Daniel kommer med hem ikväll, så bi hörs i morgon. PUSS


tonight I will just survive

Tänkte säga godnatt nu, ska försöka sova iaf. Jag har en lång natt framför mig, det vet jag. Timmarna är oändligt långa i mörkret, men alldeles för få när man väl somnat.


Det är suddigt och svårt att tyda.
Inte svart, inte vitt
utan bara allmänt grått.
..precis allting.


jag älskar valle, han är söt

Hello!
Förlåt att jag inte skrev igår, men det var ingen bra dag. Så spenderade den med min underbara pojkvän, och min familj. Låg bara i sängen mestadels av dagen, kämpade smått efter andan stundtals. Det var en skit dag, precis som många andra. Vi grillade kött, gjorde sallad och bakpotatis till middag, jag och mamma hjälptes åt. Kvällen vart lugn och jag kände mig bättre, slutet gott allting gott, nästan.

Idag kom jag åtminstånde upp ur sängen, och iväg till skolan. Trött som ett as, men jag tvingade mig själv mot alla odds. Det var bara skola på förmiddagen, sen efter lunch blev det teater. Michael Jackson musikal. Den sög, riktigt mycket faktiskt, eller så var jag på dåligt humör. Men den underhöll inte mig. 
Kom hem vid halv 4, Malin följde med. Hon satt på mitt rum medans jag prata med soc-tanten. Vi gick en promenad och käkade middag efter det, och blev sedan hämtade av hennes mamma. Vi var ute en timme i skogen med hästarna, så underbart. Jag älskar det, springa fort som in i helvete, helt fri i skogen. Det finns inget bättre. Min valle är så söt, även fast han är gammal och lite slö. Men han är snäll och lyssnar på mig, har fastnat för honom. 
Iaf. Efter vi hade ridit fixa vi lite i hagen och sen har vi chillat, haft rätt kul. Skrattat mycket åtminstånde. Jag tog 20:50 bussen hem, så har varit hemma i snart en timme. Inte gjort något speciellt. Ska snart ringa min darling, saknar honom redan, fast vi sågs i morse. haha :)

Ska förresten till skövde på fredag, åker mitt på dagen någon gång. Kommer hem på måndag förmiddag, och vet inte om jag kommer blogga något där nere, vi får se helt enkelt.

Ne nu ska jag ner och ta en cigg, och visa en bild för mamma som jag vill tatuera. PUSS




Det är svårt ibland, och förlåt för att jag tvivlar då och då.
Men du ska veta att jag älskar dig, det spelar ingen roll vad ala säger för det gör jag verkligen.
 


middag hos malin

Hejsan!
Har precis kommit ut ur duschen, min pojkvän ligger och sover utsträckt över hela min säng. -.- Men men, ska försöka hitta något att ta på mig, väcka danne så att kan duscha och vi kan gå en promenad. Senare ska vi till Malin och äta middag och fira henne lite.

Kvällen igår vart bra, vi åkte till hagsätra, hem till Christian och det var trevligt. Där var Christan, Marcus, Terje, Malin, jag, Daniel och nån mer. Sen drog vi hem till Peter och va där hela kvällen/natten. Jag, Daniel och Malin sov kvar. Vi kom hem vid 11 i morse, så vi var rätt sega allihopa. Men kvällen var rolig, blev bättre än förväntat, eller det beror kanske på hur man ser på det. Men men, jag är glad att vi åkte dit.

Valborg.
Den vart som den vart liksom. Inte så jättekul, men det funka. Vi käka middag med familjen och min morbror, hans fru och hennes son. Sen drog jag och malin till vika och träffa nisse, och massa massa fler. Kollade en stund på brasan och på fyrverkerierna(?) sen drog vi hem igen. Satt här och spela spel och drack vin och öl, alla ciggen tog slut så det var ingen höjdare precis. Vid 12 gick vi ut till brasan här i byn för att träffa Mike och nåra till, och sen hem igen för att fortsätta med spelet.

På dagen igår åkte jag och malin hem till henne rätt tidigt, sen var vi ute och red en timme i skogen, helt underbart var det!


Min älskling, Valle! <3



Alfina, malins hund och jag.

mot huddinge

Tja!
Kvällen igår vart lyckad, kan inte berätta så mycket nu. Ni får bilder osv i morgon.
Nu ska jag, malin och danne åka till huddinge och partaja lite! :) Sover även kvar där.

Vi får höras i morgon, puss

RSS 2.0