nästan klar

Tjoho!

Nu är jag nästan helt färdig fixad.. Ni får en bild, som är helt usel, men har liksom ingen kamera, så det är fotat med mobil -.-
Men det blir såhär.. Ska ha en ljusrosa kavaj/kofta åvanpå, sen höga svarta stövlar och en svart kappa.









ny duschad

Nu är jag ny duschad och insmord med ansiktsmask, har myskläder och ska snart torka håret.
Vet inte varför jag skriver egentligen, men har inget annat för mig tills jag ska tvätta av ansiktet.

Nej, ska ut occh ta en cigg istället, ciao!


sääxy mamma, ser ni att färgen i ansiktet nästan matchar kläderna, hahah. :)


snabbtur in på lindex

Godmorgon!
Ligger i soffan och chillar medans Daniel tvättar, hihi. Man ska ha pli på gubben sin, ellerhur? ;)
Har iaf nyss varit nere på lindex och köpt nylonstrumpbyxor i sista sekund, trodde jag hade, men icke, jaja. Hittade ett par som tydligen ska hålla in magen, perfekt va? Jag slog till direkt! Köpte även två par skit örhängen, så jag kan ha något i öronen ikväll. Kommer inte kunna ha dom så länge, för tål inte nikel. -.- kommer få slänga dom efter ikväll, men det gör inget, dom kosta bara 30:- .. Har ett par skit fina örhängen som jag fick av mina bröder i födelsedags present, men har tappat det ena någonstans i lägenheten... :(

Aja, ska hoppa in i duschen nu, känner mig ofrääääsh. Kommer ta lång tid att fixa mitt hår också. så det är väl lika bra att börja nu.

vu hörs sen, bye.

just nu. trött och lite mindre fresh, om man säger så.


lugn och ro

Hej igen!
Nu är jag hemma i nynäs, och har precis ätit middag! Sitter i soffan och segar med datorn medans Daniel kollar på något skit program -.-

Vet egentligen inte vad jag ska skriva?... Det är ju nyårsafton i morgon! Jag & Daniel ska spändera kvällen hemma hos hans storebror Henrik m. familj, det blir nog trevligt, hoppas jag!
Skönt med ett nytt år också, ska försöka göra det bättre än de förra, på många sätt. Speciellt när det gäller skolan. Har inga nyårslöften bestämda, och vet inte vad jag ska ha heller? Inget märkvärdigt iaf, för då blir man bara så besviken när det inte uppfylls. jaja, har ni några nyårslöften?

Jag är super trött och borde sova tidigt, för måste nog gå upp hyffsat tidigt för att hinna göra mig i ordning! Känner på mig att det kommer ta timmar att fixa mitt jävla hår... Hatar mitt hår, det är så fult. Tunt & kort, och så har jag ju färgat det, så kan inte ha mitt löshår, så vet inte riktigt hur jag ska lösa det. Några tips?

nej nu ska jag inte skriva mer, så vi hörs sen eller i morgon. Kanske kommer upp en bild på min look i morgon!
Men nu kommer ett smakprov på min klänning, byebye!

bilden är hemsk, jag vet. Men den får duga.

tjohej!


nyårsafton i morgon

Hej!
har inte skrivit på ett tag, jag vet.. Har egentligen inte tid att skriva nu heller, ska gå till bussen alldelses strax. SÅ jag skriver när jag kommer fram istället.

Pusshej


första dagen på jullovet

Godmorgon på er!
Hade skolavslutning i går, skit drygt. Vi käka frukost och fick våra betyg, och alla satt och snacka om tråkiga saker. Sen hade jag möte med rektorn, som jag hatar. Jädra kärring, hon är verkligen trög. Hon vägrar fatta att det är skolan de är fel på, inte på mig. "Nej nej, nu gör vi en till socanmälan så dom får reda ut om du har det jobbigt utanför skolan." Efterblivna idioter. Jag har likom Catarina från mobilaskolteamet, hon om någon borde väl veta om jag har det jobbigt hemma tillexempel, hon känner mig. Jag tänker inte gå dit och öppna upp min igenstängda bok, en gång till, för att nåra idioter inte förstår. Allt som har varit jobbit har jag lagt bakom mig, och jag mår bra nu. Så varför ska jag sitta där och berätta min historia för någon som egentligen inte bryr sig, utan bara måste låtsas, plus att dom inte fattar. Usch..


Nej men hej!
Just nu sitter jag i nynäs, är helt färdig men min buss går 12. Suck.. Ska åka till polisen och hämta mitt pass, och sen ska jag till skärholmen och handla de sista julklapparna.
Hur mår ni? Jag är lite irriterad på mig själv, hade klockan på 10:45, men vakna vid halv 10, drygt! Halv 10, på första dagen på lovet!! haha. Nej vet inte vad jag ska skriva.

Hör av mig sen,
puss


Today.. - just nu.


lång promenad och pizza

Goddag!
Har varit ute på en lång promenad och sendan har vi tjockat i oss pizza. Fan vad gott det var.. minns inte ens när jag åt pizza senast? Så ja, nu är byxorna två storkelar försmå, typ. hah.

Ligger just nu i sängen med alla älsklingar och smälter maten, är super trött också. Någon viss idiot väckte mig klockan 9 i morse typ.. :@ (älskar dig ändå älslking[a])

vene vad jag ska skriva riktigt. Ska snart bada katt tror jag.
vi hörs,
bye




goo night

Hej!
Har precis sett klart en film, som var sådär, helt ok. Daniel gick och la sig för en halvtimme sen typ, och mina ögon börjar också tröttna nu. Lillhunden ligger brevid mig och snarkar, så det är väl lika bra att väcka henne och ta ut dom lite för att sedan sova.

Har ingenting att skriva, så vi höres i morgon.
byebye

en härlig bild från i somras bjuder jag på.
tjingeling


luffsatt runt i snön med hundarna

Hej!
Jag är genomblöt! Det är snö upp till knäna för fan, hah. Aja, vad gör jag? Har nyss kommit in från kylan, och nu ligger jag + alla djuren i sängen och myser lite medan Daniel steker kött till middagen. :)

Vet inte riktigt vad jag ska skriva.. Det är fredag, så man borde ju göra något kul egentligen, men. Både jag och Daniel känner oss lite krassliga, jag har varit sjuk och danne har förmodligen blvit smittad, så det blir en hemma kväll med rött vin, god mat och film.

Nej nu ska jag göra sås, vi hörs sen. Puss hej


gryningspyroman

Hej på er!
Hur mår ni? Jag mår bra, förutom att min mage kommer sprängas vilken sekund som helst, eller förmodligen inte, men det känns ungefär så.
Jag är typ nyvaken, eller ja. Vi kollade på en skit tråkig film, så jag somna. Skönt att sova bort smärtan lite. Har druckit TE & ätit popcorn har vi gjort också. Så mysigt så. haha

Vilken jävla skit väder förresten?! Fyfaan. Vågar knappt gå ut.. Har skickat ner gubben min för att köpa lite mat, så vi kan göra köttfärsås till middag. Usch, vad jag hatar vintern! Det ENDA som är bra med vintern är att man har lov. Jag hatar snön och kylan.. Så det blir nog en liten resa längre söder ut denna vinter. Soft! ligga på en strand och dricka drinkar hela dagarna, medan ni sitter hemma och fryser. Hihih (a) Min älskling är bäst.

Vettefan vad jag ska skriva alltså. Det är fredag i morgon, skönt. Fotbollstunering också, det är väl lite mindre kul dåra. Men slutar halv ett tror jag, det är ju alltid trevligt.

jajaja.. Nej nu ska jag inte skriva mer här, vi höres senare. Bye!


Jag och min bebiis just nu, visst är han oemotståndligt sööt? Naaw, min lilla Bamse!

 

 


Hej.. då

Ska strax dra till bussen och åka hem till älsklingen!
Vi höres!

Vill ni ha en skitful bild från bulgarien som jag hitta? De får ni!

HAHAHAH :D

nu ska jag måla, mååååla

Hejsan.
Snart kommer min Daniel hit och plockar upp mig så ska vi åka till lägenheten och måla! :) Käka pizza, dricka öl och hare kul. najs.

Vet inte vad jag ska skriva. Det var någon som ville att jag skulle lägga upp gammla bilder på mig, men jag vet inte om jag vågar. hahha. Jag skämms över att se dem själv, usch. ;o
Men någon kan jag väl lägga upp ;)


sommaren 06 eller 07, vet inte


haha våren 05 tror jag


06 någon gång tror jag


den med


jag och julia när vi gick i 5an


också i 5an tror jag


sommar 07


06?


jag har fler, men dom är fööör pinsama..
hoppas ni blev lite nöjda, hahaa. jag skämms.

Vi hörs, bye <3

RSS 2.0