my feelings for you have always been real

Hejsan!
Kvällen blev inte riktigt som den skulle, men helt okej! Trevliga människor och härlig musik :)
Kom hem för en stund sen, och ska sova. Är lite irriterad just nu, så det är ingen idé att jag skriver.

vi hörs i morgon istället!
bye

i'm sorry,

Hej!
Jag har inte hunnit skirva!! Men gör det nurå, så mycket som jag hinner, tror min telefon kommer ringa alldeles snart och meddela mig att det är dax att dra!

Iallafall.. Jag somnade en stund förut, som jag sa att jag skulle göra! Sen åkte jag med mamma till nynäs och handla lite. Kom hem och var ute med hundarna, fixade naglarna och hjälpte mamma lite. Sen käka vi räkor med ost & kex, såå jävla smarrit! inget man står sig så jättebra på, så jag hoppas ingen bjuder mig på massa dricka! hihi. Nej det här ska bli en rätt lugn kväll, eller inte lugn så, jag menar utan alkohol, för jag ska upp tidigt i morgon och åka på visning!
Nej tillbaka till det vi prata om? Jo.. Efter jag hade ätit klart tog jag en sväng med hundarna, och nu har jag precis fixat mig.
Sitter just nu med musik igång och dricker lite vin. Funderar på om jag ska byta tröja eller inte?! Jobbigt..

Ehm, nej jag tror inte jag har något mer att säga!

Ni får ha en toppen fredag allihopa, hoppas ni gör något kul!
Vi hörs antingen när jag kommer hem ikväll/natt eller i morgon.
byebye <3


höstlov

NU ÄR DET LOV, wiihu! inte för att det kommer blli super kul då, för jag har en jävla massa plugg att ta igen -.-
men men, som man bäddar får man ligga, eller vad man säger!

Kom hem för ett tag sen. Känner mig ganska seg och sjuk fortfarande, så jag ska sova nåra timmar nu för ikväll blire PARTY! :D

Vi hörs när jag vaknar, puss :)


har köpt en ny piercing också, den är lila! och super kort, så att jag inte slår sönder tänderna :)


rågkuse

Hejsan!
Min lunch blev en rågkuse med tomat & purjolök (?) och ett gals vatten!
Ska snart åka, så måste ta ut hundarna och fixa det sista nu.

Vi hörs sen,
bye

skit bilder, men de får duga..

Hejdå!


god morgon

Hej på er! Jag är fortfarande sjuk :(
Jag gick upp för drygt en timme sen, haha. Fick en sömntablett av mamma igår för att jag skulle kunna sova, och om jag har sovit bra? som en kung. Skulle kunna sova några timmar till, men nej. Då kommer jag inte klara av att gå upp i morgon! Vi ska ha spexfoto, haha fan vad kuul ;D
Aja, till saken. Sitter just nu och undrar vad jag ska ha på mig, om jag ska fixa mig eller bara vara. Ska åka till gullmarsplan sen med mammi, så lite måste jag väl fixta till mig? -.-

Aja nej, nu ska jag klä på mig.
Vi hörs sen,
bye

en kvällstanke

Det var så länge sen, men jag minns det ganska klart. Jag har försökt glömma, jag har försökt sudda ut. Men ibland kan jag inte låta bli att lé när jag sluter mina ögonlock, jag ser och jag känner, precis som om jag vore där igen.
Det var sen höst, snart vinter. Så många kvällar hon lät hans då lilla kropp värma henne när hon frös, så många sena kvällar hon gick den långa vägen tillbaka själv, för att hon ville stanna så länge som möjligt i hans närhet. Jag minns hans skratt, som ett lyckligt litet barn. Jag minns att hon ibland var tvungen att undvika hans blick, för att inte tappa andan. Jag minns hur han förändrade rösten beroende på tillfälle, jag minns hur varm hon blev när han pratade mjuk med henne, och hur hon skrattade när han lät häftig inför dem andra. Jag minns hur han förändrades, vad han gjorde med hennes hjärta. Jag minns hur han lät henne bli bortglömd, liten och svag. Men i hennes drömmar har han ånger, han visar henne allt det hon ville se. Men varför nu? Det var då hon behövde det, inte nu. Hon är lycklig nu och har nästan glömt. Kanske är det ursäkten hon behöver, hon kanske behöver höra den där mjuka rösten förklara något hon aldrig förstod. Hon behöver ärliga ord, så hon kan förstå vad det egentligen var som hände.

Kanske är det så att om man har givit någon allt, så kan man aldrig någonsin ge mer än bara lite till någon annan? Är det för att det är tom, att man inte har något mer att ge? Eller är det för att man inte vågar? Jag vet inte, men jag undrar.

Jag vet att det finsate man kan ge en annan människa är sitt hjärta. Det är väldigt svårt, att stå där med sitt hjärta inslaget i ett paket och bara "varsegod, det är ditt nu. Men om du inte vill ha det, så snälla ge tillbaka det, helt." Det är läskigt, men det är väldigt modigt om man klarar av det. Alla kommer någon gång i livet vara med om att man givit sitt hjärta till fel person, man får tillbaka det trasigt, helt förstört. Men man får inte ge upp, man får låta det läka och sedan försöka igen. Tillslut hittar man någon som tar emot hjärtat ditt med glädje, bevarar det i sin hand och tar hand om det bättre än vad du själv någonsin gjort. Det är kärlek och lycka. Att älska och att bli älskad.



svar

Jag har sagt det förut, men men. Jag har en XPERIAN X10 mini :)

sjukliing

Hejhopp..
Jag är super förkyld, det är därför jag inte har skrivit.

Söndagen (då vi åkte och käka middag) blev bra, vi åt på någon italiensk resturang i huddinge! Jag åt någon pasta rätt, det var jättegott! Efter det drog vi till Heron för att kolla på BIO, vi hade ingen aning om vad som gick. haha, Men vi hittade en film som verkade rätt bra, Pappa på bruk hette den. Den var faktiskt rätt kul, vi skratta en del iaf.
Vi kom hem vid 23:30 - 23:45 någon gång, skit trötta.

Sen dess har jag inte gjort ett piss, legat hemma och varit sjuk. Börjar bli tjock också, har fan inte varit på Aikidon på en månad ;s måste tänka på vad jag äter, äta regelbundet (ofta & lite) och börja träna igen. Jag har varit slarvig ;s

Nej nu ska jag klä på mig. Måste åka och köpa näsdroppar också..
Skriver mer sen!
bye

-


ny duschad

Hejsan!
Har nyss kommit ur duschen, klätt på mig och lindat in håret i handduken.
Min dator har damp, spotify fungerar inte, jag har laddat ner en askonstig msn, ojojoj. Jag blir galen. Svin ont i huvudet har jag också... -.-

Daniel kom hit klockan 08:20 i morse, skrämde skiten ur mig, men men det var nog inte meningen. Han bad om ursäkt för igår och vi blev sams igen. Vi somnade om och sov sen till klockan 12.
Ikväll ska vi åka väg och käka någonstan, mysmys! återkommer om vart, för det vet jag inte än!

Nej nu ska jag torka håret och fixa mig lite.
Vi hörs,
bye.

tusen bitar

Hej!
Kom nyss hem från Jessica, har spenderat min kväll där.. Daniel åkte här ifrån, så jag drog dit vid åtta tiden. Vi gjorde inget speciellt, snackade en massa, käka kakor och kolla på tv.

Nu är jag iaf hemma och är super trött, ska gå och borsta tänderna osv. och sen ska jag sova.

Vi hörs i morgon,
byebye <3

Rubriker är inte min grej

Helloj på er!
Vet egentligen inte vad jag ska skriva. Sitter här och gör inte så mycket, lyssnar på musik, har avinstallerat & laddat ner msn på nytt för de dampa sönder hela tiden.

Daniel ligger i sängen och är tjurig -.- Jag har skir tråkigt, har pms och fruktansvärt ont i magen. PLUS ATT MITT HÅR ÄR GULT! typ fjortisgult, så jag hoppas att det försvinner med silvershampoo..

Har inte gjort så mycket sen jag skrev sist. Har hjälp mamma med middagen, gått en promenad och sen suttit och pillat med datorn.
Vill göra något kul ikväll, men vet inte vad. Daniel är ju sur och vill sova tidigt, jag är uttråkad och vill göra något annars kommer jag också bli sur.. :(

Någon som vill hitta på något? SMSA!

vi hörs sen,
bye

-


dagens

Koftan, jeansen & linnet köpte jag igår.


lite små gul,

Hej igen!
Håret blev ju inte riktigt som jag tänkt mig, det är blondt, men med lite gula skiftningar tyvärr.. -.- Så nu blire att köra silvershampoo ett tag, så blir det nog bra! Förutom det gula är jag super nöjd! Jag ska vara blond, det är bara så. Ni får bild sen :)
Har precis klätt på mig, och käkat frukost. Tänkte nu berätta lite om gårdagen, blir det bra? Jaråå!

För det första, DET VAR SNÖ UTE när jag vakna... -.-
Men.
Var ju på Eriks begravning, och den var verkligen super fin! Det var så häftigt också, när alla hade kommit in och satt sig, så började solen lysa jättestarkt rakt in genomfönstret ner på hans vita kista. Som ett tecken, han var där med oss.
Efter begravningen gick vi alla till ett samlingshus, där vi fikade och umgicks.
Jag kom hem vid 2 tiden.
Då ringde jag daniel, han kunde inte åka med mig till nacka för han hade nackspärr, haha vad komiskt de där lät.. Nej men ja, så jag blev skit besviken.. Fick tag på nudde och tvinga med honom till stan. Vi kom dit vid 5 tiden, jag sprang i affärer i 1,5h, sen käka vi tacobar. Klockan havl åtta åkte vi från stationen i stan, klockan halv 9 var vi i ösmo, då hade bussen gått för 10 minuter sen. Vi fick sitta i ösmo till 20 över 9. DET VAR SVIN KALLT, jag höll på att dö. Usch.
kom hem vid 10 tiden, gick ut med hundarna och sen tog jag ett långt bad och pyssla om mig själv! Efter det mublera jag om mitt rum och rensa min garderob, som ni vet.
Somnade vid 2 tiden i natt.

Vill ni veta vad jag köpte? Ni kanske får bild på det sen, men jag kan skriva nu.
Blondering - Åhlenscity
Hårinpackning - Åhlenscity
Mysig stickad tröja - SALT
Mysig kofta - Bikbok
Jeans (såklart) - Weekday
Linne - H&M
En söt blus - H&M
En lite "finare" söt blus - H&M

Nej nu ska jag fixa lite andra saker.
vi hörs sen, pusshej

nu j*vlar

Nu blir jag blond! :D Hoppas inte allt hår går av bara.. ;o

Vi hörs sen, pusshej!

det har ingen betydelse, för du är det absolut finaste jag vet.



Hej!
Har mublerat om i mitt rum, rensat min garderob osv osv. Nu ska jag sova, är grymt trött.
Vi hörs i morgon, då berättar jag om dagen som varit. Godnatt!

juste ja..

 

jag har en blogg.. Ehm, vet inte vad jag ska skriva! Har inte haft ork/lust att skriva de senaste dagarna, vet inte varför. Men jag mår bra och allt är som det ska, typ :)

Har inte gjort något speciellt idag.. Varit i skolan, pluggat, gjort prov osv. skittråkigt!

I morgon är det Eriks begravning.. Den börjar klockan 11, och hur länge den håller på vet jag inte. Förmodligen länge. Kommer bli en tung dag med mycket tårar. Varför skulle vi alla behöva vara med om det här? :(

På eftermiddagen i morgon, vid halv 4 tiden så ska jag åka till stan och möta daniel. Vi ska käka någonstans och sedan åka till nacka, för jag ska shoppa. Så jag får hoppas att begravingen inte håller på för länge, så att jag måste gå innan den är slut.

Nee, nu ska jag gå. Vi höres senare.
bye

i lost my mind the day you left.


det funkar inte.

Är så fruktansvärt besviken över mitt hår förresten, vill verkligen inte ha det så här.
Jag trivs inte i det, och speciellt inte eftersom det blev så fel färg. Tycker inte jag passar i det heller, vad tycker ni?

Men iaf. Jag ska bli blond igen, så fort som möjligt!!


vs


förlåt..

..att jag inte har skrivit!
Men i lördags åkte jag & Daniel till hans landställe, mitt ute i skogen! Vi köpte med vin, lite chips & godis och grejer till mat. Vi kom dit vid 4 tiden, och det var SVINkallt där inne! Jag gick runt med 4 tröjor (linne, t-shirt, koft & tjocktröja) och en filt åvan på det! Vi lagade god mat och hade det jättemysit. På kvällen kollade vi på en asäcklig film, käkade godis/chips och värmde oss i soffan, vi hade även en brasa tänd.

På söndagen åkte vi till strängnäs och hälsade på mamma! Var jättekul att se henne, sakar henne jättemycket!! :(
Vi kom hem vid 5 tiden, och efter det gjorde vi ingenting speciellt. Va ute med hundarna och kollade på TV!

Nu ska jag äta lite fil, tjahrå!


UPPDATE!
Mamma ringde precis, HON KOMMER HEM I MORGON!! :D:D:D <3

hejdå

maten i ugnen

Tja igen!

Nu står maten i ugnen, jag har damsugit, plockat i & ur disken och tvättat. Så nu har jag lite rast! Är enormt trött för att jag inte har sovit ett piss i natt, blääh..

Aja vet itne vad jag ska skriva..?
Ska gå ut i trädgården med ville en stund nu!
bye


En speciell dag

Hej.
Det är en speciell dag idag. Ja det är fredag, men inte vilken fredag som helst. Det är idag 14år sedan min pappa dog, och min mamma ligger på operationsbordet just nu. Lite läskigt. ;o
Men det går nog bra!

Har precis käkat annanas, asgott! Väntar på att mina byxor i tvätten ska bli klara, som är om typ 2 timmar -.-
Vet inte vad jag ska skriva.. Ska nog snart gå en sväng med hundarna och sen ska jag åka och handla lite grejer till middagen.
Tänkte göra bacon lindad fläskfilé, hemgjorda potatisklyftor och ugnsgrillade grönsaker! Så jag måste köpa lite vitlök, paprika, svamp, mer kött och någon sås kanske.

Daniel kommer hit och hämtar mig och kör mig till nynäs så att jag kan handla.

Nej nu ska jag gå ut med hundarna, vi hörs sen.

gud vad tiden går..

Hej!
Har suttit här och tittat på avsnitt från "kungarna av tylösand", haha dem är ju så störda så det är kul. haha.
Insåg också nu att klockan börjar bli mycket och jag börjar bli trött, så det kanske är dags att tvätta bort sminket och borsa tänderna. Måste ta fram kläder till i morgon också, suck.

Ja vad har jag mer gjort? Lagade ju mat. Det blev kyckling, potatiskroketer & stekta grönsaker. Å jag lyckades rätt bra tror jag, alla tyckte om och maten tog slut.
Sen var jag ute på en liten promenad med hundarna, och sen har jag jobbat med HKK-inläningsuppgifter. bajs segt -.-

Nej men nu ska jag sova!
Vi hörs i morgon.
Godnatt

jag är grym!

Tjah!
haha.. Malin ringde mig precis när jag var framme vid skolan och ba "DET GÅR INTE NÅGON BUSS, HÄMTA MIG PÅ MOPPEN!" så eftersom jag är så snäll så gick jag hem igen, hämta moppen och åkte till spångbro för att hämta henne.
Sen var vi i skolan ett tag, på mentorn & matten.
Efter det åkte vi till henne och baka kladdkaka :D supergott!
Kom hem för typ en timme sen, och har jobbat med ett SOarbete! Gud vad jag känner mig duktigt!

Nu är min "personliga assisten" påväg hit, Catarina alltså. hihi, låtsas att hon är min personliga assisten, känns som det typ. Nej men ja, hon kommer hit snart så ska vi snacka en stund. Sen ska jag laga mat åt mina bröder och Leffe.. -.-
Mamma åkte till sjukhuset i morse och kommer hem om en vecka typ. Fatta vad jag kommer vara ensam :(
Saknar henne redan, usch. hur ska jag klara mig?

Aja nej nu ska jag stänga av här, för strax ringer det nog på dörrn!
Tjahråå vi hörs.

look of today

Nu är jag påklädd och lite sminkad! Ska bara fixa håret, och äta upp min avokado!

min "underbara" frukost..

mot skolan

sitter och fixar mig lite, lyssnar på musik och försöker komma igång.

Ska snart gå till skolan, bajs tråkigt. men men.
Ni får bild strax.

puss

kvällsprommis

Har precis varit ute på en kvällspromenad, rätt mysigt sådär.. Ska strax hoppa in i duschen, ehm.. Just nu äter jag pasta.. Jag vet att det är skit dåligt att äta de på kvällen, men jag tycker de är såå gott :(

Vad ska jag skriva?
Juste ni fick inget resultat på håret igår, som jag lovade. Jag vet.. Men jag orkade inte. Det blev inte bra igår heller, så jag blev skit sur och började städa ist. haha. Har inte tagit någon bild än heller, så ja..
Men nu när jag duschar så ska jag använda mitt silvershampoo och se vad som händer! För efter den askblonda färgen är det gå/blont/brunt på vissa ställen. Färg fäster ju inte så bra på blonderat hår, som säker alla vet? Så det bleknar ju lite, och sen när jag körde i askblond så blev det ännu värre. Så ska prova med silvershampoo, kanske blir det blondt igen? Så får jag typ blont överhår, najs ;)
aja, det kan ju inte bli värre än vad det är iaf.


Nu ska jag duscha, vi hörs sen/imorgon.
bye

<3


.. :o

just nu

är fan nervös.. Hoppas verkligen det blir bra, annars rakar jag bort ALLT! -.-

hörs snart

ingen känsel...

Har varit hos tandläkaren och lagat en tand, så är helt bedövad i käften :((
Köpte ny hårfärg idag också, en "ljus askblond" så ljusare kommer det bli, och nu MÅSTE DET BLI BRA!

Har iaf nyss ätit, det var riktigt jobbit/svårt, haha. Ska alldelses strax fixa håret, så ni får nog ett resulatat senare. :)

byebye


mot skärholmen

är skit seg idag, men men.

Ska dra ut med hundarna nu, och sen åker jag till skärholmen och spänderar mina födelsedags pengar!

vi hörs.
bye


parlamentet

Slog på 4an för att kolla på parlamentet, men blev besviken när inte Magnus Betner är med :(

Aja, nej men nu ska jag fortsätta kolla! bye

jag älskar denna människa! Han är grym, seriöst!

för dig ska jag göra det, tusen gånger om

Hello!
Har varit ute och gått en lång, rask promenad, kände att jag behövde frisk luft och röra på mig lite.
Har nyss käkat middag, och för tillfället gör jag inte ett piss. Lyssnar på musik.

Vet inte vad jag ska skriva. Slänger in nån bild från igår också. Så hörs vi sen.


så oseriöst & omoget det kan bli, men just då var det kul, skit kul. haha


mot duschen, nu!

Godmorgon.. Är seg som ett as idag. Gick upp för en timme sen typ, har nu käkat frukost och ska hoppa in i duschen och fräsha upp mig lite.

Skriver mer om ett tag, ciao!

hemma

Nu är jag hemma.
Alla drog typ där ifrån nu, så jag gick tillsammans med oliver.
Nu ärr jag iaf hemma opch ska sova,
är lite full & mycket trött.. Kvällen vart roligt och trevlif, har skrattatt mycket.

Skirver sen.
hejdåå!!"

kvällen är räddad

Tjolulu!
Fick nyss ett samtal av kära Julia som berättade att hon kommer och hämtar mig på moppen om ett tag, för vi ska hem till Tamina tonight! Hoppas det blir trevligt, dom kanske tillochmed sjunger för mig (a) hahah

Håller på att fixa mig lite nu, dunkar skön musik och har öppnat en cider, så jag kommer iform! ;)

Skriver kanske en gång till innan jag dra, annars kanske inatt när jag kommer hem, eller i morgon. ciao bitchees :)


Har på mig
en kavaj - gina
orange/röd tunika - only
leggins - gina

Nyfikna?!

Får inte till någon bra bild.. Konstigt nog ser det mörkare ut i verkligheten än på bild..?
Aja, ni ska få resultatet nu, och sen ska jag äta!

(färgen ser fläckig ut jag vet, men det är ljuset.. :S )

Det är lite mörkare än på bilden, som sagt.
Är lite missnöjd pga att det verkligen inte blev samma färg som jag ville ha.
Men ljusar upp det en vända till om drygt en månad.

:o

Ni får resultat senare. Nu ska jag ringa Julia, hihi.

nu måste det bli bra.

Hej!
Mitt hår blev typ brun, lila, grått. Såg hemskt ut. Nu sitter jag med en aksblond i, och hoppas att det blir bra..!

Hade en mysig kväll igår, men vi gjorde inget speciellt. Idag/ikväll är Daniel på ölmässan i nacka och roar sig, så jag ska försöka ragga upp någon som vill hitta på något. Har massa Cider som jag måste dricka, med någon!

HÖR AV ER OM NI VILL LEKA IKVÄLL! :D

nu ska jag ner och skölja ur mitt hår. Vi hörs sen.
bye

:'(

färgar om håret i morgon..... :'(

det är Min dag idag!

Hejhopp och grattis på mig själv! :D
Har fått super fina örhängen av mina älskade bröder, lovely! ÄLSKAR ER!! <3

Har färgat mitt hår.... Men har just nu efter behandlingen i, men jag hoppas verkligen att det blir bra. För det är ju inte roligt om Daniel ska få trösta mig när jag gråter hela kvällen på MIN födelsedag. haha.

Sitter och väntar på att älsklingen min ska komma hit, vet inte riktigt när han kommer.
Mamma håller på att göra smörgåstårta, gud vad gott!

Denna kväll kommer spenderas hemma med min kära familj med smörgåstårta & sen lite glass på det! Mumms!
Vi hörs sen, ska skölja ur håret och föna det nu.
Berättar sen om jag är nöjd, eller gråter..

Bye :D

shopping sug

Hello! Jag fyller år i morgon :D :D

Sitter här i min kära säng och äter lite mat, väntar på att daniel ska komma hit! :)

Det låg två brev i brevlådan idag, och dom var till mig. De ena var från farfar, ett kort och 2500:-, Det andra var från farmor med 200:-. Jag blev gald, mycket glad.
Just nu är jag fruktansvärt shopping sugen! Ska åka till skärholmen eller till Stan nästa vecka. Så förhoppningsvis så får jag ännu mer pengar i morgon!

Har lite saker som jag behöver/vill köpa.
- En jacka! Har många, men har sett en skit snygg som jag vill ha!
- jeans som sitter BRA, skiter i vad dom kostar. Jag SKA ha ett par ljusa som sitter bra!
- Förmodligen nytt löshår eftersom jag ska färga håret.
- Nya linnen, vita & svarta.
Kommer säkert handla massa annat skit också, som vanligt. Massa söta tröjor/blusar, underkläder osv osv.

Aja, nu ska jag talk with Malin.
Vi hörs sen :D

Nobody wanna see us together, but it's no matter. We will fight for our right to love.

Kom precis på att jag & Daniel har varit tillsammans i 11 månader idag, ojoj vad tiden går..!




Jag älskar dig, min prins. Du gör min dag, du är min lycka och min kärlek.

Nu har jag bestämt mig..

Nästa onsdag åker jag till min frisör! Ska beställa tid för att tona mitt hår, nu är jag helt bestämd! Så om hon inte säger att det inte går, så kan inget stoppa mig nu. Haha!

Jag vill ha kolabrunt hår, det är så jeedra snyggt! Så det får det bli nu över hösten/vintern. Så blir jag blond i vår igen, toppen va?


Grymt snyggt, ellerhur? GE MIG NU.


15:11

Är super trött. Tror inte jag mår så bra, om det är psykist eller fysiskt vet jag inte. Men jag är ständigt trött och kan sova hur mycket som helst..?

Just nu är jag hungrig också, men vill inte äta. Jag vill bara röka....
Vet inte vad jag ska skriva.
Gjorde inget speciellt igår, Daniel var ju här så jag var med honom. Vi somnade vid 10, ovanligt tidigt för att vara jag.
Fick hem mina kläder igår som jag beställde också, trevligt. Blir så irriterad när jag ska köpa byxor, speciellt dom som inte har låg midja. Måste ha st 23 för att dom inte ska vara förstora i midjan, men skulle behöva st24 över röven, haha. Det är skit störande, tur att dom töjer sig lite när man använder dom, för dom var skit tajta över lår/rumpa när jag satte på mig dem. :P

Nej gud vad jag babblar skit.
Nu ska jag gå, hejdå.
vi hörs.

jag älskar dig

Skolan idag, hela dagen. Malin kom inte.
Orkar inte skriva.

Daniel är här, så nu ska jag vara med honom.

bye

jag har lurat mig själv så många gånger nu

Jag kan inte sova... Det suger.. Är skit trött egentligen, men det är massa saker som snurrar i mitt huvud. Sådana saker som gör att jag egentligen vill somna, för då slipper jag tänka, slipper försöka ignorera och slipper förstå. Bara vara, komma bort, och vila sinnet.

Just nu ligger jag i min säng med datorn i knät. Det är kolsvart i mitt rum, jag lyssnar på musik och försöker koppla av. Har fixat lite grejer med mobilen, typ musik grejer och lagt in lite semester bilder.
Kändes skönt att titta på Bulgarien bilderna, dem fick mig faktiskt på lite andra tankar och gjorde mig lite mer happy.

Kom just på att jag har sovmorgon i morgon, börjar halv 10, najs! Så behöver inte gå upp förens halv 9. Men borde ändå sova, NU! jag vill sova, jag måste sova. Usch.

Nej. Ska stänga av datorn, försöka dra ur sladden till hjärnan och stänga ögonen.. Att stänga av datorn och blunda är inte så svårt, blir svårare att koppla bort tankarna, skulle vilja ha strömavbrott i skallen typ. Haha.
Vill ringa min älskling, men ändå inte, och det spelar ingen roll för han sover ändå..


Jag vet inte längre vad jag ska göra. Jag vet inte ens hur länge det har hållt på längre. Jag vet bara att jag varken inte vill eller klarar mer, jag är utmattad. Jag vet bara att det är bara jag som kan ändra på det, jag vet också att jag inte klarar det själv, det bevisar mitt förra försök. Jag kom bara halvvägs, inte längre än så. Varför kan ni/du inte se det, varför ska jag kunna dölja det så bra? Jag vill inte behöva prata, bara bli förstådd genom ögon eller tecken. Det är svårt att förklara, jag vet inte vart jag ska börja eller hur det kommer sluta. Jag är rädd.

Godnatt.

i just can't keep living this way


ny duschad

Har precis tagit en varm dusch, underbart!
Ska väl strax hoppa ner i sängen och kolla på en film tror jag. Har inget mer att göra today. Ska orka upp i morgon också! Måste till skolan och träffa min Maaalin, saknar henne massor.. :(

Gick bra när jag lekte med moppen btw. Nu kan jag vända, utan problem! *stolt* haha. Lyckades tillochmed vända på sån liten yta att stöded skrapades i marken, för jag typ låg ner med moppen UTAN att ramla. Muhaha! :D

Aja, nej nu ska jag inte skriva mer.
vi hörs, bye

vad gjorde jag i helgen?

.. Ingenting. Typ.
Fredags var jag ju i kyrkan. Det var verkligen super fint, massa ljus och fina blommor. Men det var riktigt jobbigt att se alla så ledsna, speciellt Erik's storasyster. Usch.. Jag kom hem vid 9tiden, gjorde inget speciellt. Jag och Daniel kollade på TV och somnade jättetidigt, båda var trötta efter veckan.

I lördags gjorde vi inte heller speciellt mycket. Käkade frukost i lugn & ro, klädde på oss osv. Sen åkte jag med mamma till nynäs en sväng. På kvällen åt vi taco och sen gick jag och älsklingen en lång promenad. Somande tidigt den kvällen också.

I går, söndag. Åkte jag till täby och köpte en moppe, haha. Den är röd och ganska ful, men det funkar. Vill bara ha den för att köra för skojs skull liksom, jag och Malin ska racea, haha. Kom hem vid 4 typ, käka middag och gjorde äppelpaj till Daniel. Fixade lite med moppen men inget mer.

Aja, nu ska jag ut och leka lite med min nya leksak! Måste fan öva på att vända på små ytor, tycker det är läskigt. hhihi. (a)

Aja, vi hörs. Byebye

hem klickat

tjah.
Har precis klickat hem ett par helsvarta jeans och ett vitt linne från gina. Behövde verkligen ett nytt linne och ett par vanliga svarta jeans. Så det får jag hem om 2-3 dagar, najs.

Nu ska jag sortera lite tvätt och sen åka och handla.
Skriver sen, puss hej.

-


vi ska lysa upp för dig, som du lyser på oss

Har precis duschat, och ska nu klä på mig något.
Julia följde med mig hem efter skolan, vi satt och snacka och hon låna en kavaj av mig.

Ikväll klockan 6 samlas alla nere i spångbro, och sedan går vi tillsammans till kyrkan där vi ska tända ljus för Erik.

Daniel kommer vara här när jag kommer hem, så kommer vara med honom hela kvällen. Kommer kanske inte skriva något mer idag, isf hörs vi i morgon.

Nu måste jag klä på mig, fixa håret och sminka mig lite. Måste hinna äta också.

Bye <3

RSS 2.0