stress....

Hej,
Kom nyss hem till Nynäs. Vi städar och packar, chekar det sista så allt är i sin ordning.

Har egentligen inte tid att skriva nu för att jag ska dammsuga, men vill skriva lite först. Vet bara inte vad jag ska skriva för något.

Vet inte om jag skriver något inatt innan vi drar, beror på hur stressit det blir. Annars hörs vi när jag kommer hem igen! Då ska ni få massvis med bilder, det lovar jag!

lovelove!
ciao


jag just nu typ, hahha. Stressad och irriterad.


Mitt sista dygn i sverige

Hej på er!
Har varit på BIO med skolan, helt ok. Vi såg "tusen gånger starkare" den var som sagt helt ok.
Har haft möte med Catarina också. Sitter här nu, i min mors hus och har sprängande huvudvärk. Vill att hon ska komma hem och pyssla om mig!! Kommer inte få träffa henne på 16dagar och jag kommer vara vääääldigt långt bort.. Hahah. Kommer sakna Ville också, min lilla bebis. Tror att han förstår att något är på G, för han verkar lite tjurig på mig :( hehe.

Vet inte vad jag ska skriva... Daniel och jag äter middag här idag och sen åker vi hem till Nynäs. Vi måste åka hemifrån klockan 3 inatt, så funderar på att inte gå och lägga mig, och sova på planet sen. Fyfan alltså, 12 jävla timmar på samma plats, kommer få ont i både rygg och rumpan, haha. Hatar att sitta stilla sådär, så jag hoppas verkligen att jag kan sova! ska ta med massa musik och min bok, har även en del att plugga så..

Nej men nu ska jag ta en cigg, och umgås med mina hundar lite.
Vi hörs i kväll!

pusspuss, ciao!

(8)

Wrap me in a bolt of lightning,
Send me on my way still smiling.
Maybe that's the way I should go,
Straight into the mouth of the unknown.

I left the spare key on the table,
Never really thought I'd be able.
To say I'd merely visit on the weekends,
I lost my whole life and a dear friend.

I've said it so many times,
I would change my ways, no never mind.
God knows i tried...

Call me a sinner, call me a saint.
Tell me its over, I'll still love you the same.
Call me your favorite,
Call me the worst.
Tell me its over, I don't want you to hurt.
Its all that I can say,
So ill be on my way.

I finally put it all together, that nothing really lasts forever.
I had to make a choice that was not mine,
I had to say goodbye for the last time.
I kept my whole life in a suitcase,
Never really stayed in one place.
Maybe that's the way it should be,
You know I live my life like a Gypsy.

I've said it so many times,
I would change my ways, no never mind.
God knows i tried...

Call me a sinner, call me a saint,
Tell me its over, I'll still love you the same.
Call me your favorite,
Call me the worst.
Tell me its over i don't want you to hurt.
Its all that I can say,
So I'll be on my way...

I'll always keep you inside.
You healed my heart and my life,
And you know I tried...

Call me a sinner, call me a saint
Tell me its over, I'll still love you the same.
Call me your favorite,
Call me the worst.
Tell me its over i don't want you to hurt.
Its all that i can say,
So ill be on my way,
So ill be on my way,
So ill be on my way...

simpel

Har nyss ätit middag. Spaghetti med stekt baccon, lök & paprika. Simpelt och jävligt gott, med lite riven ost och ketchup!

Just nu har Daniel slitit sig från spelet och ska baka paj, fråga mig inte varför. Tror han vill att jag ska bli ännu fetare så han vet att ingen annan ens vill titta på mig, haha.
Vet inte vad jag ska skriva faktiskt.
Sitter här i köket och lyssnar på musik, är trött och uttråkad. Ska sova tidigt i morgon, blir en väääldigt lång dag. Ska vara i skolan först mellan 08.00 till ca 13.30 sen tillbaka klockan 18.00 för att ha öppethus, såå drygt. Å i mellan där ska jag till nynäs och hämta alla djur, tillbaka till sunnerby och sen hem hit igen efter öppethus. Usch, vad mycket åka det blir..

Nej nu ska jag inte skriva mer, ska googla lite bilder på hår. haha :D kolla på kläder osv.

NÄR JAG KOMMER HEM FRÅN INDIEN SKA JAG KLIPPA MIG OCH FÄRGA HÅRET!

känner verkligen att jag behöver en förändring, men hur jag ska klippa och färga säger jag inte nu! Men det kommer nog blir grymt snyggt, längtar!

puss


3 dagar kvar..

..tills jag är påväg till Indien! Har packat som en idiot, väskan är proppfull men jag vet inte om jag lyckats fått ner allting? Vi får hoppas på det iaf.

Hur äre med er? Har inte skrivit på länge nu... :/ Vet inte riktigt vad jag ska skriva heller. Jag mår bra, är trött som fan bara. Har inget intressant att skriva, känner mig väldigt tråkig.

Är grymt irriterad på Daniel som bara sitter och spelar sitt jävla TV spel, sååå tråkigt. Jag förstår inte själva grejen. Trodde jag var tillsammans med en vuxen karl, men det kan man ju knappast påstå, hahah. ibland är han verkligen en trottsig barnunge, men men, pojkar växer aldrig upp och det är väl något man får leva med antar jag. ;)

Nej nu ska jag försöka slita bort honom från spelet så vi kan gå ner och handla. Måste förbi apoteket också, köpa solskyddsfaktor, treo och kanske något som är bra mot magsjuka.

Jaja, vi hörs sen. Jag lär ju inte ha så mycket att göra under kvällen ändå.
ciao!


Godmorgon

Sitter och väntar på att Catarina ska hämta mig, så ska vi åka till sunnerby. Jag ska plugga, gå ut med hundarna och prata med henne. Usch.
Trött som fasiken är jag också, fast jag somna strax före 10 i går kväll..? Vakna med världens huvudvärk klockan 6 i morse, så kom inte upp till fösta lektionen. Men ska till skolan efter lunchen.
Nu är oliver helt galen och gnäller på att jag ska komma med cigg, herremingud.

Vi hörs sen, byebye


skolan

Heido! Nu ska Jag åka till skolan för att ha en lektion.. Sen till Doktorn för att vaccinera mig!

Tjingeling!

Dunder snyggt, eller? hahah

vi hörs


Skolan....

Godmorgon.... Jag är super seg och trött, men men. Nu bär det av till skolan, ska klä på mig VARMA utterkläder och kila ner till bussen!
Vi höres sen, byebye


lång dag

Hej!
Det har varit en lång dag och jag är super trött! Varit uppe sen 07:30 och varit igång hela jävla dagen.
Var i Haninge med Sara, vilket var mycket trevligt! Vi åt lunch och shoppade. Jag som inte skulle köpa någonting handlade för 1200.. -.- haha, massa fina saker!

Köpte:
*Bikini - Lindex
*Jeans - Cubus
*Tjocktröja - cubus
*linne/tunika - cubus
*tunika - gina
*blus - gina
*spettskofa - gina

Nej men jag orkar inte skriva mer, ska lägga mig i soffan och slappa nu. Kolla på solsidan! Hahah :D love it!

Vi hörs sen, byebye <3

uttråkad

Daniel spelar TVspel, hundarna ligger utslagna och sover, lika så katterna. Jag sitter här och gör inte ett piss, vet inte vad jag ska göra heller.. Vill göra något kul egentligen, vill fixa till mig och träffa folk, men jag orkar inte. Ska upp tidigt i morgon för att åka hem till mammsen, fylla i alla jävla papper och sen åka till Haninge med Sara en sväng. Ska försöka att inte köpa massa onödiga saker, för det har jag inte råd med.. :(

aja, ska hoppa in i duschen nu. Vi hörs sen, byebye

om 13 dagar..

..Sitter jag på planet den här tiden tillsammans med min älskling! Om 14 dagar (2veckor) ligger jag förmodligen på en strand den här tiden, dricker goda drinkar och njuter av livet.. Nu blir ni nyfikna va?

Fredagen den 25/2 åker vi till Goa (Indien) och stannar där i två veckor! Underbart skönt att komma bort från snö och kyla, eller vad säger ni? Lite avundsjuka kanske? ;) hahah. Så Nu är det fullt ös den här veckan..! På måndag ska jag fylla i en jävla massa papper och lämna in för att få ett Visum, så att jag överhuvudtaget kommer in i Indien, på tisdag blir det vaccination mot allt farligt som finns att bli smittad av, haha. Sen måste man ju packa också, leta fram alla sommarkläder,, kanske åka och köpa något nytt att ha med sig? Åååh vad jag längtar efter att få gå i ett par slitna jeansshorts och en söt topp, ett par lätta ballerina skor och snygga solglasögon!!

Mihhi.. Jaja, ville bara berätta detta. Nu ska jag hjälpa Daniel med maten så den blir klar någon gång! Kyckling, stekt potatis & sås blir det idag, enkelt och mycket gott!

Vi hörs senare, CIAO!


sjuk.. eller nått

Har mått dåligt i flera dagar, mått illa och varit seg. Igår kväll låg jag och kallsvettades i soffan och spydde två gånger.. Så är inte i skolan idag.. Men förstår inte vad det är, känns inte som magsjuka..

aja, mamma kommer och hämtar mig strax. Vi hörs sen
byebye


usch vad jag ser ut, men men. Jag är sjuk. hejdå

RSS 2.0